IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
پرسش پاسخ زیست
-
Hesam Mohammadi در پرسش پاسخ زیست گفته است:
M.reza313 سلام دوست عزیز کجای کتاب گفته از نوع منفذ داره دقیقا مویرگ های لنفی دارای فضای بین ساخته ای بزرگ در نشت مواد خیلی موثرند.
صفحه 70 کتاب سال دهم چاپ سال 96
از بالا خط چهارم -
-
M.reza313 در پرسش پاسخ زیست گفته است:
سلام دوستان.با توجه به متن فصل ۴ دهم مویرگ های دستگاه لنفی منفذدار هستن... مگه مویرگ منفذدار غشاء پایه ی ضخیم نداشت؟ خب اینجوری که چربی ها و... اصلا نمی تونن از این مویرگ ها رد بشن که...
دوستان لطفا جواب بدین خیلی ذهنم رو درگیر کرده....
-
-
Hesam Mohammadi کتاب ما با کتاب شما فرق داره عزیز...
کتاب ما میگه: اگرچه دستگاه لنفی در مقابله با عوامل بیماری زا نقش دارد ولی با داشتن مویرگ های منفذدار در پخش یاخته های سرطانی در قسمت های مختلف بدن نیز موثر است. -
M.reza313 در پرسش پاسخ زیست گفته است:
Hesam Mohammadi کتاب ما با کتاب شما فرق داره عزیز...
کتاب ما میگه: اگرچه دستگاه لنفی در مقابله با عوامل بیماری زا نقش دارد ولی با داشتن مویرگ های منفذدار در پخش یاخته های سرطانی در قسمت های مختلف بدن نیز موثر است.Hesam Mohammadi در پرسش پاسخ زیست گفته است:
M.reza313 من که بهت جواب دادم برای من که چاپ 97 هست گفته مویرگی که با فضای بین یاخته ای بزرگه یعنی شبیه ناپیوسته به نوع خاصی اشاره نکرده توی کتاب من پس به راحتی مواد میتوانند از آن به بیرون نشت کنند
هردوتاش درسته چون کهاگه دقت کرده باشید کتاب شما گفته مویرگ با داشتن فضای بین یاخته ای و در تعریف انواع مویرگ ها گفته مویرگ های منفذدار باداشتن منافذ زیاداگر میگفت مویرگ ناپیوسته غلط بود چون مثل حفره بین یاخته ای دیده میشه یاخته های سرطانی به سه روش انتقال پیدا میکنن 1گسترش خون2گسترش لنفاوی3کاشته شدن درحفرات.....گسترش لنفاوی یاخته سرطانی به گره لنفاوی حمله می کنند که اغلب زیرگردن زیر بغل کشاله ران هستند وارد رگهای لنفی وبه درون مویرگ های لنفی میرن وقتی درون مویرگ ها هستند پس راحت می تونن خارج بشن ومویرگ های منفذدار کار خروج راحت تر میکنن
-
fatemeh8181 منافذ زیاد همون فضای بین یاخته ای اونهاست
-
fatemeh8181 مویرگ منفذ دار غلطه چون توی مویرگ منفذ دار ذرات درشت نمیتونند رد بشند اما توی مویرگ لنفی میشه پس جنسشون از مویرگ منفذدار نیست حتما برای همین کتاب چاپ سال بعد اون رو برداشته
-
Hesam Mohammadi ذرات درشت وارد رگ های لنفی میشن وبعد از طریق لنف وارد دستگاه گردش خون میشن ببخشید کجای کتاب نشته ذرات درشت مویرگ لنفی رد میشن
-
جنس شون مویرگ منفذدار نمی تونه باشه ...چون علاوه بر اینکه ذرات درشت نمی تونن رد بشن،غشاء پایه ی ضخیمی دارن که مانع عبور چربی ها و ویتامین های محلول در چربی میشن...
تصور کنید مویرگ های لنفی روده منفذدار باشن، اون وقت چجوری چربی ها باید از مایع بین سلولی وارد مویرگ های لنفی می شدن...فکر می کنم منظور کتاب این باشه که این مویرگ ها منافذ زیادی دارند...
خود آقای جلال موقاری هم میگن ساختار مویرگ های لنفی یه چیزی شبیه مویرگ های ناپیوسته س... -
اگرم کتاب حذف کردش به دلیل همین اشتباه بوده که بااون منفذدار اشتباه میشده