7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
پرسش پاسخ زیست
-
@Amir-Bernousi در پرسش پاسخ زیست گفته است:
my name اون حالتیم که شما میگین درسته، ولی معمولا تو سوالای زیست وقتی قیدی نمیاد تو سوال، قطعی بودن منظور طراحه
مستر فرهادیان میگفت سوالای زیست سادن، سر جلسه آدم فکر میکنه که سوالا سخته، میخواد بپیچونه سوالارو، ساده بگیرین
خوب مگ این حالت قطعی تیس
-
my name در پرسش پاسخ زیست گفته است:
my name اون حالتیم که شما میگین درسته، ولی معمولا تو سوالای زیست وقتی قیدی نمیاد تو سوال، قطعی بودن منظور طراحه
مستر فرهادیان میگفت سوالای زیست سادن، سر جلسه آدم فکر میکنه که سوالا سخته، میخواد بپیچونه سوالارو، ساده بگیرین
خوب مگ این حالت قطعی تیس
خب اگه قطعی باشه غلط میشه دیگه
-
my name چون قیدی به کار نبرده طراح :|
یه تجربه، انقدر درگیر این تستا نشین، نکته ای که مدنظر طراح بوده رو یاد بگیرین و رد شین، خیلی از مولفا نمیتونن تو قالب تست نکته رو یاد بدن
هوووف
آخه پس اینجوری ک دیگ نمیشه تست شمارشی زد هی آدم میگ نکنه منظور طراح فلان بوده بهمان بوده
ب هر حال ممنون سعی میکنم باهاش کنار بیام -
zo در پرسش پاسخ زیست گفته است:
my name سوال ۱۶۰ گزینه ۱و ۲ رو درست زده کسی میدونه چرا
خب یه بخشی از کار سامانه لیمبیک همین کنترل عواطفه متن کتاب سال یازدهم میگه سامانه لیمبیک بر احساساتی مثل لذت و خشم و ... اینا تاثیر داره
فلذا اسیب بهش این احساسات رو تغییر میده -
zo در پرسش پاسخ زیست گفته است:
my name من این تیکه ای ک زیرش خط کشیدم رو نمیتونم بفهمم میشه توضیح بدین چرا اینا علت و معلول هم اند؟
مکان اصلی جذب در اسب هم مثل انسان روده باریکه خب وقتی تجزیه سلولز بعد از روده باریک باشه دیگه این سلولز های تجزیه شده به خوبی جذب نمی شوند
-
Dr.Aryan در پرسش پاسخ زیست گفته است:
سلام قسمت های میلین دار یک سلول عصبی کانال دریچه دار سدیم و پتاسیم داره یا نداره؟
از اونجایی که میلین عایقه و مانع از ایجاد پتانسیل عمل میشه .
میشه گفت نه نداره -
توی کتاب یازدهم درباره MS دوتا مطلب داریم یکیش میگه میلین از بین میره یکیش میگه یاخته سازنده میلین که این بنظرم درست تره حالا شما نظرتون چیه کدوم درسته؟
-
@N-n-good در پرسش پاسخ زیست گفته است:
توی کتاب یازدهم درباره MS دوتا مطلب داریم یکیش میگه میلین از بین میره یکیش میگه یاخته سازنده میلین که این بنظرم درست تره حالا شما نظرتون چیه کدوم درسته؟
هر دوتاش یکیه
اگ دقت کنید تو سال یازدهم ما میگیم یاخته پشتیبان دور آکسون میچرخه و میشه غلاف میلین پس هر دو این عبارات ی معنی دارن و هیچ فرقی نداره کدوم رو در نظر بگیرید...