سوال امتحان
-
سلام
یه خسته نباشید میگم به کسایی که امروز مثل من امتحان داشتن و راحت شدن
آخیش من امتحان ریاضی دادم تموم شد
ولی یه سوالی بود طراح نامرد داده بود مغزم پکید ولی آخرشم حل نشد
به نظرشما این معادله حل میشه
sin2x-cosx+1=0 -
-
سلام
یه خسته نباشید میگم به کسایی که امروز مثل من امتحان داشتن و راحت شدن
آخیش من امتحان ریاضی دادم تموم شد
ولی یه سوالی بود طراح نامرد داده بود مغزم پکید ولی آخرشم حل نشد
به نظرشما این معادله حل میشه
sin2x-cosx+1=0بله اینم نمودارش
-
بله اینم نمودارش
Amin-Mehraji
مرسی از پاسختون ولی سوال گفته فقط معادله رو حل کنید
ینی جواب جبری سوال چند میشه؟؟ -
Amin-Mehraji
مرسی از پاسختون ولی سوال گفته فقط معادله رو حل کنید
ینی جواب جبری سوال چند میشه؟؟Aida Banoo
خب کافیه بجای sin(2x) بنویسید 2sin(x)cos(x) بعد از cos فاکتور بگیرید -
Aida Banoo
خب کافیه بجای sin(2x) بنویسید 2sin(x)cos(x) بعد از cos فاکتور بگیریدAmin-Mehraji
همین کارم کردم ولی بعدش دیگه چیزی نداشتم که بشه سادش کنم
بعد اون 1 رو چیکارش کنم؟- -
Amin-Mehraji
بعد اون 1 رو چیکارش کنم؟-Aida Banoo در سوال امتحان گفته است:
Amin-Mehraji
بعد اون 1 رو چیکارش کنم؟-از کسینوس فاکتور بگیرید میشه cos(x)*(2sinx-1)=-1 . دامنه کسینوس بین 1و1- هست و دامنه 2sinx-1 بین1 و 3- هست. حالا بین این دو بازه باید اعدادی رو انتخاب کنید که حاصل ضرب شون بشه 1-. و در آخر جواب ها رو اشتراک بگیرید.
-
Mahdi2001
من با رسم نمودار رفتم 2 جواب داد
نمودار f=sin2x و g=cosx-1 را در یک دستگاه رسم کردم دو نقطه تقاطع داد یکی 2 پی و یکی از 3 پی دوم کمی بیشتر که رند نیست. فقط گوشی ندارم عکس بفرستم با paintهم دقیق در نمیاد یبار با نمودار حلش کن. -
Mahdi2001 جواب فقط دو کا پی نیست اشتباه نوشتم. یه جواب دیگه هم داره فقط نمیدونم چه شکلی بدست میاد قاط زدم اصن
اقای مهراجی هم تو نمودارشون معلومه که قبل از دوپی یه جواب دیگه هم هستMahdi2001 در سوال امتحان گفته است:
Mahdi2001 جواب فقط دو کا پی نیست اشتباه نوشتم. یه جواب دیگه هم داره فقط نمیدونم چه شکلی بدست میاد قاط زدم اصن
اقای مهراجی هم تو نمودارشون معلومه که قبل از دوپی یه جواب دیگه هم هستبه روش نمودار که بالا گفتم حلش میکنی دادا؟ گوشی ندارم .
-
Mahdi2001 در سوال امتحان گفته است:
اقای مهراجی هم تو نمودارشون معلومه که قبل از دوپی یه جواب دیگه هم هستبه روش نمودار که بالا گفتم حلش میکنی دادا؟ گوشی ندارم .
-
Mahdi2001
من با رسم نمودار رفتم 2 جواب داد
نمودار f=sin2x و g=cosx-1 را در یک دستگاه رسم کردم دو نقطه تقاطع داد یکی 2 پی و یکی از 3 پی دوم کمی بیشتر که رند نیست. فقط گوشی ندارم عکس بفرستم با paintهم دقیق در نمیاد یبار با نمودار حلش کن. -
احتمالا این سوال تعداد جوابهارو میخاسته که باید با نمودار حل میشد
وگرنه روش جبریش در حد کنکور نیست/ -
در سوال های معادلاتی حالا هر معادله ای رسم بهترین راه حل هست. چون اول خطای محاسباتی نداره و ثانیا جواب ها رو دقیقا با چشمات میبینی . مشکل جواب خارجی و جواب حذف شده هم نداره.
-
این پست پاک شده!