پرسش پاسخ زیست
-
my name ندارین ینی اطلاعاتشو :| ؟
هیپوتالاموس هورمون ازادکننده ترشح میکنه، این هورمون رو هیپوفیز پیشین اثر میذاره و باعث میشه یه سری از هورمونای هیپوفیز پیشین زیاد بشه، از این طریق هیپوفیز هم هورمون محرک فوق کلیه رو ازاد میکنه، این هورمون هم رو بخش قشری فوق کلیه اثر میذاره و باعث ترشح هورمونای اون بخش میشه
-
mj323 شما همونی که کتاب خودتون گفته رو یاد بگیرید،ولی توی مراجع زیست شناسی هم به این اشاره شده که تقریبا به طور کامل از مخروطی ساخته شده، پس استوانه ای هم به تعداد کم حضور دارن
-
سلام
از اونجایی ک من خیلی پیش میاد موقع درس خوندن و ب ویژه زیست کلی سوال برام ایجاد میشه تصمیم گرفتم هرچی سوال زیست برام پیش اوند بیام و تو این تاپیک مطرحش کنم تا هم سوالا همگی ی جا باشه و شلخته نباشه و هم انجمن شلوغ پلوغ نشه
شما هم میتونید هر سوال زیستی ک داشتین همین جا مطرحش کنیناگ خودم بلد بودم ک جواب میدم اگر هم ن با بجه ها و همیار ها همفکری میکنیم
-
-
zo در پرسش پاسخ زیست گفته است:
my name
سلام کسی سوال ۱۲۷ رو میتونه توضیح بده -
سلام
از اونجایی ک من خیلی پیش میاد موقع درس خوندن و ب ویژه زیست کلی سوال برام ایجاد میشه تصمیم گرفتم هرچی سوال زیست برام پیش اوند بیام و تو این تاپیک مطرحش کنم تا هم سوالا همگی ی جا باشه و شلخته نباشه و هم انجمن شلوغ پلوغ نشه
شما هم میتونید هر سوال زیستی ک داشتین همین جا مطرحش کنیناگ خودم بلد بودم ک جواب میدم اگر هم ن با بجه ها و همیار ها همفکری میکنیم
-
my name
سلام من اینو از رو توضیحات اقای امینی دوسال پیش نوشتم زیست دوازدهمه دوخط اخر سلولای حباب مانند چیه؟zo سلام فکر کنم (آن)
-
zo سلام فکر کنم (آن)
-
my name
سلام من اینو از رو توضیحات اقای امینی دوسال پیش نوشتم زیست دوازدهمه دوخط اخر سلولای حباب مانند چیه؟ -
سلام
-
my name
ایا برای تولید ۱ مولکول گلوکز باید ۲بار چرخه تکرار بشه؟
و اینک
نوشته ی آبیو کسیمیتونه توضیح بده
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاءzo در پرسش پاسخ زیست گفته است:
my name
ایا برای تولید ۱ مولکول گلوکز باید ۲بار چرخه تکرار بشه؟
و اینک
نوشته ی آبیو کسیمیتونه توضیح بده
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاءوقتی فتوسیستم 2 الکترونش رو میفرسته ک به فتوسیستم1 بره و کمبود الکترونشو جبران کنه , این الکترون باید از زنجیره انتقال الکترون اول بگذره. توی این زنجیره یه پمپ انتقال H+ هس ک به انرژی نیاز داره و این انرژی از الکترون خارج شده از فتوسیستم 2 تامین میشه
H+ ک وارد تیلاکویید شده از آنزیم atpساز رد میشه و atp ساخته میشه -
mj323 در پرسش پاسخ زیست گفته است:
تار ماهیچه کند هم میتونه به تار تند تبدیل شه؟؟
اینو تاحالا نشنیدیم ولی تبدیل شه که چی بشه !
یکم غیر منطقیه از نظرم حالا مگه اینکه تو بدن مشکلی پیش بیاد -
mj323 در پرسش پاسخ زیست گفته است:
تار ماهیچه کند هم میتونه به تار تند تبدیل شه؟؟
اینو تاحالا نشنیدیم ولی تبدیل شه که چی بشه !
یکم غیر منطقیه از نظرم حالا مگه اینکه تو بدن مشکلی پیش بیاد