b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
شیمی پایه
-
سلام
برای تست شیمی پایه نظام جدید چه کتاب تستی بهتره؟ -
-
اگه سطحت بالاعه پایه خیلی سبزو بخر
-
@amirhossein-hf
خیلی سبز از میکرو سطحش بالاتره؟ -
f.noori7979
اره نسبتا -
@amirhossein-hf
من میکرو رو تموم کردم ولی برخلاف جلد درسنامش تستاش در سطح کنکور نیست و برای خیلی از تستاش باید عددای خارج از اهداف کتابو حفظ کنی از این لحاظ خیلی جالب نیست من یه منبع در سطح کنکور میخوام ممنون میشم اگه کمکم کنین -
f.noori7979
من از خیلی سبز میخوانم سوالاش 90 درصدش در مورد کتابه
در مورد میکرو حرفتون درسته -
@amirhossein-hf
ممنون -
f.noori7979
خواهش میکنم -
مبتکران ولاغیر
ولی اگه از مبتکران خوشتون نمیاد (خیلیا اینجورین :| واقعا چرا ؟) خیلی سبز خیلی خوبه -
@M-dall-S
سال یازدهم مبتکرانو داشتم ولی خوشم نمیومد (واقعا نمیدونم چرا؟یجوریه) آره خیلی سبز خودم دوازدهمشو دارم خوبه
ممنون از راهنماییتون -
@M-dall-S چون صورتی جیغ زیاد داره :|
خیلیم پرحرفه :|
f.noori7979
خیلی سبز خیلی خوبه -
@Fre-que-nce
آره خیلی سبزو گرفتم واقعا خوبه -
@Fre-que-nce
اون رنگا مال نظام قدیمشه
الان همش نارنجیه
خیلی دوسش دارم -
@f-noori797منم با خیلی سبز موافقم
-
@M-dall-S اهان. زبانش ک هنوزصورتیه :|
-
بچه ها من یه سوال دارم کتاب میگه فلزها با ازدست دادن الکترون تبدیل کاتیون میشن و نافلزها با گرفتن الترون تبدیل به انیون میشن خب پس تو واکنش روی بامس که مس الکترون میگیره و فلزم هست تبدیل به چی میشه کاتیون یا انیون؟
-
@Chehl-gisoo-m در شیمی پایه گفته است:
بچه ها من یه سوال دارم کتاب میگه فلزها با ازدست دادن الکترون تبدیل کاتیون میشن و نافلزها با گرفتن الترون تبدیل به انیون میشن خب پس تو واکنش روی بامس که مس الکترون میگیره و فلزم هست تبدیل به چی میشه کاتیون یا انیون؟
کاتیون و آنیون مربوط به ترکیبهای یونی میشه.که آنیون و کاتیون وجود داره و ترکیب فلز و نافلزه.
اما واکنش روی و مس هردوفلز هستند و واکنش اکسایش کاهش هستند که مس الکترون میگیره و کاهش پیدا میکنه و روی الکترون میده و اکسایش پیدا میکنه. -
@Chehl-gisoo-m در شیمی پایه گفته است:
تو این واکنش کاتیون مس الکترون می گیره و ب اتم مس کاهش پیدا میکنه(واکنش کاهش..مبحثو یبار دقیقتر بخون) مس ک الکترون نمیگیره گلم!
-
@Fre-que-nce بله حق باشماست یون مس الکترون ک بگیره تبدیل ب اتم میشه و اتم هم ک دیگه کاتیون نیست