مشکل انگیزشی
-
@Shahryar-Rakhshandeh در مشکل انگیزشی گفته است:
@m-bahrami1378 دانشگاه تشریف بردید به سلامتی
از بهمن میرم
ترم بهمنی شدم🥺@m-bahrami1378 منم یه دوست دارم پرستاری باید بره ترم بهمن
-
@m-bahrami1378 منم یه دوست دارم پرستاری باید بره ترم بهمن
چقد شبیه منه🥴
-
@Shahryar-Rakhshandeh من پشت کنکورم نظام جدید
موفق باشین
خوب درس بخونید
بخودتون هم تلقین نکنید که بی انگیزه اید
یکم مثبت اندیش باشین@m-bahrami1378 ممنون از راهنماییتون یه مشکل دیگه هم دارم که هیچ مشاوره ای نتونست برام حلش کنه که انشالله سری بعد مطرح کنم
-
چقد شبیه منه🥴
@m-bahrami1378 گیلانه اون
-
دقیقا در این 180درجه تفاوت داریم
-
@m-bahrami1378 ممنون از راهنماییتون یه مشکل دیگه هم دارم که هیچ مشاوره ای نتونست برام حلش کنه که انشالله سری بعد مطرح کنم
@m-bahrami1378 ممنون از راهنماییتون یه مشکل دیگه هم دارم که هیچ مشاوره ای نتونست برام حلش کنه که انشالله سری بعد مطرح کنم
خواهش میکنم
-
خواهش میکنم
@m-bahrami1378 میخواین بگم
-
@Shahryar-Rakhshandeh بگو
-
-
@Shahryar-Rakhshandeh دوست یابی! کلا همش سرم تو لاک خودم بوده غیراز یه مورد که دوستی شدید وافراطی رو تجربه کردم وبه خاطر اون قضیه هرگز دیگه دوست صمیمی خاصی پیدا نکردم
-
@Shahryar-Rakhshandeh دوست یابی! کلا همش سرم تو لاک خودم بوده غیراز یه مورد که دوستی شدید وافراطی رو تجربه کردم وبه خاطر اون قضیه هرگز دیگه دوست صمیمی خاصی پیدا نکردم
@Shahryar-Rakhshandeh تو دبیرستان هم همین شد نقطه ضعف من بی ارتباطی انزوا طلبی کم رویی وپشت بندش ودر پیش بی حوصلگی وخستگی ودر نهایت عدم موفقیت در کنکور البته به یاری خدا نهایی رو خوب دادم چه میشه کرد!
-
-
@m-bahrami1378 یکم دوست عاقل ودرس خون بدک نیست
-
@Shahryar-Rakhshandeh تو دبیرستان هم همین شد نقطه ضعف من بی ارتباطی انزوا طلبی کم رویی وپشت بندش ودر پیش بی حوصلگی وخستگی ودر نهایت عدم موفقیت در کنکور البته به یاری خدا نهایی رو خوب دادم چه میشه کرد!
-
@Shahryar-Rakhshandeh حالا شما فعلا کنکور رو خوب بدین بعدا این مشکل حل میشه اینکه توی این شرایط سرتون تو لاک خودتونه خیلی بهتره
@m-bahrami1378 همش مامانمم میگه بعدا حل میشه تک فرزندی هم بی سبب نبوده البته
-
اره خوبه ولی اون چیزی که من تجربه کردم معمولا دوستای درسخون حسود تشریف دارن و میخوان تو ازشون عقب باشی با خودتون رقابت کنید بهتره
-
اره خوبه ولی اون چیزی که من تجربه کردم معمولا دوستای درسخون حسود تشریف دارن و میخوان تو ازشون عقب باشی با خودتون رقابت کنید بهتره
@m-bahrami1378 بچه های درستی تو کلاسمون بود بدم نبودن ولی من اون تجربه نحسو همش یدک کشیدم در صورتی که اون شخص خیلی راحت دوستای زیادی گرفت و منو اذیت کرد! * همشم اون تجربه نبود از دوران ابتدایی که مدرسمو عوض کردم ناسازگاری شروع شده بود اون تجربه نقطه اوجش بود
-
@m-bahrami1378 بچه های درستی تو کلاسمون بود بدم نبودن ولی من اون تجربه نحسو همش یدک کشیدم در صورتی که اون شخص خیلی راحت دوستای زیادی گرفت و منو اذیت کرد! * همشم اون تجربه نبود از دوران ابتدایی که مدرسمو عوض کردم ناسازگاری شروع شده بود اون تجربه نقطه اوجش بود
-
@Shahryar-Rakhshandeh خب الان شما فکر میکنید بدون داشتن یه دوست خوب ممکنه تو کنکور موفق نشی؟
@m-bahrami1378 هی آقا دوران این حرفا گذشته دبیرستان که تموم شد بقیه میگذره به امید خدا نبش قبر بی فایدس
-
@m-bahrami1378 هی آقا دوران این حرفا گذشته دبیرستان که تموم شد بقیه میگذره به امید خدا نبش قبر بی فایدس