جذب و انتقال مواد در گیاهان
-
سلام ببخشید میشه این سوالو جواب بدین
آیا توی آوندهای چوبی وقتی پتانسیل آب کم و زیاد میشه فشار اسمزیم کم وزیاد میشه یا اصلا تو آوندای چوبی فشار اسمزیم وجود داره؟؟ -
Mostafa Rakhshani در جذب و انتقال مواد در گیاهان گفته است:
آوندای چوبی فشار اسمزی
سلام. بله. رابطه معکوس با هم دارن. وقتی املاح اب زیاد شه پتانسیل اب منفی تر میشه و فشار اسمزی بالا میره. وقتی اب اضافه یا زیاد بشه که غلظت املاح توش کمتر شه پتانسیل اب زیاد میشه فشار اسمزی هم کم:face_with_cowboy_hat:
-
سلام ببخشید میشه این سوالو جواب بدین
آیا توی آوندهای چوبی وقتی پتانسیل آب کم و زیاد میشه فشار اسمزیم کم وزیاد میشه یا اصلا تو آوندای چوبی فشار اسمزیم وجود داره؟؟Mostafa Rakhshani در جذب و انتقال مواد در گیاهان گفته است:
سوالو جواب بدین
آیا توی آوندهایبنظرم نه چون اوند چوبی اصلا غشا نداره که بخواد اسمز توش اتفاق بیوفته .
-
Mostafa Rakhshani در جذب و انتقال مواد در گیاهان گفته است:
آوندای چوبی فشار اسمزی
سلام. بله. رابطه معکوس با هم دارن. وقتی املاح اب زیاد شه پتانسیل اب منفی تر میشه و فشار اسمزی بالا میره. وقتی اب اضافه یا زیاد بشه که غلظت املاح توش کمتر شه پتانسیل اب زیاد میشه فشار اسمزی هم کم:face_with_cowboy_hat:
@m-mp-ssن من تو کتاب خیلی سبز خوندم ک آوندای چوبی سلول های مرده این و فشار اسمزی در صورتی ایجاد میشه ک دو محلول توسط یک غشای نفوذپذیری انتخابی از هم جدا میشن خب سلولهای چوبی ک مردن پس غشای ندارن پس فشار اسمزی هم ندارن اما الا خودم موندم چون آقای موقاری گفتن هرجا پتانسیل آب رفت بالا فشار اسمزی میاد پایین!!!
-
@m-mp-ssن من تو کتاب خیلی سبز خوندم ک آوندای چوبی سلول های مرده این و فشار اسمزی در صورتی ایجاد میشه ک دو محلول توسط یک غشای نفوذپذیری انتخابی از هم جدا میشن خب سلولهای چوبی ک مردن پس غشای ندارن پس فشار اسمزی هم ندارن اما الا خودم موندم چون آقای موقاری گفتن هرجا پتانسیل آب رفت بالا فشار اسمزی میاد پایین!!!
اقای موقاری کلی گفتن منظورشون جایی که غشا داشته باشه