سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
سوال مهم و فوری
-
سلام ، ویدیو های سال سوم آقای آقاجانی ، برای فصل2 چرا نظم نداره ، من داشتم برنامه می ریختم ، از جلسه 11 به اینور قر و قاطی شده انگار ، گرمای ویژه اول ف2 هست ولی توی ویدیو های 31-32 دیدمش ، تعیین گرمای ویژه ص59 هست ولی تو ویدیو 13 گذاشته شده
خواهشا زود بگید منتظرم[COLOR="silver"]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
بقیه جلساتم همینطوره نامنظم چیده شده راهنمایی لطفا
[COLOR="silver"]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
اصن جلسه 30 مال فصل3 چندتای بعدی ف2 :|
-
بعید می دونم چون استوکیومتری کنکورش که اینطوری نبود (افتاده وسط ف2 ولی ترکیبی نداشت با بقیه فصل ها)
بعد مگه اسمش تسلط بر روی کتاب درسی نیست ، فکر نمی کنم اینطوری باشه اونجوری که می گفتن کنکوری -
آقا خواهشا یکی درستشو به من بگه ما مطابق با کلاس که پیش میریم دانلود کنیم ببینیم مگه برای امتحان نهایی نبود پس چرا اینطوری شده امتحان نهایی که ترکیبی نیست
تازه اینجوری باید نصف ویدیوهارو ببینی بعد تازه ویدیو اول کتابو ببینی تستاشو بزنی :|-
-
-
-
-
-
-
-
- -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -
-
-
-
-
-
-
-
سلام بچه ها هرکی مثل من گیر کرده از اینجا مشکلش رو رفع کنه http://m-aghajani.com/?p=5754
بقیه فصل ها هم داخل سایت هست (آقای آقاجانی خیلی فدایی داری ) -
-
دکتر شکیباییان رو ببین اون قشنگ فصل به فصل درس میده و از سردرگمی ها نداره.
من خودم اولش از اقای اقاجانی استفاده میکردم ولی با سبک تدریسشون حال نکردم ولی اقای شکیباییان دبیر خوبی هست
اگرم واسه نهایی می خونی که صفر تا صد خود استاد اقاجانی رو بگیر. -
نمی دونم داداش لینک گذاشتم برید استفاده کنید من از آقای آقاجانی استفاده ی کنم الان 3تا آزمون شیمی ام بالای 70 می زنم خداروشکر راضی ام نمی ارزه ریسک کنم ولی خداییش هم خیلی عالی درس می دن
-
سلام..من میخوام فیلمهای اقاجانی رو ببینم..ولی نمیدونم چ جزوه ای رو تدریس میکنن ک بخوام با فیلمها پیش برم..زنگ زدم انتشارات گفتن کتاب پیش 1 و شیمی 2فعلا موجوده..یعنی این دوکتاب همونایی هستن ک سرکلاس کار میکنن؟!خوب منبا این دوتا کتاب تا چه فیلمهایی رومیتونم پیش ررم ..بقیه کتاب ها(شیمی 3وپیش2) رو کی باید تهیه کنم خوب.لطفا سریع یکی ب من جواب بده
-
@parmis.74;17838 said:
سلام ایشون ترکیبی درس میدن برای همون بهتره ب ترتیب فیلم ها بخونید و ب همون ترتیب تست کار کنید
خوب من الان بخوام فیلمهای اقای اقاجانی رو ببینم جزوه ای ک خودشون سرکلاس کارمیکنن همون 2کتاب پیش 1 وشیمی 2 هست؟!نمیدونم این جزوه ای ک توی فیلمها میگن وکارمیکنن همین کتابهاس؟یعنی باخرید این کتابها مشکل اینکه ترکیبی درس میدن رفع میشه؟
-
reyhaneh said:
خوب من الان بخوام فیلمهای اقای اقاجانی رو ببینم جزوه ای ک خودشون سرکلاس کارمیکنن همون 2کتاب پیش 1 وشیمی 2 هست؟!نمیدونم این جزوه ای ک توی فیلمها میگن وکارمیکنن همین کتابهاس؟یعنی باخرید این کتابها مشکل اینکه ترکیبی درس میدن رفع میشه؟
يك كنكوري يعني ادمي كه خونش در شيشه است و خيلي از رفتار هايش تحت تاثير فضاي كنكور است مثل همين خريدن كتاب كمكي ها.شما هم چه بخواهيد چه نخواهيد بالاخره كتاب هاي اقاجاني را خواهيد خريد پس زياد مقاومت نكنيد .اما در مورد سوال شما تا همين الان اقاجاني كل شيمي دو را تدريس كرده اند و در حال تدريس پيش 1 هستند و شيمي 3 استوكيومتري را نيز غالب بحث واكنش ها و روش حل مسائل را تدريس نموده اند .كتاب هاي ايشان متن كتاب درسي +تسهاي موضوعي +تست هاي تكميلي را در بردارد كه در هر جلسه تدريس تعدادي تست از هر كدام حل مي كنند كه تيپ هستند و جامع