سردار بزرگ و پر افتخار اسلام آسمانی شد.
-
@hot_ice در سردار بزرگ و پر افتخار اسلام آسمانی شد. گفته است:
sohrab
الان اینستا الا پیامی نیست پاک شده درسته؟
اکانت های با فالور بالا دارن پاک میکنن...چندبار پست کرده بودن اما هر بار بعد چند دقیقه حذف شد!
-
sohrab
الان اینستا الا پیامی نیست پاک شده درسته؟
اکانت های با فالور بالا دارن پاک میکنن...بله پست های ما رو اینستا پاک کرد
-
-
sohrab
اره پس احتمالا به هشتک ها حساس کردن،
الان این پست اقای ریس جمهوره!ولی مونده،درحالیکه پستای با فالور حتی کمتر همه حذف شدن،تفاوتشون اگ مثبت فک کنیم فقط توی نبود هشتگ هاس
این پست پاک شده! -
Alone quite انشاءالله
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر وجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
خدایا نصیب ما هم بکن -
گر پدر مرد تفنگ پدری هست هنوز
-
Alone quite انشاءالله
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر وجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
خدایا نصیب ما هم بکنداداش فارسیش رو هم بنویس من عربیبلد نیستم ((:
-
@Ata_gh
امیدوارم پاسخ حکومت به اینه همه هیاهو چندتا راهپیمایی ساده یا یکی دوتا موشک به عربستان اسرائیل نباشه کاش همونقدر که ادعا کردن یه درسی به امریکا بدن که دیگه از این غلطا نکنه ....
MahdiNOVE در سردار بزرگ و پر افتخار اسلام آسمانی شد. گفته است:
@Ata_gh
امیدوارم پاسخ حکومت به اینه همه هیاهو چندتا راهپیمایی ساده یا یکی دوتا موشک به عربستان اسرائیل نباشه کاش همونقدر که ادعا کردن یه درسی به امریکا بدن که دیگه از این غلطا نکنه ....
دقیقا
-
@Ata_gh
-
Amin-Mehraji
حاجی رو هموطنت گرفتی....جامعه ی ما خانواده ی ماست:
کلیک کن@hot_ice در سردار بزرگ و پر افتخار اسلام آسمانی شد. گفته است:
Amin-Mehraji
کلیک کنکسی که از خط انقلاب و ولایت خارج شد دیگه هموطن من نیست، ولو اینکه پدرم باشه
-
Amin-Mehraji
کلیک کنکسی که از خط انقلاب و ولایت خارج شد دیگه هموطن من نیست، ولو اینکه پدرم باشه
داداش داری مسخره بازی در میاری یا واقعا خودتی ؟
-
سردار بزرگ و پر افتخار اسلام آسمانی شد.
فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ تر خواهد کرد.
این شهادت بزرگ را به ملت ایران تسلیت عرض میکنیم.
شکارچی هیچوقت به شکوه شیر نمیرسه
پستهای مرتبط با سردار شهید قاسم سلیمانی رو اینستاگرام حذف می کنه
#مرگ_بر_آمریکا این پست رو به همین دلیل حذف کنند افتخار ماست.#آلاء
@alaa_sanatisharifsohrab آخ واقعا درد اوره این موضوع اخه کی باور میکنه سردار سلیمانی دیگه نیست کسی که لرزه به تن همه انداخته بود
-
آدمها در زندگی بنده انتخابهایشان هستند. تو انتخاب کردی که معمولی نباشی. انتخاب کردی که یکی نباشی مثل همه. انتخاب کردی که قهرمان باشی و خب قهرمانها مرگشان هم معمولی نیست. برای قهرمانها بد است اگر در نبرد جان ندهند. خدا رحمتت کند که معمولی زندگی نکردی و معمولی جان ندادی. شهادتت مبارک حاج قاسم دوست داشتتی. شهادت مبارک مرد غیر معمولی. دلمان برایت تنگ خواهد شد./ مصطفی آرانی