IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
پرسش پاسخ زیست
-
Bio در پرسش پاسخ زیست گفته است:
یسنا نه درست نیست
شما توی شکل اول باید چهارتا کروموزوم تک کروماتیدی بکشید توی شکل بعد دقیقا شکلی مثل شکل اول بکشید یعنی چهارتا دوکروماتیدی، شکل آخر هم باید دوتا سلول با چهار تا تک کروماتیدی باشهخیلی ممنون
یعنی سلولهای پیکری حاصل از میتوز تک کروماتیدی میمونن برای همیشه تا وقتی که اگر بخواهند تقسیم بشن میشن دوکروماتیدی توی مرحله اینترفاز؟ -
mrma در پرسش پاسخ زیست گفته است:
گلبول قرمز بالغ جاندار حساب میشه؟؟؟
اگه میشه پس جمله "همه جانداران دارای دنا هستند" غلطه؟ و درستش میشه "اغلب جانداران دارای دنا" هستند" ؟
گولبول قرمز جاندار حساب میشه. مطمئن نیستم ولی فکر میکنم گولبول قرمز DNA حلقوی(در میتوکندری) داشته باشه. -
night king گلبول قرمز میتوکندری و اندامک نداره
-
@Amir-Bernousi در پرسش پاسخ زیست گفته است:
night king گلبول قرمز میتوکندری و اندامک نداره
بیشتر اندامک ها رو هنگام بلوغ از دست میدن. گولبول قرمز برای تامین انرژی به میتوکندری نیاز داره (البته مطمئن نیستم)
-
night king تو قدیم که نداره چون فقط از راه گلیکولیز ATP تولید میکنه
-
@Amir-Bernousi در پرسش پاسخ زیست گفته است:
night king تو قدیم که نداره چون فقط از راه گلیکولیز ATP تولید میکنه
تو نظام جدید اصلا حرفی نزده در موردش فقط گفته هنگام بلوغ هسته و بیشتر اندامک هاشونو از دست میدن.
-
خب اصن یه جاندار واسه اینکه بتونیم بهش بگیم جاندار، دیگه حداقل مولکول زیستی رو که باید داشته باشه. یکیشون چیه؟؟ پروتیین و این پروتیین هم توسط یه دستوری ساخته شده دیگه( طبق یازده دارم میگم) پس باید ژن و دنا داشته باشه. و گلبول قرمز هم سلوله جاندار نیست ولی بعنوان سلول زنده، فعالیت میکنه و باید داشته باشه. آنزیم داره پس ژن داره ولی ماده ژنتیکیش، سیتوپلاسمیه و بر خلاف هسته که خطیه، حلقویه.
پس میشه گفت هر سلول زنده دارای ماده ژنتیکی هست. -
mrma خیر
سلولی ک زنده است رو نا بهش نمیگیم جاندار ! سلول واخد های سازنده پیکره جاندار هست جانداران شامل آغازیان باکتری قارچ گیاهان جانوران هستن ک برخی تک سلولی هستن ولی ما هیچ وقت تو زیست شناسب ب سلول نمیگیم جاندار (شاید تو گفت و گو عامه بگیم...! ) تو زیست ب جاش میگیم سلول زنده
پس جمله ایی ک در نورد dna گفتین درسته... (همه جانداران dna دارن ) -
night king گلبول قرمز قبل از بلوغش میزان انرژی و آتزیم هایی ک برا 21 روز بالغ بودن و زنده بودنش نیاز داره رو میسازه و بعد هسته و اندامک هاش رو از دست میده البته خود کتاب هم میگه هسته و بیشتر اندامک ها... (تایید صحبت شما )
-
اگه میشه پس جمله "همه جانداران دارای دنا هستند" غلطه؟ و درستش میشه "اغلب جانداران دارای دنا" هستند" ؟سلام
برای اینکه به یه چیزی بگیم جاندار باید اون چیز هفت ویژگی اصلی حیات (%(#ff0000)[پرستانه]) رو داشته باشه ... نمیدونم شما سال چندمی ما دوسال پیش درس اول زیست دهممون تعریف جانداران رو کرده بود ...
پ ن : پرستانه رمزی هست که اقا موقاری برا هفت ویژگی گذاشتن -
@Kosar-Kelyabi در پرسش پاسخ زیست گفته است:
اگه میشه پس جمله "همه جانداران دارای دنا هستند" غلطه؟ و درستش میشه "اغلب جانداران دارای دنا" هستند" ؟سلام
برای اینکه به یه چیزی بگیم جاندار باید اون چیز هفت ویژگی اصلی حیات (%(#ff0000)[پرستانه]) رو داشته باشه ... نمیدونم شما سال چندمی ما دوسال پیش درس اول زیست دهممون تعریف جانداران رو کرده بود ...
پ ن : پرستانه رمزی هست که اقا موقاری برا هفت ویژگی گذاشتنطبق این نکته گلبول قرمز به هیچ وجه جاندار نیست و تمام جانداران DNA دارند
-
سلام دوستان
وقتتون ب خیر باشه
میشع ی نفر بگه تو سوال 130 چرا ج غلطه ؟!
میگ ک بیشترین چین خوردگی مثانه وقتیه ک خالی باشع این اوکیه ولی خو از کجا معلوم ک تازه خالی نشده ؟! خوب وقتی ادرار از مثانه خارج میشع واره میزراه میشع و بندازه داخلی باز میشه هم مثانه خالیه و بیشارین چین خوردگی رو داره...از کجا اینقد مطمئنه ک این حالت نیس و ادرار کاملا از دستگاه دفع ادرار خارج شده ؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید
Virus
@همیار
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@تجربیا -
my name اون حالتیم که شما میگین درسته، ولی معمولا تو سوالای زیست وقتی قیدی نمیاد تو سوال، قطعی بودن منظور طراحه
مستر فرهادیان میگفت سوالای زیست سادن، سر جلسه آدم فکر میکنه که سوالا سخته، میخواد بپیچونه سوالارو، ساده بگیرین