7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
پرسش پاسخ زیست
-
سلام یه سوال دیگه هم داشتتم:
تست:در مسیر تولید سطوح ساختاری نوعی پروتوئین امکان ندارد**
گ1:انواعی از ساختارهای دوم و سوم پروتوئین مشاهده شود
گ3:پیوندهای هیدروژنی موثر در ساختار دوم منجر به ساختارهای صفحه ای یا مارپیچی نشود
هر دو تا گزینه را هم در جواب درست در نظر گرفته ولی اخه چرا؟
این دو تا گزینه منظورشون چیه؟ -
@Amir-Bernousi
متشکرم -
-
Mohammad Javad 0
توی گزینه1 چرا گفته انواعی از ساختارها ی دوم و سوم؟مگه ما اگر برای یک پروتوئین فرضا ساختار مارپیچی (توی ساختار دوم)داشته باشیم همزمان ساختار صفحه ای هم داره؟مگه اینطور نیست که یا صفحه ای باشه یا مارپیچی؟ -
Mhmd Hsn 99 در پرسش پاسخ زیست گفته است:
سلام دوستان ممنون میشم اگر جواب مطمئن دارید به سوالهام پاسخ بدین
۱- آیا در حشرات علاوه بر اکسیژن و کربن دی اکسید بخار آب هم میتواند از طریق منافذ با محیط اطراف مبادله شود؟
۲- آیا مرطوب کردن هوا مربوط به بخش هادی و مبادله ای است یا فقط هادی؟
۳- آیا گیر انداختن ناخالصی های هوا با ترشحات مخاطی مربوط به بخش هادی و مبادله ای است یا فقط هادی؟
۴- آیا نمیتوان گفت فقط هوا و غذا به حلق وارد میشود؟(به دلیل ناخالصی هایی که با ترشحات مخاطی از دستگاه تنفس به آن وارد می شود)
۵- آیا مجراهای لنفی چپ و راست که لنف را وارد سیاهرگهای زیر ترقوه ای می کنند رگ لنفی محسوب نمی شوند؟
۶- آیا می توان گفت در همه ی نقاط حبابک، مویرگهای خونی یافت میشوند؟
۷- آیا بی کربنات حاصل از تجزیه کربنیک اسید در درون گلبول قرمز، در گلبول قرمز میماند یا وارد خوناب میشود؟
۸- آیا ماهی فاقد سازوکار تهویه ای است؟ (چون سازوکار تهویه ای به جریان پیوسته از هوای تازه می گویند که ...)
۱. بله
۲ و ۳: پاکسازی هوا از ناخالصی هاش و مرطوب کردنش وظیفه ماده مخاطی هست که هم در بخش هادی و هم در بخش مبادله ای وجود داره
۴. خیلی ریز شدین! اونطوری بخوای حساب کنی میکروب هم ممکنه از بیرون وارد بشه، ناخالصی هم هست آب، هم هست و...
جواب سوالتون اینه که خیر، نمیشه گفت. اما میشه گفت حلق گذرگاه ماهیچه ای هست که بین دستگاه گوارش و دستگاه تنفس مشترکه
۵. البته که میشن! مجراش چیه پس؟!
۶. خیر. تو شکل کتاب هم مشخصه همه جای حبابک توسط مویرگ ها پوشیده نشده و در جاهای متعدد غشای پایه مشترک دارن
۷. دقیقا طبق متن کتابه. بیکربنات از گویچه قرمز خارج و به خوناب وارد میشود
۸. خیر -
یسنا در پرسش پاسخ زیست گفته است:
Mohammad Javad 0
توی گزینه1 چرا گفته انواعی از ساختارها ی دوم و سوم؟مگه ما اگر برای یک پروتوئین فرضا ساختار مارپیچی (توی ساختار دوم)داشته باشیم همزمان ساختار صفحه ای هم داره؟مگه اینطور نیست که یا صفحه ای باشه یا مارپیچی؟بله عزیز میتونه (نه الزاما) هر دو تاشو همزمان داشته باشه و حتی بخش هایی از رشته پلی پپتیدی در ساختار سوم نه مارپیچی باشه و نه صفحه ای
به شکل ساختار سوم پروتئین در فصل یک کتاب دقت کنید
این جمله بار ها تو قلمچی هم نکته تست بوده -
یسنا گ1: گفته انواعی(انواع جمعِ نوعه) پس منظور گزینه اول اینه که %(#ff006f)[چند نوع] ساختار دوم و سوم در نوعی(یک نوع) پروتئین، مشاهده بشه
گ3: گفته «امکان ندارد، نشود» یعنی «%(#ff0059)[حتما میشه]». به عبارتی %(#ff0059)[حتما] پیوند هیدروژنیِ موجود در ساختار دوم، منجر به ساختار صفحه ای یا مارپیچی %(#ff0059)[میشه]
حله؟؟ -
سلام آیا طبق منابع کنکور ۹۹ استخوان های چهره را جزو استخوان های جمجمه محسوب میکنند؟
-
Mohammad Hassan Eslami در پرسش پاسخ زیست گفته است:
سلام آیا طبق منابع کنکور ۹۹ استخوان های چهره را جزو استخوان های جمجمه محسوب میکنند؟
بله
کرانیوم (جمجمه به جز فک پایین) از دو بخش جمجمه مغزی و استخوان های صورت تشکیل شده -
سلام
وقت همگی ب خیر باشه ️
کسی میدونه چ ارتباطی بین هیپوتالاموس و تاثیر هیپوتالاموس روی غده فوق کلیه برا ترشح آلدسترون هست ؟!
یعنی چی میشه و چطوری میشه ک هیپوتالاموس باعث ترشح آلدسترون از غده فوق کلیه میشه ؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید
@راهنما
@تجربیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@همیار
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
my name ندارین ینی اطلاعاتشو :| ؟
هیپوتالاموس هورمون ازادکننده ترشح میکنه، این هورمون رو هیپوفیز پیشین اثر میذاره و باعث میشه یه سری از هورمونای هیپوفیز پیشین زیاد بشه، از این طریق هیپوفیز هم هورمون محرک فوق کلیه رو ازاد میکنه، این هورمون هم رو بخش قشری فوق کلیه اثر میذاره و باعث ترشح هورمونای اون بخش میشه