-
دوستان عزیزان فیزیکدانان محترم سلام
اسم تاپیک رو گذاشتم باز هم فیزیک چون میدونم خیلی بحث در این باره شده و خیلیا توش مشکل دارند اما من سوال دیگه ای دارم،ببینید من فیزیک و فیلمای استاد کازرانیان رو میبینم تست میزنم،کتابم متنشو میخونم اوکی میشه مشکلی نیست ولی واقعا علاقه خیلی کمی دارم که بشینم سر فیزیک، یعنی به من باشه صبح تا شب میخوام فیلم و تست ریاضیات بزنم چون علاقم به ریاضی خیلی بیشتره،امسالم سال دومه که میخوام کنکور بدم و واقعا دلم درصد بالا میخواد تو تخصصی ها،شما چجوری اون علاقه رو در خودتون ایجاد کردید برای فیزیک؟ -
دوستان عزیزان فیزیکدانان محترم سلام
اسم تاپیک رو گذاشتم باز هم فیزیک چون میدونم خیلی بحث در این باره شده و خیلیا توش مشکل دارند اما من سوال دیگه ای دارم،ببینید من فیزیک و فیلمای استاد کازرانیان رو میبینم تست میزنم،کتابم متنشو میخونم اوکی میشه مشکلی نیست ولی واقعا علاقه خیلی کمی دارم که بشینم سر فیزیک، یعنی به من باشه صبح تا شب میخوام فیلم و تست ریاضیات بزنم چون علاقم به ریاضی خیلی بیشتره،امسالم سال دومه که میخوام کنکور بدم و واقعا دلم درصد بالا میخواد تو تخصصی ها،شما چجوری اون علاقه رو در خودتون ایجاد کردید برای فیزیک؟@Shakiba-Majd در و باز هم فیزیک گفته است:
اسم تاپیک رو گذاشتم باز هم فیزیک چون میدونم خیلی بحث در این باره شده و خیلیا توش مشکل دارند اما من سوال دیگه ای دارم،ببینید من فیزیک و فیلمای استاد کازرانیان رو میبینم تست میزنم،کتابم متنشو میخونم
تجربه ثابت کرده علاقه نداشتن به یه درد به خاطر ضعیف بودن تو اون درسه البته ببخشید اینطوری میگم شما یک سال پشت کنکوری تجربت بیشتره ولی خوب واقعیته من خودم تو ادبیات ضعیفم و واقعا بدم میاد ازش ولی دارم میخونم به محض اینکه تو ازمون درصد بالایی کسب کنم مثلا خوندن ادبیات هم لذت بخش میشه امیدوارم بتونم کمکتون کرده باشم .
-
@Shakiba-Majd در و باز هم فیزیک گفته است:
اسم تاپیک رو گذاشتم باز هم فیزیک چون میدونم خیلی بحث در این باره شده و خیلیا توش مشکل دارند اما من سوال دیگه ای دارم،ببینید من فیزیک و فیلمای استاد کازرانیان رو میبینم تست میزنم،کتابم متنشو میخونم
تجربه ثابت کرده علاقه نداشتن به یه درد به خاطر ضعیف بودن تو اون درسه البته ببخشید اینطوری میگم شما یک سال پشت کنکوری تجربت بیشتره ولی خوب واقعیته من خودم تو ادبیات ضعیفم و واقعا بدم میاد ازش ولی دارم میخونم به محض اینکه تو ازمون درصد بالایی کسب کنم مثلا خوندن ادبیات هم لذت بخش میشه امیدوارم بتونم کمکتون کرده باشم .
-
دروس مفهومی زمانی ک ب صورت حفظی خونده بشن علاقه ازبین میره
سعی کنید مفهوم رو بفهمید ن صرفا چندتا نکته حفظ کنید
و یادتون باشه فیزیک میتونه شمارو ب هدفتون برسونه
و مطمئنا چیزایی ک فرد رو ب هدفشون میرسونه
دوس داشتنی هستن
موفق باشید -
مگه بهتر از فیزیکم درس هس
شوخیچون سلیقه ای هستش
منم فیزیکم ویران بود و اصن ازش خوشم نمیومد ولی انقد باهاش ور رفتم ک وقتی فهمیدمش عاشقش شدم و بنظرم 2تا از قشنگ ترین فصلاشم حرکت و دینامیک هستن واقعا وقتی میفهمی کیف میده -
دروس مفهومی زمانی ک ب صورت حفظی خونده بشن علاقه ازبین میره
سعی کنید مفهوم رو بفهمید ن صرفا چندتا نکته حفظ کنید
و یادتون باشه فیزیک میتونه شمارو ب هدفتون برسونه
و مطمئنا چیزایی ک فرد رو ب هدفشون میرسونه
دوس داشتنی هستن
موفق باشید -
Msasjsd خواهش میکنم
موفق باشید -
اقا اسم فیزیک اومد یه سوالیم من بپرسم لطفا اگه جواب میدید یه عدد نباششه جواب تشریحیشو میخام
جرم جسمی را 20%افزایش و نیروی وارد بر ان را 20%کاهش میدهیم شتاب حرکت جسم چند برابر میشود ؟جوابش هم دو سوم میشه
@همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء Virus -
اقا اسم فیزیک اومد یه سوالیم من بپرسم لطفا اگه جواب میدید یه عدد نباششه جواب تشریحیشو میخام
جرم جسمی را 20%افزایش و نیروی وارد بر ان را 20%کاهش میدهیم شتاب حرکت جسم چند برابر میشود ؟جوابش هم دو سوم میشه
@همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء Virus -
MahdiNOVE عه مبنا رو 100 گرفتی من 20 میگرفتم نمیشد !شایدم چون شک داشتم اشتب میکردم
اینو استادمون همینجوری حل کرد هیچی گوش ندادم بش الان فهمیدم مرسیتم داداش -
@REZA-79
اره چون میگه 20 درصد کم میکنیم به خاطر همون نوشتم 80 درصد مونده و ..
خواهش میکنم .شب بخیر
سلام
برای جمع بندی فیزیک فصل آزمون بهتره یا موج آزمون؟
و این که به نظرتون آزمون زدن در مقابل این کتابا چقدر مهم تره؟
یا این کتابا و کنکورا برای جمع بندی کافی هستن؟
کلا ممنون میشم توضیح بدین چی بیشتر بهتون نتیجه داده و باعث شده سر جلسه کنکور حس بهتری نسبت به تستای کنکور از لحاظ شناخت داشته باشین؟
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا