یک خواهش مهم از ادمینها و دبیران الا
-
سلام ، وقتتون بخیر ، حقیقتا میخواستم از ادمینها و دبیران عزیز الا که بدون چشم داشتی برای ما زحمت میکشند تشکر کنم اگر امکانش هست با توجه به این تعطیلی های وقت و بی وقتی که امسال تعدادشون کم هم نبوده و شاید باز هم به همین صورت باشه ، یکم بیشتر به دانش اموزای سال های پایه توجه کنن چون خیلی از دوستان کنکوری از تابستون و قبل از ما کلاس های درسیشون شروع شده و خوشبختانه دوره ها و خدمات مربوط به سال دوازدهم داخل سایت هم تا حد خوبی کامله و الان هم با توجه به فرا رسیدن امتحانات ترم اول اکثر دوره های صفر تا صد و اموزشی مربوط به سال دوازدهم انتشارشون متوقف شده اما متاسفانه همین دوره ها برای سال های پایه هم که امسال به شدت از این تعطیلی ها ضرر دیدن ، فعلا انتشارشون متوقف شده ، خواهش من اینه لطفا تو این زمانها یکم بیشتر به سال های پایه توجه کنید تا ما هم بتونیم این عقب افتادگی هارو جبران کنیم ، با تشکر.
-
سلام متوقف نشده ها
فیزیک دهم آقای یاری، شیمی دهم آقای گودرزی که ادامه داره
فیزیک دهم و یازدهم آقای داداشی و شیمی دهم آقای پویان نظر تو سایت کامله، شیمی یازدهم آقای پویان نظر هم تو اواسط ترم دوم بچه ها رو سایت کامله.
زیست دهم و یازدهم به همراه کارگاه نکته و تستهاش تو سایت کامله.
ریاضی دهم آقای امینی و حسابان یازدهم آقای ثابتی تو سایت کامله.
علاوه بر اینها تفتانهای آلاء که جمع بندی و حل تست دروس دهم و یازدهم است تو سایت کامله. -
سلام متوقف نشده ها
فیزیک دهم آقای یاری، شیمی دهم آقای گودرزی که ادامه داره
فیزیک دهم و یازدهم آقای داداشی و شیمی دهم آقای پویان نظر تو سایت کامله، شیمی یازدهم آقای پویان نظر هم تو اواسط ترم دوم بچه ها رو سایت کامله.
زیست دهم و یازدهم به همراه کارگاه نکته و تستهاش تو سایت کامله.
ریاضی دهم آقای امینی و حسابان یازدهم آقای ثابتی تو سایت کامله.
علاوه بر اینها تفتانهای آلاء که جمع بندی و حل تست دروس دهم و یازدهم است تو سایت کامله.sohrab
میشه یه لحظه چت باز کنین؟ سوال دارم ازتون