سوال امتحان
-
Mahdi2001
من با رسم نمودار رفتم 2 جواب داد
نمودار f=sin2x و g=cosx-1 را در یک دستگاه رسم کردم دو نقطه تقاطع داد یکی 2 پی و یکی از 3 پی دوم کمی بیشتر که رند نیست. فقط گوشی ندارم عکس بفرستم با paintهم دقیق در نمیاد یبار با نمودار حلش کن. -
Mahdi2001 جواب فقط دو کا پی نیست اشتباه نوشتم. یه جواب دیگه هم داره فقط نمیدونم چه شکلی بدست میاد قاط زدم اصن
اقای مهراجی هم تو نمودارشون معلومه که قبل از دوپی یه جواب دیگه هم هستMahdi2001 در سوال امتحان گفته است:
Mahdi2001 جواب فقط دو کا پی نیست اشتباه نوشتم. یه جواب دیگه هم داره فقط نمیدونم چه شکلی بدست میاد قاط زدم اصن
اقای مهراجی هم تو نمودارشون معلومه که قبل از دوپی یه جواب دیگه هم هستبه روش نمودار که بالا گفتم حلش میکنی دادا؟ گوشی ندارم .
-
Mahdi2001 در سوال امتحان گفته است:
اقای مهراجی هم تو نمودارشون معلومه که قبل از دوپی یه جواب دیگه هم هستبه روش نمودار که بالا گفتم حلش میکنی دادا؟ گوشی ندارم .
-
Mahdi2001
من با رسم نمودار رفتم 2 جواب داد
نمودار f=sin2x و g=cosx-1 را در یک دستگاه رسم کردم دو نقطه تقاطع داد یکی 2 پی و یکی از 3 پی دوم کمی بیشتر که رند نیست. فقط گوشی ندارم عکس بفرستم با paintهم دقیق در نمیاد یبار با نمودار حلش کن. -
احتمالا این سوال تعداد جوابهارو میخاسته که باید با نمودار حل میشد
وگرنه روش جبریش در حد کنکور نیست/ -
در سوال های معادلاتی حالا هر معادله ای رسم بهترین راه حل هست. چون اول خطای محاسباتی نداره و ثانیا جواب ها رو دقیقا با چشمات میبینی . مشکل جواب خارجی و جواب حذف شده هم نداره.
-
این پست پاک شده!