سهمیه
-
سلام روز بخیر
ببخشید میخواستم بدونم سهمیه ۲۵% چه میزان تاثیری در کنکور داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید -
فک کنم دوتاصفرکم کنه
-
این پست پاک شده!
-
فک کنم دوتاصفرکم کنه
sara sogole
با روزی ۱۲ ساعت درس خوندن مفید پزشکی یا دندانپزشکی دانشگاه تهران میشه قبول شد؟ -
sara sogole
با روزی ۱۲ ساعت درس خوندن مفید پزشکی یا دندانپزشکی دانشگاه تهران میشه قبول شد؟ -
lnz ممنون
-
lnz ممنون
-
sara sogole
با روزی ۱۲ ساعت درس خوندن مفید پزشکی یا دندانپزشکی دانشگاه تهران میشه قبول شد؟@Alireza-Qorban-0 چرا ک ن ولی مهم کیفیت ن کمیت مهم این نیست ک 12 ساعت میخونی یا کمتر
-
نفر برترای کنکور میشناسم ک باروزی 5 ساعت رتبش زیر100 شده
-
-
@Alireza-Qorban-0 چرا ک ن ولی مهم کیفیت ن کمیت مهم این نیست ک 12 ساعت میخونی یا کمتر
sara sogole
سر کار خانم اگه جسارت نباشه میشه بپرسم شما برنامه درسیتون چجوریه؟
و این که من تقریبا یک ماه و نیم هست که دارم خودم برای کنکور آماده میکنم از قبیل مفهومی یاد گرفتن درس ها،تست زدن...و حد اقل تو روز ۸ تا ۱۰ ساعت مطالعه مفید دارم
با توجه به زمانی که در دسترس هست و سهمیه ۲۵% هنوز امیدی هست که مثلا دندانپزشکی دانشگاه تهران قبول شد؟
بازم جسارت منو ببخشید
روز خوش -
sara sogole
سر کار خانم اگه جسارت نباشه میشه بپرسم شما برنامه درسیتون چجوریه؟
و این که من تقریبا یک ماه و نیم هست که دارم خودم برای کنکور آماده میکنم از قبیل مفهومی یاد گرفتن درس ها،تست زدن...و حد اقل تو روز ۸ تا ۱۰ ساعت مطالعه مفید دارم
با توجه به زمانی که در دسترس هست و سهمیه ۲۵% هنوز امیدی هست که مثلا دندانپزشکی دانشگاه تهران قبول شد؟
بازم جسارت منو ببخشید
روز خوش@Alireza-Qorban-0 سهمیه 25 درصدی ک گفتم خیلی تاثیر داره دوتا صفرکم میکنه اگ خوب درس بخونید منظورم ازخوب خوندن همون کیفیتش بله ک میتونید برنامه درسی فعلا ندارم ولی دارم تخصصی هارومیخونم تای برنامه درس حسابی پسردایم برام بنویس بعدشم ک گفتم رتبه برترا کمتر از6 ساعت میخوندن شماهم حتما میتونید
-
البته بعضی ازرتبه برترا
-
البته بعضی ازرتبه برترا
sara sogole
در هر صورت مرسی از انگیزه ای که دادید ممنونم -
sara sogole
در هر صورت مرسی از انگیزه ای که دادید ممنونم@Alireza-Qorban-0 خواهش میکنم دخترعموم سه ماه اخر خوند پیراپزشکی مشهدو اورد