زیست.شناسی
-
ببخشید.دوستان.یه.سوال.داشتم.به.نظر.شما.برای.زیست.کتاب.کمک.درسی.خوبی.بخرم.خوبه.یا.فیلم.های.استاد.موقاری.رونگا.کنم.
به.خاطراین.میگم.چون.ک.واقعا.وقت.ندارم.گفتمببینم.کدوم.خوبه.
ممنون -
سلام
خسته نباشید
من خودم استاد موقاری فیلم میبینم
از کتاب میکرو تست میزنم
موفق باشید -
من از کیفیت فیلم های استاد مقاری اطلاع ندارم ولی در کل خودم دی وی دی رو به کتاب کمک درسی ترجیح میدم چند ماهی هم هست دی وی دی های مفهومی دکتر ابوالحسنی رو تهیه کردم خیلی راضیم ولی در هر صورت حتما باید کنار فیلم حل تست هم داشته باشی
-
ببخشید.دوستان.یه.سوال.داشتم.به.نظر.شما.برای.زیست.کتاب.کمک.درسی.خوبی.بخرم.خوبه.یا.فیلم.های.استاد.موقاری.رونگا.کنم.
ممنون@mehdi-esfandiari در زیست.شناسی گفته است:
ممنوناین همه نقطه :|
تست:/
-
من از کیفیت فیلم های استاد مقاری اطلاع ندارم ولی در کل خودم دی وی دی رو به کتاب کمک درسی ترجیح میدم چند ماهی هم هست دی وی دی های مفهومی دکتر ابوالحسنی رو تهیه کردم خیلی راضیم ولی در هر صورت حتما باید کنار فیلم حل تست هم داشته باشی
mahsima karami عه از روح الله و گرفتی !!!من کلیپاشو زیاد دیدم و تست حل کردناش تو اپارات هست
-
mahsima karami عه از روح الله و گرفتی !!!من کلیپاشو زیاد دیدم و تست حل کردناش تو اپارات هست
@REZA-79 خودمم کلیپای حل تست آپاراتش رو دیدم احتمال داره چند وقته دیگه بگیرمشون درصد زیستم تو آزمونا از 70 بالاتر نمیره
-
ممنون@mehdi-esfandiari فیلم های آموزشی خیلی خوب هستش و باعث میشه بهتر مفاهیم رو درک کنی و توی ذهنت بمونه و بنظرم اگه یه مطلب رو خیلی خوب یاد بگیری خیلی بهتر هستش تا 100 تا مطلب رو نصفه بلد باشی... من از پارسال که ویدیوهای آموزشی نکته زیست رو گرفتم واقعا تاثیر داشته سطح کیفیتش از معلمای مدرسمون خیلی بهتره. بنظرم اگه برای کنکور 99 نتونستی رشته ای که میخوای رو قبول بشی ارزشش رو داره که یه سال دیگه تلاش کنی