Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. تراز قفل شده
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شما هم سردرگم شدین ؟
چیچکچ
سلام رفیق ✋ امیدوارم حالت خوب باشه🌸 چند سال پیش من خودم یه روزی دقیقاً جای تو بودم ، یه دانش‌آموز کنکوری پر از استرس و سوال!😵‍💫 اما حالا دانشجوی پزشکی تبریز‌ام و می‌خوام تجربه‌هامو باهات به اشتراک بذارم😁💞 برای چند تا از بچه‌هایی که تو این شرایط واقعا سردرگمن و دنبال یه مشاوره اصولی و کاربلد و اختصاصی هستن ، ظرفیت مشاوره و تدریس زیست باز کردم تا برا امتحانات پایان ترم و کنکور حسابی آماده بشن . طرح رایگان مشاوره هم برای شروع مسیرمون با هم وجود داره تا با خیال راحت تصمیم بگیری 💬 اگه حس می‌کنی وقتشه یه تغییر واقعی بسازی میتونی رو کمک من حساب باز کنی💞🌟 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا 🌸
مشاوره تحصیلی
شیمی |ضرایب سوختن
HAKOOH
سلام سلام اقا تو واکنش سوختن این ضرایب چطوری بودن/...مخصوصا اکسیژن ..همش از ذهنم پریده @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
شیمی
فیزیک 3|بازه زمانی شناخته شده در هماهنگ ساده
HAKOOH
جرمی متصل به فنر با بسامد 5 هرتز روی پاره خطی به طول 8 سانتی متر در سطح افقی بدون اصطحکاک حرکت هماهنگ ساده انجام می دهد نوسانگر در لحظه t1از یک سانتی متری نقطه تعادل عبور میکند و حرکتش در این لحظه کند شونده است.در لحظه t1حداقل چند ثانیه طول میکشد تا نوسانگر از یک سانتی متری طرف دیگر نقطه عادل عبور کند؟ ذاتا نفهمیدم چی به چیه.... @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
فیزیک
فیزیک 3|معادله حرکت هماهنگ ساده
HAKOOH
سلام سلام توی این سوال: معادله حرکت هماهنگ ساده در siبه صورت x=AcosWt کمترین زمانی که پس از t=0طول میکشد تا مکان نوسانگر -َA/2(منفی aدوم)شود Tکدام است؟ (Tدوره است) خب توی این سوال ما میدونیم توی توابع مثلثتای در یک دوره دو بار مقدار تابع یکسانه...و جایی کسینوس یک دوم میشه پی سوم و پنج پی سوم هستش ...اما wtرو سوال دو حالت 2پی سوم و 4پی سوم در نظر گرفته...چرا؟متوجهش نشدم پ.ن میدونم خیلی خنگم!!
فیزیک
مشکل محاسباتی |خاستار ضرب و تقسیم شما (ریاضی اول ابتدایی)
HAKOOH
اقاااا من این سوال مشکل محسباتی دارم میشه یکی این محاسبه شو انجام بدههه من یدونه ممیز کم میارممممم.. هوای الوده میتواند شامل ترکیبات الی اکسیژن دار مانند اتانال (همون C2H4Oخودمون ) هم باشد مقدار مجاز این الاینده هوا 320 میلی گرم بر متر مکعب است اگر حجم هوای درون یک خوردو 6000 لیتر باشد مقدار مجاز اتانال درون هوای این خودرو چند مولکول است؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
راهنمایی برای مطالعه و بررسی فرم گزارشکارم، لطفاً بیاید.
E
بسم الله الرحمن الرحیم فرمِ گزارشکارِ گروه ۲۰ نهایی (یازدهم تجربی) 📝 👤 اسم: دانیال مرادپور 🎓 پایه: یازدهم تجربی 🎯 هدف: نمره عالی نهایی 📅 تاریخ: 29 فروردین 📚 دروس مطالعه شده 🟢 زیست‌شناسی: خواندن گفتار ۱ فصل اول 🟠 فیزیک: خواندن مبحث بارالکتریکی، پایستگی و کوانتیده بودن بار 🟣 ریاضی: دیدن فیلم نهایی کرمی تا اتمام تیتر یادآوری و تکمیل معادله خط 🟡 انسان و محیط: اتمام درس اول 🟣 عربی: مرور بخشی از عربی راهنمایی 📊 آمار مطالعاتی ⏳ جمع ساعات مطالعه: در 2 تصویر پایین که پیوست می کنم و اینکه اونجایی که نوشته سلامت بهداشت و هویت، درس انسان و محیط هستش چونکه، کتاب انسان و محیط تو گزینه ها نبود اون رو نوشتم و اون پارت های آخری مرور هستش. 🌟 برنامه‌های فوق‌برنامه: ۱. زبان 🗣️ . مدت زمان: 40 دقیقه · فعالیت انجام شده: خواندن پیش نیاز ها ۲. علم شرعی 📿 . مدت زمان: دیر بیدار شدم نرسیدم انجام بدم، الآن انجامش میدم به مدت ۳۰ مین · فعالیت انجام شده: خواندن کتاب "فرض طلب علم" امام اجری، شرح کتاب توسط ماموستا هه لو 📺 تلویزیون و فضای مجازی 📱 مدت زمان استفاده: 0 😴 وضعیت خواب 🌙 ساعت خواب شب: 22 ☀️ ساعت بیداری صبح: 7.30 📈 ارزیابی روزانه 😊 میزان رضایت از خود: ٪۲۰ ⚠️ مشکلات و موانع روز: دوستان راستش من دهم و یازدهم تجربی رو تقریباً نخوندم و الان میشه گفت سطحم صفره دلیلم هم این بود که اصلاً برنامه‌ریزی درست نداشتم، نمی‌دونستم چطوری باید درس بخونم و کمال‌گرا هم بودم… ولی امروز شروع کردم به خوندن، برنامه‌م اینه دیکع که تا ۳۱ اردیبهشت ان‌شاءالله کتابامو جمع کنم، اما یه مشکلی دارم: موقع خوندن حس می‌کنم کیفیت مطالعه‌م اصلاً خوب نیست😔، مطالب تو ذهنم نمی‌مونه، کند پیش می‌رم، هی وسوسه می‌شم از اول شروع کنم دوباره بخونمش 😓 شما هم اول کار اینطوری بودید؟ چی‌کار کنم بهتر سم؟ یه موضوع دیگه هم اینکه. برای نماز صبح ساعت ۴:۳۰ گوشیمو تنظیم می‌کنم ولی خوابم خیلی سنگینه و بیدار نمی‌شم، معمولاً ۷:۳۰ واینا بیدار می‌شم 😭 اگه راهی بلدید که بتونم بلافاصله با زنگ گوشی بیدار شم، لطفاً راهنماییم کنید🤲 یه مورد دیگه هم هست که یادم رفت بگم قبلاً ویس یک مشاور رو گوش دادم که می‌گفت هر روز بعد از اینکه درستون رو تموم کردید، آخر شب حدود ۱۵ دقیقه همه مطالب خوانده شده همون روز رو روزنامه‌وار مرور کنید. ولی خب، ۱۵ دقیقه خیلی کمه برا مرور همه مطالب! 🤔 من برای هر درس حدود ۱۰-۱۵ دقیقه‌ زمان ازم میبره برا مرور، اونم به صورت روزنامه‌وار و تند، خیلی وقت‌گیره و این مرور باعث از برنامه‌م عقب می‌مونم و دیر بخوابم شما برا مرور چیکار می کنید؟ اگه مطالب رو آخر هر شب مرور نکنم و فقط آخر هفته‌ها مطالب کل هفته رو مرور کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ راستش این روش برام منطقی‌تر به نظر می‌رسه. ممنون می‌شم راهنمایی کنید🤲.
سوال مشاوره ای
فیزیک3|فصل3|محاسبه سرعت موج
HAKOOH
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین... من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
فیزیک3|پدیده رزنانس(تشدید)
HAKOOH
سلام سلام ناز نازیاااااا منظور این جمله رو درک نکردم اصلا... افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبعی نوسانگر بر ان وارد میشود.... اصلا نمیتونم این جمله رو درک کنم احساس میکنم ناقصه یا من سردرنمیارممم @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا هلپ می گودی گودیاااا
فیزیک
فیزیک 3(شتاب و گرانش) فصل 3
HAKOOH
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه + اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فیزیک
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای

تراز قفل شده

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
13 دیدگاه‌ها 6 کاربران 462 بازدیدها 4 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • TMT EHZT آفلاین
    TMT EHZT آفلاین
    TMT EHZ
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط dlrm انجام شده

سلام
    لطفا یکی کمکه کنه با اینه هر هفته نزدیک 700 تا 800 تست متفاوت با منابع خیلی سبز و الایی و غیره ترازم تو 5200 قفل شده نمی یادم بالا :disappointed_face: :downcast_face_with_sweat:
    استرس بهم دست داده می ترسم نتونم چیزی که می خوام بهش برسم
    مشاور هم رفتم ولی کمکی بهم نکردن :anxious_face_with_sweat:
    کمکم کنین لطفا داره دیر میشه کنکور هم که نزدیکه !!!!!!:confounded:

همیار
    دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
    دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
    رتبه-های-انجمن-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • ب آفلاین
      ب آفلاین
      بآهار
      اخراج شده
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام. نظام قدیمین؟
      مطمئنین با منابعتون کامل یاد میگیرین؟
      تو خونه خوب میزنین؟

TMT EHZT 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • S آفلاین
        S آفلاین
        slml

سلام مهم تست زدن نیست تسلط روی مطالب کتابه بعد از اون تست زدنه.

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • A آفلاین
          A آفلاین
          Amin-Mehraji

/کمی شوخی ولی کاملا جدی/
          وقتی استرس بهتون دست داد شما باهاش دست ندید ;)

1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • S آفلاین
            S آفلاین
            sheyda.fkh

سلام دوست عزیز :):cherry_blossom:
            این مقاله رو جایی خوندم امیدوارم کمکتون کنه :backhand_index_pointing_down:

برای افزایش تراز در ازمون ھا چه باید کرد؟
            در این مقاله به شما فقط با ۴روش یاد می دهیم که چطور در ازمون ھای پیش رو افزایش تراز داشته باشید.

١-راھکار اول برای افزایش تراز : کتاب را بجوید
            باید به گونه ایی کتب درسی را بخوانید که انگار کل صفحات کتاب را از بر شده اید.
            کتاب درسی را کامل بخوانید،دور تمام استثنا ھا خط بکشید،سعی کنید حین خواندن کتاب با مطالب هایی که مربوط به ان فصل است ترکیب کنید.
            برای مثال در فصل تنفس در هنگام خواندن تنفس ملخ،سریع نگاهی به گوارش ملخ در فصل گوارش بی مهرگان بیاندازید ونکات مھم راکنار فصل تنفس ملخ بنویسید .

برای یادگیری نمودار ھا و شکل ھا و جداول به صورت زیر عمل کنید:

۱- روی یکی از شکل ھای درسی تمرکز کنید. خوب آن را ببینید، بعد چشمان خود را ببندید. شکل را در ذھن خود مجسم کنید و سعی کنید ھر چه بیش تر جزئیات آن را به خاطر بیاورید. در انتھا تصویر ذھنی خود را با کتاب مقایسه کنید. این کاررا چند بار تکرار کنید . تا به نتیجه ی دلخواه برسد .

۲- تجسم رنگ شکل ھا ، جدول ھا و نوشته ھا در افزایش دقت اھمیت دارند.
            این کار مغز را فعال می کند . با چشمان بسته رنگ آن ھا را در ذھن مجسم کنید و سپس آن را با کتاب مقایسه کنید . این تمرین را تا جایی که اشتباھات شما برطرف شود ، ادامه دھید.

۳- در شکل ھای ھندسی ابتدا شکل ھای کلی آن را در ذھن تصور کنید ، سپس به جزئیات داخل شکل توجه کنید. به عنوان مثال در مورد شکل مقابل بگویید: دایره هایی داریم که در آن دومثلث بزرگ مشابه وجود دارد.

۴- برای جدول ھا ، ابتدا به اطلاعات سرستون ھا و ردیف ھا توجه کنید.
            ببینید آن ھا مربوط به چه چیزی ھستند. بعد به سایر داده ھای داخل جدول توجه کنید. چشمان خود را ببندیدو سعی کنید آن ھا در ذھن مجسم کنید. سپس این تصویر ذھنی را با کتاب مقایسه کنید.

۵- در مورد نمودار ھا ، ابتدا به مشتق ھا و تابع آن ھا توجه کنید. بعد روند تغییرو وضعیت نمودار را به خاطر بسپارید، سپس به استثنا ھای موجود در نمودارتوجه کنید. در انتھا تصویر ذھنی خود را با کتاب مقایسه کنید.

۶- ھنگام مطالعه ، برای کنترل حرکت چشم و تمرکز روی واژه ھا ، از یک راھنمامانند انگشت دست یا یک قلم استفاده کنید تا از سرگردانی چشم روی کلمات جلو گیری شود. بدین ترتیب تمرکز تان روی کلمات بیش تر می شود. البته این تمرین برای دراز مدت مناسب نیست.

٢-راھکار دوم افزایش تراز: تست بزنید
            حل تست بخش مھمی از یادگیری را تشکیل می دهدالبته زمانی مفید واقع می شود که درست و با قانون به کار گرفته شود

تست زدن را باید به ٣ بخش تقسیم کنید:

●تست یادگیری : تست یادگیری برای اطمینان یافتن از مطالعه ی دقیق کتاب است .
            تست یادگیری به شما کمک میکند متوجه بشوید چقدر کتاب را خوب خوانده اید .
            این تست بعد از مطالعه زده می شود ؛ مثلا مشخص کردید که شیمی از ص١٠تاص١٩رو بخوانید،بعد از اتمام خواندن برای اینکه اطمینان پیدا کنید کتاب را کامل و با دقت خواندید حدود٢٠ تست حل کنید،اگه تعداد غلط در تست ھا بیشتر از١٠ تا بود یعنی کتاب رو خوب نخواندید و باید دوباره مطالعه کنید

●تست تسلط : تست تسلط باید ٣ روز بعد از مطالعه مبحث زده بشود این تست ٢ فایده دارد :

١_ باعث مرور دوباره و تسلط روی مطلب می شود.
            ٢_ متوجه می شوید چقدر از ان فصل را به یاد دارید.
            تعداد این تست بھتر ھست ۴۰ تا۵۰ تا باشد که درصورت وجود بیش از ۱۵غلط دوباره باید به مرحله ی اول برگردید،یعنی مطالعه کتاب .

●تست تثبیت : این تست اخرین مرحله ی تست زنی است که که از فواید ان به یاد ماندن مطالب در ذهنتان در مدت زمان طولانی است .

٣-راھکار سوم افزایش تراز :خلاصه نویسی

آشنایی با روش ھای درست مطالعه و یادداشت برداری در موفقیت تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان تأثیرگذار است. بسیاری از دانش آموزان تلاش می کنند شیوه ی درست خلاصه نویسی از کتاب ھای درسی شان را یاد بگیرند.
            خلاصه نویسی از کتاب ھا کار بسیار حساس و مھمی است . روش ھای مؤثری برای خلاصه نویسی کتاب ھا وجود دارد که با استفاده از آنھا می توان به سؤالات امتحانی بھتر پاسخ داد و نمره ھای بھتری گرفت.
            با وجود اھمیت بالای این عمل ،خلاصه نویسی یا نت برداری کاری است که خیلی از افراد به دلیل تنبلی انجام نمی دھند اما این کار از اھمیت بالایی برخوردار است اھمیت این کار در بازه ی ازمون ھای جامع مشخص می شود .
            برای ازمون ھای جامع که زمان کافی برای خواندن کتاب ندارید خلاصه نویسی بزرگ ترین منبع درسی محسوب میشود .

۴_راھکار چھارم افزایش تراز : استفاده ازکاغذ استیکی .
            قطعا بار ھا کاغذ ھای کوچک زرد رنگ با بسته بندی ھایی جذاب و دوست داشتنی را در کتابفروشی ھا مشاھده کرده اید! بله منظورمان ھمان پست ایت نوت ھا یا استیکی نوت ھا و یا در فارسی کاغذ یادداشت چسبدار است که بیشتر به رنگ زرد والبته در سایر رنگ ھا نیز تولید می شوند.

این اختراع برخلاف ظاھر ساده آن اھمیت بسیار بالایی در مبحث برنامه ریزی دروس دارد. آیا تا کنون بخشی از فعالیت ھای حافظه خود را به کاغذ ھای شگفت انگیز واگذار کرده اید؟

ھنگام مطالعه دروس معمولا نکات یا فرمول ھایی وجود دارند که درصد فراموشی انھا بسیار بالاست ؛یعنی با دور اول خواندن کتاب ،ھرچقدر ھم کتاب با دقت خوانده شود به راحتی فراموش می شوند .

مثلا در مبحث استوکیومتری فیزیک برای حل کردن سوالات باید واکنش ھایی را حفظ کنید و مطمعنا با یک دور خواندن در ذھنتان نمی ماند این زمان،زمان استفاده از کاغذ استیکی است .
            ھمیشه ھنگام مطالعه نکات و فرمول ھای حفظی از این قبیل را درکاغذ استیکی بنویسید .

حال برای استفاده از این کاغذ ھا چگونه عمل کنیم؟

این کاغذ ھارا کنار تخت یا میز مطالعه یا دیوار بچسبانید و ھر زمان که نگاھتان به این کاغذ ھا خورد یک دور انھا را مرور کنید .
            مثلا قبل خواب ، ھنگام رفتن به تخت ، قبل از شروع درس ، ھنگام لباس پوشیدن ، ھنگام خروج از اتاق و….
            این ۴ نکات شاید در نگاه اول بسیار ساده و روتین به نظر برسند اما سهم مهمی از یادگیری را به خود اختصاص می دهند .
            کافیست فقط یک ماه متوالی از این نکات بهره ببرید تا اثار چشمگیر ان را در مطالعه مشاهده کنید .

دوزِ تست خود را بالا ببرید
            به خاطر نمی آورم حتی یک بار زمانی که یکی از شاگردانم گزارش کار خود را تحویل من دهد به ساعت مطالعه نگاه بکنم همیشه چشمم دنبال تعداد تست های حل شده است، چون ایمان دارم تعداد تست هایی که یک دانش آموز حل میکند رابطه مستقیم دارد با تراز و درصدی که در آزمون کسب خواهد کرد بنابراین اگر تعداد تست مصرفی خود را بالا ببرید میتوانید انتظار افزایش تراز و درصد را داشته باشید!

درسنامه را رها کنید تست هارا بچسبید
            هیچوقت نمیتوانید با شرکت در کلاس دوچرخه سواری دوچرخه برانید!هیچوقت با حل تست پایین و فقط درسنامه خواندن نمیتوانید درصد و تراز بالایی کسب کنید! در قسمت کارنامه ها مشاهده میکنید که فاطمه(شاگرد من از مراغه) زیست کانون را 100%پاسخ داده، باور کنید این روش جواب میدهد ما هیچوقت آنقدر روی درسنامه مانور نمیدهیم تمرکز اصلی ما روی تست است، باز هم در همان بخش کارنامه ها مشاهده میکنید که دورسا ریاضی خود را 100% زده است باز هم ما هیچوقت روی درسنامه تاکید نداشتیم!

یک مرور فوق العاده داشته باشید
            منظور من از مرور فوق العاده این نیست که کتاب را در دست بگیرید و درسنامه را ورق بزنید،این روش تازه کار هاست باید برای مرور یک تعداد تست مشخص را دوباره پاسخ بدهید،مخصوصا تست هایی که اشتباه زدید یا در آن ها دچار مشکل شدید

2 روز قبل از آزمون جمع بندی بکنید
            اگر فکر میکنید تا روز آخر آزمون باید درس بخوانید سخت در اشتباه هستید،باید 2 روز مانده به آزمون پروسه درس خواندن را متوقف کنید و به جمع بندی مباحثی که خواندید بپردازید

و در نهایت صبر داشته باشید و توکل کنید :pray:

1 پاسخ آخرین پاسخ
            7
            • TMT EHZT آفلاین
              TMT EHZT آفلاین
              TMT EHZ

اره معمولا
              ولی خوب درصد درستام مثلا تو زیست عمومی ها بالایه ولی تو تخصصی مثل ریاضی پایین تره

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • ا آفلاین
                ا آفلاین
                ابراهیم طاها

دقیقا منم مثل شمام خیلی فشار میکشم اوضام افتضاحه :crying_face:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • TMT EHZT آفلاین
                  TMT EHZT آفلاین
                  TMT EHZ

این طوری پیش بره که هیچ جا قبول نمی شم کسی نکنته ای نداره ؟؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • ب بآهار

سلام. نظام قدیمین؟
                    مطمئنین با منابعتون کامل یاد میگیرین؟
                    تو خونه خوب میزنین؟

TMT EHZT آفلاین
                    TMT EHZT آفلاین
                    TMT EHZ

بآهار اره خونه که اوکیه معمولا ولی تست های اشتباهم تو ریاضی و فیزیک خونه بالاترع ولی به اشتباهات داغون ازمون نمی رسه

ب 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • TMT EHZT TMT EHZ

بآهار اره خونه که اوکیه معمولا ولی تست های اشتباهم تو ریاضی و فیزیک خونه بالاترع ولی به اشتباهات داغون ازمون نمی رسه

ب آفلاین
                      ب آفلاین
                      بآهار
                      اخراج شده

TMT EHZ چن تا چیزو باید چک کنین در مرحله اول.
                      آیا منابعتون واقعا منابع کاملیه؟ مثلا منبعی مث کنکورآسان است همین ویژگیو داره که هرچی بخونی نتیجه ای نمیگیری حالا روزی10ساعتم بخونه آدم.
                      برای درسایی که ضریب بیشتری دارن باید وقت بیشتری هم بذارین. پس زیست و شیمی رو باید هرروز بخونین از اختصاصیا. موقع خوندن هم باید تمام تمرکزتون رو درس باشه. و تستای کنکور فصلی که میخونین رو باید حتما کامل تحلیل کنین و بعد برین سراغ تالیفی. ولی تالیفیِ خوب؛ یعنی منبعی که شما باهاش حال میکنین:/ و موقع خوندن خودتون هم میفهمید که دارید یاد میگیرید.
                      دو سه روز مونده به آزمون قلمچی هم برای بعضی درسا مث شیمی و زیست و حالا هر درسی که ضعف دارین، آزمون بزنین(مثلا موج آزمون شیمی یا تستای خود قلمچی که یه سایتی هست اگه خواستین بیاین پیوی تا لینکشو بفرستم براتون). بعد ببینین کجارو خوب نفهمیدید دوباره همون قسمتو کار کنین تو روزای باقیمونده.
                      برا تراز هم باید هدف گذاری کنین. مثلا آزمون بعدی بیشتر رو همین زیست و شیمی تمرکز کنین(نه اینکه ریاضی و فیزیکو نخونینا، منظورم اینه که این دو تا رو کامل برسونین به آزمون که ازشون مطمئن باشین، این دوتا درسو خوب بزنین تراز هم میاد بالا) بعد که یه بار این سدّ ذهنیتون بشکنه و مثلا زیستو بزنین80-90 دیگه آزمونای بعدی استرستون کمتر میشه. و میتونین برا ریاضی و بقیه درسا هم باز همین کارو کنین.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • ب آفلاین
                        ب آفلاین
                        بآهار
                        اخراج شده

TMT EHZ @hosein-ghorbonalizadeh
                        اگه پایه درسیتون ضعیف بوده قبلا، اصلا نگران نباشین، طبیعیه. بالاخره پیشرفت زمان میبره. ولی باید ایرادای کارتونم پیدا کنین.
                        منبع خیلیییی مهمه. نمیدونم نظام قدیمین یا جدید. من درباره منابع نظام قدیم اطلاعات دارم فقط.
                        ولی چه جدید باشید چه قدیم اون سایتی که گفتم میتونه کمک کنه. چون تستای قلمچی سالای قبلو اگه کار کنین میبینین چیزخاصی هم نداره فقط باید بهتر و دقیقتر بخونین کتابو.
                        مثلا من چن تا از همکلاسیام تو مدرسه همیشه نمره هاشون خوب بود ولی ترازاشون خیلی پایین بود. چون فقط حفظ میکردن، فقط کلاسای مختلف تو شهرای مختلف میرفتن. خب اینا اصلا فرقی با آدمی که درس نمیخونه ندارن چون فقط وقتشونو تلف میکنن. آدم وقتی دید یه راهی که داره میره نتیجه نمیده باید راههای دیگه رو هم امتحان کنه.
                        من نمیدونم وضعیتتون در چه حده و چه جوری میخونین و مشکل چیه. خودتون باید الان مشکل اصلیو پیدا کنین، بعد بچه ها راه حلای بهتری میگن.🌷
                        چون سوالتون خیلی کلّیه🌸

TMT EHZT 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • ا آفلاین
                          ا آفلاین
                          ابراهیم طاها

عالی بود دستت درد نکنه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          4
                          • ب بآهار

TMT EHZ @hosein-ghorbonalizadeh
                            اگه پایه درسیتون ضعیف بوده قبلا، اصلا نگران نباشین، طبیعیه. بالاخره پیشرفت زمان میبره. ولی باید ایرادای کارتونم پیدا کنین.
                            منبع خیلیییی مهمه. نمیدونم نظام قدیمین یا جدید. من درباره منابع نظام قدیم اطلاعات دارم فقط.
                            ولی چه جدید باشید چه قدیم اون سایتی که گفتم میتونه کمک کنه. چون تستای قلمچی سالای قبلو اگه کار کنین میبینین چیزخاصی هم نداره فقط باید بهتر و دقیقتر بخونین کتابو.
                            مثلا من چن تا از همکلاسیام تو مدرسه همیشه نمره هاشون خوب بود ولی ترازاشون خیلی پایین بود. چون فقط حفظ میکردن، فقط کلاسای مختلف تو شهرای مختلف میرفتن. خب اینا اصلا فرقی با آدمی که درس نمیخونه ندارن چون فقط وقتشونو تلف میکنن. آدم وقتی دید یه راهی که داره میره نتیجه نمیده باید راههای دیگه رو هم امتحان کنه.
                            من نمیدونم وضعیتتون در چه حده و چه جوری میخونین و مشکل چیه. خودتون باید الان مشکل اصلیو پیدا کنین، بعد بچه ها راه حلای بهتری میگن.🌷
                            چون سوالتون خیلی کلّیه🌸

TMT EHZT آفلاین
                            TMT EHZT آفلاین
                            TMT EHZ

بآهار منابعم تو همه درسا خیلی سبزه غیر فیزیک ک میکرو طلاییه

البته 3 سطحی هم می زنم ....

تو خوندن هم همیشه برنهم ریزی می کنم مثلا هر روز 7 تایم 1.5 ساعته بر می دارم 5 تایم رو به اختصاصی می دم و 2 تایم به عمومی
                            واسه اختصاصی ها هم تست تعیین می کنم مثلا می گم برای این ازمون باید 360 تا تست زیست بزنم و تحلیل کنم و این برای هممه درساس
                            برای عمومی ها هم از 1.5 ساعت 45 دقه زبان و 45 عربی یه روز درمیونه ک روزای دیگش باز 45 دقه دینی .و 45 دقه فارسیه
                            که تو یان 45 دقه ازمون می زنم اونم عمومی به سبک خود کنکور از روی خیلی سبز تست هایی که قبلا مشخص کرده بودم
                            اینم از روش مطالعه ام ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            پاسخ
                            • پاسخ به عنوان موضوع
                            وارد شوید تا پست بفرستید
                            • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                            • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                            • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید