پرسش پاسخ زیست
-
fatemeh8181
بله، منظورم رو بد بیان کردم شاید، منظورم اینه که فقط از طریق مشمیه خونرسانی میشه یا نهmj323 فکر میکنم بله
-
mj323 فکر میکنم بله
-
fatemeh8181 ممنون ولی توی عکس اولی که فرستادم، پاسخنامه گفته که از عصب هم یه رگ وارد میشه که تو شکل ص ۲۴ مشخصه زیر آکسونها
و گفته هم از طریق مشمیه و هم از طریق رگهای عصب خونرسانی میشهmj323 ببینید این مویرگی که این شکل نشون داده به نظرتون نمیتونه از اون مورگایی باشه که اومدن داخل چشم
منظورم اون انشعاباته که از رگهای خونی وارد چشم شدن
-
mj323 ببینید این مویرگی که این شکل نشون داده به نظرتون نمیتونه از اون مورگایی باشه که اومدن داخل چشم
منظورم اون انشعاباته که از رگهای خونی وارد چشم شدن
-
fatemeh8181 بله در کل از معلمم هم پرسیدم، گفتن که خود شبکیه مویرگ خونی نداره ولی از دو طریق خونرسانی میشه
۱. مشمیه
۲.انشعابات رگهای عصب بیناییmj323 باز خوبه دبیر شما جواب میده
موفق باشید
-
mj323 باز خوبه دبیر شما جواب میده
موفق باشید
-
عکس کتاب، مال امساله ولی اون قبلی مال یکی دوسال پیش فک کنم ولی مال امسال نیست. پس ما باید بگیریم که استوانه ای هم هست؟؟
-
@Adler در پرسش پاسخ زیست گفته است:
my name صحبتی نشده تو تستی هم گیر ندادن به این موضوع
خوب چرا دیگ الان جمله اولی ک گفتم مال کتاب تست بود
سلام بچه ها یه سوال
هر جا رگ های خونه باشه بافت پوششی و پیوندی و ماهیچه صاف قابل مشاهده است؟ -
سلام بچه ها یه سوال
هر جا رگ های خونه باشه بافت پوششی و پیوندی و ماهیچه صاف قابل مشاهده است؟Mahdie Salemi سلام
بستگی به رگ داره. اگه مویرگ باشه فقط بافت پوششی داریم ولی اگه سرخرگ و سیاهرگ باشن همشونو داریم -
my name ندارین ینی اطلاعاتشو :| ؟
هیپوتالاموس هورمون ازادکننده ترشح میکنه، این هورمون رو هیپوفیز پیشین اثر میذاره و باعث میشه یه سری از هورمونای هیپوفیز پیشین زیاد بشه، از این طریق هیپوفیز هم هورمون محرک فوق کلیه رو ازاد میکنه، این هورمون هم رو بخش قشری فوق کلیه اثر میذاره و باعث ترشح هورمونای اون بخش میشه
-
mj323 شما همونی که کتاب خودتون گفته رو یاد بگیرید،ولی توی مراجع زیست شناسی هم به این اشاره شده که تقریبا به طور کامل از مخروطی ساخته شده، پس استوانه ای هم به تعداد کم حضور دارن
-
سلام
از اونجایی ک من خیلی پیش میاد موقع درس خوندن و ب ویژه زیست کلی سوال برام ایجاد میشه تصمیم گرفتم هرچی سوال زیست برام پیش اوند بیام و تو این تاپیک مطرحش کنم تا هم سوالا همگی ی جا باشه و شلخته نباشه و هم انجمن شلوغ پلوغ نشه
شما هم میتونید هر سوال زیستی ک داشتین همین جا مطرحش کنیناگ خودم بلد بودم ک جواب میدم اگر هم ن با بجه ها و همیار ها همفکری میکنیم
-
-
zo در پرسش پاسخ زیست گفته است:
my name
سلام کسی سوال ۱۲۷ رو میتونه توضیح بده -
سلام
از اونجایی ک من خیلی پیش میاد موقع درس خوندن و ب ویژه زیست کلی سوال برام ایجاد میشه تصمیم گرفتم هرچی سوال زیست برام پیش اوند بیام و تو این تاپیک مطرحش کنم تا هم سوالا همگی ی جا باشه و شلخته نباشه و هم انجمن شلوغ پلوغ نشه
شما هم میتونید هر سوال زیستی ک داشتین همین جا مطرحش کنیناگ خودم بلد بودم ک جواب میدم اگر هم ن با بجه ها و همیار ها همفکری میکنیم
-
my name
سلام من اینو از رو توضیحات اقای امینی دوسال پیش نوشتم زیست دوازدهمه دوخط اخر سلولای حباب مانند چیه؟zo سلام فکر کنم (آن)