تغییر دیپلم نظام قدیم به جدی
-
سلام
ببخشی بچه ها بنظرتون کسی که دیپلم نظام قدیم داره میتونه بره دیپلم نظام جدید بگیره؟
مثلا خرداد نظام جدید بگیره بعد برای کنکور ۹۹ تاثیرش بدن؟
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء -
@REZA-79
اره میدونم ولی من دیپلمشو میخوام -
@REZA-79
اره میدونم ولی من دیپلمشو میخوام -
@REZA-79
من برای یه دانشگاهی میخوام برای شرط معدلش وگرنه لازم نیست مخصوصلا تجربی -
منم میخواستم دیپلم انسانی نظام جدید بگیرم،و فک میکردم باید دوازدهم رو امتحان بدم فقط...بعد که پرسیدم گفتن چون انسانی جدید و تجربی قدیم دروس مشترک ندارن ( واسه تطبیق و این حرفا ) باید کل ۳پایه رو امتحان بدم 😑 که هم هزینه بره،هم خیلی خیلی وقت گیر !
اگه واسه اون رشته ای که میخوان برن معدلشون کمتر از حد نصاب نیست،به نظرم دیپلم گرفتنه دوباره لزومی نداره،اون وقتی که واسه دیپلم میخوان بذارنو رو کنکور بذارن و حسابی بخونن چون کنکور خیلی مهمتره
پ.ن : مشخصه ک من این پیام رو ننوشتم ! ولی برای شماست . -
منم میخواستم دیپلم انسانی نظام جدید بگیرم،و فک میکردم باید دوازدهم رو امتحان بدم فقط...بعد که پرسیدم گفتن چون انسانی جدید و تجربی قدیم دروس مشترک ندارن ( واسه تطبیق و این حرفا ) باید کل ۳پایه رو امتحان بدم 😑 که هم هزینه بره،هم خیلی خیلی وقت گیر !
اگه واسه اون رشته ای که میخوان برن معدلشون کمتر از حد نصاب نیست،به نظرم دیپلم گرفتنه دوباره لزومی نداره،اون وقتی که واسه دیپلم میخوان بذارنو رو کنکور بذارن و حسابی بخونن چون کنکور خیلی مهمتره
پ.ن : مشخصه ک من این پیام رو ننوشتم ! ولی برای شماست .@D-fateme-r
ممنون از راهنماییتون
ینی گفتن باید دهم و یازدهم و دوازدهم رو باهم امتحان داد؟
ینی میشه مثلا خرداد همش رو با هم امتحان داد؟
اخه من که برای کنکورم میخونمشون چه فرقی داره حالا برای امتحان باشه یا کنکور ( میخوام کنکور انسانی بدم)
میشه بگید از کی پرسیدید؟ -
@D-fateme-r
ممنون از راهنماییتون
ینی گفتن باید دهم و یازدهم و دوازدهم رو باهم امتحان داد؟
ینی میشه مثلا خرداد همش رو با هم امتحان داد؟
اخه من که برای کنکورم میخونمشون چه فرقی داره حالا برای امتحان باشه یا کنکور ( میخوام کنکور انسانی بدم)
میشه بگید از کی پرسیدید؟@Sobhan-1999
آره دیگه ۳پایه رو باید امتحان بده
منظورم از وقت،وقتی بود که باید بذاره بره امتحان بده،چیزی حدود ۲ماهو نیم سه ماهو باید هر روز امتحان بده خب!مث امتحانای پایانی مدرسه دیگه!
پ.ن :
ABC جوابتون رو دادن -
@Sobhan-1999
آره دیگه ۳پایه رو باید امتحان بده
منظورم از وقت،وقتی بود که باید بذاره بره امتحان بده،چیزی حدود ۲ماهو نیم سه ماهو باید هر روز امتحان بده خب!مث امتحانای پایانی مدرسه دیگه!
پ.ن :
ABC جوابتون رو دادن@D-fateme-r
وقتش درست میشه فقط برای شدنی بودنش
شدنی هست؟ -
@D-fateme-r
وقتش درست میشه فقط برای شدنی بودنش
شدنی هست؟@Sobhan-1999

-
این پست پاک شده!
-
@Sobhan-1999

@D-fateme-r
ببخشید میشه بپرسید از کجا باید اقدام کرد چون من رفتم آموزش و پرورش شهرمون گفتن نظام قدیم نمیتونه دیپلم نظام جدید بگیره -
@D-fateme-r
ببخشید میشه بپرسید از کجا باید اقدام کرد چون من رفتم آموزش و پرورش شهرمون گفتن نظام قدیم نمیتونه دیپلم نظام جدید بگیره@Sobhan-1999

-
@Sobhan-1999

@D-fateme-r
خب من رفتم اونو بهم گفتن😔
میگن نمیتونین نظام قدیم ها نظام جدید دیپلم بگیرن -
@D-fateme-r
خب من رفتم اونو بهم گفتن😔
میگن نمیتونین نظام قدیم ها نظام جدید دیپلم بگیرن@Sobhan-1999

-
@Sobhan-1999

@D-fateme-r
پس میرم یه سر هم میزنم به مدرسه خودم شاید اونجا یه جوابی چیزی بهم دادن