سوالی مهم(آیاآزمون رفتن شرط موفقیت هستش؟)
-
اینم بگم ک درسته خونه آزمون زدن ودرصدگرفتن خوبه..
ولی خب من ثبات ندارم.
خیلی جدی پیگیر قضیه نیستم اینجوری..
چ کنم؟Flight در سوالی مهم(آیاآزمون رفتن شرط موفقیت هستش؟) گفته است:
اینم بگم ک درسته خونه آزمون زدن ودرصدگرفتن خوبه..
ولی خب من ثبات ندارم.
خیلی جدی پیگیر قضیه نیستم اینجوری..
چ کنم؟اصلا و ابدا آزمون "رفتن" شرط موفقیت نیست. ولی من هم دقیقا مثل مشکل شما "پیگیر نبودن جدی" دارم و تصمیم گرفتم ثبت نام کنم. این کاملا به خصوصیت خودتون مربوط میشه.
-
سلام خدمت همگی
پیشنهاد میکنم حتما برنامه راهبردی ازمونو ببینین بعد برین ثبت نام . حتی قبل ثبت نام یکی دو هفته خودتونو تست کنید که میرسید بهش یانه ! چون عمل کردن به برنامه خیلی مهمه . و یه پیشنهاد برا دوستانی که می خوان ثبت نام کنند . بزارین یه زمانی برسه که وقت جمع بندی یا جبران باشه نه وسط برنامه چون گریپاژ میکنید. با ارزوی موفقیت همه -
سلام خدمت همگی
پیشنهاد میکنم حتما برنامه راهبردی ازمونو ببینین بعد برین ثبت نام . حتی قبل ثبت نام یکی دو هفته خودتونو تست کنید که میرسید بهش یانه ! چون عمل کردن به برنامه خیلی مهمه . و یه پیشنهاد برا دوستانی که می خوان ثبت نام کنند . بزارین یه زمانی برسه که وقت جمع بندی یا جبران باشه نه وسط برنامه چون گریپاژ میکنید. با ارزوی موفقیت همه -
سلام خدمت همگی
پیشنهاد میکنم حتما برنامه راهبردی ازمونو ببینین بعد برین ثبت نام . حتی قبل ثبت نام یکی دو هفته خودتونو تست کنید که میرسید بهش یانه ! چون عمل کردن به برنامه خیلی مهمه . و یه پیشنهاد برا دوستانی که می خوان ثبت نام کنند . بزارین یه زمانی برسه که وقت جمع بندی یا جبران باشه نه وسط برنامه چون گریپاژ میکنید. با ارزوی موفقیت همهareffathi Flight دقیقاااا منم همین ایده رو دارم راجع به آزمون باید به یه سطحی از برنامش رسید بعد ثبت نام کرد چون اونجوری اگه عقب باشیم و هماهنگ نباشیم استرس ازمونم اضافه میشه و ترازای پایین و غیبتای تو ازمونم از اون طرف دلسرد میکنه ادمو دقیقا باید به سطحی از هماهنگی با ازمون مورد نظر رسید و وقتی قشنگ باهاش مچ شدیم ثبت نام کنیم(میتونیم برنامشو دانلود کنیم و طبق اون تا زمانی که کاملا باهاش مچ بشیم و ازمونای قبلی برنامشو حل کنیم پیش بریم و بعد زمانی که دیدم دیگه هماهنگ و موازی شدیم ثبت نام کنیم) ده تا ازمونو با برنامه و هماهنگ پیش رفتن صدبار بهتر از پنجاتا ازمونو غیرهماهنگ و یکی درمیون رفتن
چون هدف اصلی از ازمون محک زدن اموخته ها و تعیین سطح و درصد دانسته ها هست
تجربه ی من از سه سال ازمون دادن تو دبیرستان امسال منو به این نتیجه رسوند
بعلاوه اینطوری توی هزینه هام خیلی صرفه جویی میشه و منابع رو الکی هدر نمیده ادم
خودت برنامه ی ازمونا رو دان کن و تا زمانی که بهشون کامل نرسیدی خودتو الزام به اجرای اون کن و ازمونایی رو هم که گذشت بگیر و حل کن و وقتی مطمین شدی دیگه کاملا اماده ای و میتونی هماهنگ پیش بری اون وقت ثبت نام کن
-
-
@zivar دقیقا
فقط دور ریز پول و منابع و وقته همون چهار ساعتی که قراره ادم بره سر آزمون و به ذهنش برای چیزایی که نخونده فشار بیاره میتونه توی خونه از مباحثی ک خونده از خودش آزمون بگیره یا ازمونای قبلی رو اگر به مباحثشون رسیده دان کنه و حل کنه یا دوره مطالب یا اصلا مبحث جدید بخونه
از هر بعد بهش نگاه بشه واقعا تا زمانی که هماهنگِ هماهنگ با برنامه ی راهبردی نشه ثبت نام اشتباهه باید خودشو از مباحث اول برنامه به یه سطح قابل قبول و موازی با برنامه برسونه و بعد بره تا امار دقیق تری از شرایط و سطحش کسب کنه
خصوصا اینکه خیلیا بخاطر فرار از نرسیدن به مباحث غیبت میکنن
آزمون دادن فقط و فقط برای سنجش اطلاعات و مقایسه خودمون در جامعه ی اماری هست پس وقتی به برنامش نرسیده باشیم نه درصدا نه رتبه و نه اون آزمون دادن هیچ ارزشی نداره
خیلی خوشحالم که امسال به این نتیجه رسیدم
قطعا کسی که زودتر شروع کرده خب طبیعیه که احتمالا با آزمونا مچ باشه و بخواد از آزمون اول بره
ولی نباید فراموش کرد که هر کس فقط و فقط باید خودش رو با خودش مقایسه کنه و امروزش رو با دیروزش نه خودش رو با دیگران
موفق باشید گیگیلیا