پرسش پاسخ زیست
-
my name
من این تیکه ای ک زیرش خط کشیدم رو نمیتونم بفهمم میشه توضیح بدین چرا اینا علت و معلول هم اند؟
zo در پرسش پاسخ زیست گفته است:
my name
من این تیکه ای ک زیرش خط کشیدم رو نمیتونم بفهمم میشه توضیح بدین چرا اینا علت و معلول هم اند؟
مکان اصلی جذب در اسب هم مثل انسان روده باریکه خب وقتی تجزیه سلولز بعد از روده باریک باشه دیگه این سلولز های تجزیه شده به خوبی جذب نمی شوند
-
my name
-
@Dr-Aryan در پرسش پاسخ زیست گفته است:
سلام قسمت های میلین دار یک سلول عصبی کانال دریچه دار سدیم و پتاسیم داره یا نداره؟
از اونجایی که میلین عایقه و مانع از ایجاد پتانسیل عمل میشه .
میشه گفت نه نداره -
@Dr-Aryan سلام من یه جا خوندم داره
منطقی هم هست که داشته باشه چون وقتی فرد دچار MS بشه میلین که از بین میره پیام بازهم منتقل میشه ولی با سرعت کمتر -
توی کتاب یازدهم درباره MS دوتا مطلب داریم یکیش میگه میلین از بین میره یکیش میگه یاخته سازنده میلین که این بنظرم درست تره حالا شما نظرتون چیه کدوم درسته؟
-
توی کتاب یازدهم درباره MS دوتا مطلب داریم یکیش میگه میلین از بین میره یکیش میگه یاخته سازنده میلین که این بنظرم درست تره حالا شما نظرتون چیه کدوم درسته؟
@N-n-good در پرسش پاسخ زیست گفته است:
هر دوتاش یکیه
اگ دقت کنید تو سال یازدهم ما میگیم یاخته پشتیبان دور آکسون میچرخه و میشه غلاف میلین پس هر دو این عبارات ی معنی دارن و هیچ فرقی نداره کدوم رو در نظر بگیرید... -
@N-n-good در پرسش پاسخ زیست گفته است:
هر دوتاش یکیه
اگ دقت کنید تو سال یازدهم ما میگیم یاخته پشتیبان دور آکسون میچرخه و میشه غلاف میلین پس هر دو این عبارات ی معنی دارن و هیچ فرقی نداره کدوم رو در نظر بگیرید... -
سوال 1
ب نظرتون جواب سوال 14 چیه ؟ لطفا دلیلتون رو هم بگین
گزینه 4 توی عکس نیفتاده :
گزینه 44مورد
-
سلام توی انعکاس عقب کشیدن دست سیناپس مهاری چه فرقی با غیر فعال دارد؟در سیناپس مهاری ناقل ازاد میشه؟
یسنا تو سیناس مهاری سلول پس سیناپسی از فعالیت کردن باز داشته میشه ولی توی غیرفعال انتقال دهنده ای ازاد نمیشه
-
سلام توی انعکاس عقب کشیدن دست سیناپس مهاری چه فرقی با غیر فعال دارد؟در سیناپس مهاری ناقل ازاد میشه؟
-
سلام یه سوال دیگه هم داشتتم:
تست:در مسیر تولید سطوح ساختاری نوعی پروتوئین امکان ندارد**
گ1:انواعی از ساختارهای دوم و سوم پروتوئین مشاهده شود
گ3:پیوندهای هیدروژنی موثر در ساختار دوم منجر به ساختارهای صفحه ای یا مارپیچی نشود
هر دو تا گزینه را هم در جواب درست در نظر گرفته ولی اخه چرا؟
این دو تا گزینه منظورشون چیه؟ -
یسنا ببین ما دو جور سیناپس داریم فعال و غیر فعال
در فعال با ناقل هست در غیر فعال بدون ناقل
فعال به دوبخش تبدیل میشه یکی تحریکی اون یکی مهاریMohammad Javad 0
ممنونم -
یسنا تو سیناس مهاری سلول پس سیناپسی از فعالیت کردن باز داشته میشه ولی توی غیرفعال انتقال دهنده ای ازاد نمیشه
-
گ3:پیوندهای هیدروژنی موثر در ساختار دوم منجر به ساختارهای صفحه ای یا مارپیچی نشود
یسنا ببین تو ساختار های Pr ما وقتی ساختار یکمون که همون پیوند پپتیدی هست تموم میشه ساختار دومم ک همون تشکیل پیوند هیدروژنی هست شروع میشه به عبارت هر ساختار مبنای ساختار بعدی هست و ساختار بعدی دارای ویژگی های ساختار قبلی خودش هست
Mohammad Javad 0
توی گزینه1 چرا گفته انواعی از ساختارها ی دوم و سوم؟مگه ما اگر برای یک پروتوئین فرضا ساختار مارپیچی (توی ساختار دوم)داشته باشیم همزمان ساختار صفحه ای هم داره؟مگه اینطور نیست که یا صفحه ای باشه یا مارپیچی؟ -
سلام
از اونجایی ک من خیلی پیش میاد موقع درس خوندن و ب ویژه زیست کلی سوال برام ایجاد میشه تصمیم گرفتم هرچی سوال زیست برام پیش اوند بیام و تو این تاپیک مطرحش کنم تا هم سوالا همگی ی جا باشه و شلخته نباشه و هم انجمن شلوغ پلوغ نشه
شما هم میتونید هر سوال زیستی ک داشتین همین جا مطرحش کنیناگ خودم بلد بودم ک جواب میدم اگر هم ن با بجه ها و همیار ها همفکری میکنیم
Mhmd Hsn 99 در پرسش پاسخ زیست گفته است:
سلام دوستان ممنون میشم اگر جواب مطمئن دارید به سوالهام پاسخ بدین
۱- آیا در حشرات علاوه بر اکسیژن و کربن دی اکسید بخار آب هم میتواند از طریق منافذ با محیط اطراف مبادله شود؟
۲- آیا مرطوب کردن هوا مربوط به بخش هادی و مبادله ای است یا فقط هادی؟
۳- آیا گیر انداختن ناخالصی های هوا با ترشحات مخاطی مربوط به بخش هادی و مبادله ای است یا فقط هادی؟
۴- آیا نمیتوان گفت فقط هوا و غذا به حلق وارد میشود؟(به دلیل ناخالصی هایی که با ترشحات مخاطی از دستگاه تنفس به آن وارد می شود)
۵- آیا مجراهای لنفی چپ و راست که لنف را وارد سیاهرگهای زیر ترقوه ای می کنند رگ لنفی محسوب نمی شوند؟
۶- آیا می توان گفت در همه ی نقاط حبابک، مویرگهای خونی یافت میشوند؟
۷- آیا بی کربنات حاصل از تجزیه کربنیک اسید در درون گلبول قرمز، در گلبول قرمز میماند یا وارد خوناب میشود؟
۸- آیا ماهی فاقد سازوکار تهویه ای است؟ (چون سازوکار تهویه ای به جریان پیوسته از هوای تازه می گویند که ...)
۱. بله
۲ و ۳: پاکسازی هوا از ناخالصی هاش و مرطوب کردنش وظیفه ماده مخاطی هست که هم در بخش هادی و هم در بخش مبادله ای وجود داره
۴. خیلی ریز شدین! اونطوری بخوای حساب کنی میکروب هم ممکنه از بیرون وارد بشه، ناخالصی هم هست آب، هم هست و...
جواب سوالتون اینه که خیر، نمیشه گفت. اما میشه گفت حلق گذرگاه ماهیچه ای هست که بین دستگاه گوارش و دستگاه تنفس مشترکه
۵. البته که میشن! مجراش چیه پس؟!
۶. خیر. تو شکل کتاب هم مشخصه همه جای حبابک توسط مویرگ ها پوشیده نشده و در جاهای متعدد غشای پایه مشترک دارن
۷. دقیقا طبق متن کتابه. بیکربنات از گویچه قرمز خارج و به خوناب وارد میشود
۸. خیر