سوال امتحان
-
Amin-Mehraji
مرسی از پاسختون ولی سوال گفته فقط معادله رو حل کنید
ینی جواب جبری سوال چند میشه؟؟Aida Banoo
خب کافیه بجای sin(2x) بنویسید 2sin(x)cos(x) بعد از cos فاکتور بگیرید -
Aida Banoo
خب کافیه بجای sin(2x) بنویسید 2sin(x)cos(x) بعد از cos فاکتور بگیریدAmin-Mehraji
همین کارم کردم ولی بعدش دیگه چیزی نداشتم که بشه سادش کنم
بعد اون 1 رو چیکارش کنم؟- -
Amin-Mehraji
بعد اون 1 رو چیکارش کنم؟-Aida Banoo در سوال امتحان گفته است:
Amin-Mehraji
بعد اون 1 رو چیکارش کنم؟-از کسینوس فاکتور بگیرید میشه cos(x)*(2sinx-1)=-1 . دامنه کسینوس بین 1و1- هست و دامنه 2sinx-1 بین1 و 3- هست. حالا بین این دو بازه باید اعدادی رو انتخاب کنید که حاصل ضرب شون بشه 1-. و در آخر جواب ها رو اشتراک بگیرید.
-
Mahdi2001
من با رسم نمودار رفتم 2 جواب داد
نمودار f=sin2x و g=cosx-1 را در یک دستگاه رسم کردم دو نقطه تقاطع داد یکی 2 پی و یکی از 3 پی دوم کمی بیشتر که رند نیست. فقط گوشی ندارم عکس بفرستم با paintهم دقیق در نمیاد یبار با نمودار حلش کن. -
Mahdi2001 جواب فقط دو کا پی نیست اشتباه نوشتم. یه جواب دیگه هم داره فقط نمیدونم چه شکلی بدست میاد قاط زدم اصن :(
اقای مهراجی هم تو نمودارشون معلومه که قبل از دوپی یه جواب دیگه هم هستMahdi2001 در سوال امتحان گفته است:
Mahdi2001 جواب فقط دو کا پی نیست اشتباه نوشتم. یه جواب دیگه هم داره فقط نمیدونم چه شکلی بدست میاد قاط زدم اصن :(
اقای مهراجی هم تو نمودارشون معلومه که قبل از دوپی یه جواب دیگه هم هستبه روش نمودار که بالا گفتم حلش میکنی دادا؟ گوشی ندارم .
-
Mahdi2001 در سوال امتحان گفته است:
اقای مهراجی هم تو نمودارشون معلومه که قبل از دوپی یه جواب دیگه هم هستبه روش نمودار که بالا گفتم حلش میکنی دادا؟ گوشی ندارم .
-
Mahdi2001
من با رسم نمودار رفتم 2 جواب داد
نمودار f=sin2x و g=cosx-1 را در یک دستگاه رسم کردم دو نقطه تقاطع داد یکی 2 پی و یکی از 3 پی دوم کمی بیشتر که رند نیست. فقط گوشی ندارم عکس بفرستم با paintهم دقیق در نمیاد یبار با نمودار حلش کن. -
احتمالا این سوال تعداد جوابهارو میخاسته که باید با نمودار حل میشد
وگرنه روش جبریش در حد کنکور نیست/ -
در سوال های معادلاتی حالا هر معادله ای رسم بهترین راه حل هست. چون اول خطای محاسباتی نداره و ثانیا جواب ها رو دقیقا با چشمات میبینی . مشکل جواب خارجی و جواب حذف شده هم نداره.
-
این پست پاک شده!