مجموعه سوالات حرکت شناسی
-
سلام، بچه ها ممنون ميشم این چندتا سوالو اگه میدونید به منم بگید
۱_ متحرکی از حالت سکون با شتاب ثابت بر محور x شروع به حرکت میکند. اگر سرعت متوسط متحرک در t ثانیه اول حرکت ۶ متر برثانیه، در t ثانیه دوم حرکت ۹ متر بر ثانیه و در t ثانیه سوم حرکت نیز ۹ متر بر ثانیه باشد نوع حرکت(از لحاظ کندشونده یا تندشونده بودن) در t ثانیه اول و دوم و سوم چگونه است؟(حرکت در هر مرحله شتاب ثابت است)۲_ متحرکی بر روی مسیر مستقیم با شتاب ثابت در یک جهت حرکت میکند. اگر جابجایی آن در ۴ ثانیه ابتدای حرکتش ۱۶ متر و حرکتش تند شونده باشد شتاب چقدر است؟
**۳_**متحرکی از حالت سکون با شتاب ثابت شروع به حرکت میکند. اگر متحرک از لحظه شروع حرکت ۱۶ متر جابجا شود، نسبت زمان طی شده در ۹ متر اول به زمان طی شده در ۷ متر بعدی کدام است؟
۴_ قطاری به طول ۶۰ متر که باتندی ثابت ۱۵ متر بر ثانیه در حال حرکت است، به پلی به طول L میرسد. اگر مدت زمانی که طول میکشد تا نیمی از قطار از روی پل رد شود سه برابر مدت زمانی باشد که قطار به طور کامل روی پل قرار دارد،چند ثانیه طول میکشد تا قطار به طور کامل از روی پل عبور کند؟
پ.ن: بچه ها ميدونم زیاد شد ولی تروخدا جواب بديد
-
Virus اوووه پس اينجوريه!! چقدر من درگیر بودم سر این سوال
-
Mahdi2001 ، Mobina Golshani
tثانیه اول جابه جایی میشه 6t حالا اگه شتاب تو tثانیه دوم صفر باشه جابه جایی تو اون زمان میشه 12t پس باید شتاب منفی داشته باشه که بشه 9t پس با این حساب قسمت 2 میشه کند شونده و قسمت سومم که 9t هس پس میشه تند شونده -
این پست پاک شده!
-
Mobina Golshani ، Mahdi2001
اوه گرفتم چرا اونجوری شد -
Mahdi2001replied to Mobina Golshani on ۲۰ آذر ۱۳۹۸، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط Mahdi2001 انجام شده
Mobina Golshani ببخشید جسارتا لطفا سوال رو یه بار دیگه چک کنید که مطمین باشید این گزینه رو زده
شماره سوال رو بگید من براتون میرم از کتاب دوستم چک میکنم. -
Virus خدا ببخشه
-
Mobina Golshani اها ببخشید حواسم نبود ولی بازم فکر میکنم اگه فهمیدم میگم
-
Virus گفتم کتاب پاسخنامه جداست از کتاب تست، من فقط به پاسخنامه کلیدی دسترسی دارم
-
Mobina Golshani خواهش
ولی سوال 1 واقعا حس میکنم کتاب اشتباه میکنه... نمیدونم اگه تونستید از پاسخش بعدا عکس بفرستید شاید من اشتباه میکنم حداقلش متوجه شم -
Virus بله فهمیدم بازم ممنون از وقتی ک گذاشتین
-
Mobina Golshani خب پس حله دیگه فهمیدید چرا شد؟
-
Virus بله پاسخنامه همون یک زده
-
Mobina Golshani جوابش عدده 1 میشه ینی؟
-
Mobina Golshani چون تند شونده هس سرعت و شتاب در یک جهت با هم باعث افزایش جابه جایی میشن اگه سرعت اولیه نداشتیم شتاب میشد 2
حالا که داریم شتاب باید کمتر باشه از 2
تا تاثیر سرعت اولیه باعث شه توی این 4 ثانیه 16 متر جا به جا شیم
توی گزینه ها کمتر از 2 فقط 1 هس پس میشه 1 -
Mobina Golshanireplied to Mobina Golshani on ۲۰ آذر ۱۳۹۸، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط Mobina Golshani انجام شده
Virus 5 _ 1 _ 2/5 _ 4
-
Mobina Golshani گزینه های سوال 2 رو میگم
هر 4 گزینش رو بنویسید
پست 1 از 36