این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی محمد رضا حسینی فرد کلاس کنکور(1) (95-94)
-
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس ریاضی تجربی آقای حسینی فرد
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفته در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
-
-
خسته نباشد به الایی ها
لطفا به وضعیت درس ریاضی تجربی رسیدگی کنید که ادامه درس به درستی اپلود نشده و از خیلی درس جلو تر قرار داده شده (در جلسه 7) که اونم جزوه نداره لطفا رسیدگی کنید -
tabmosavi1388gmail.com گفته است:
خسته نباشد به الایی ها
لطفا به وضعیت درس ریاضی تجربی رسیدگی کنید که ادامه درس به درستی اپلود نشده و از خیلی درس جلو تر قرار داده شده (در جلسه 7) که اونم جزوه نداره لطفا رسیدگی کنیدسلام، تدریس ریاضی تجربی آقای حسینی فرد مبحثی هست، بنابراین مبحث جدید را آغاز کردند.
در مورد جزوه
بررسی می کنیم، از این پس حتما در گزارش عدم وجود جزوه - نام دقیقه ای از فیلم که از جزوه استفاده شده است را ذکر بفرمایید. -
به مبحث جدید شروع شده است ولی فیلم از اواسط همان مبحث است و قسمت دایره در مقاطع مخروطی درس داده شده است در ضمن استاد حسینی فرد کلا از روی جزوه در کل جلسات تدریس استفاده میکنند ممنون از پاسخ سریع شما
-
با پوزش از شیوه نوشتن در کل منظور من این است که فیلم از وسط مبحث مقاطع مخروطی است نه از اول ان
-
tabmosavi1388gmail.com گفته است:
به مبحث جدید شروع شده است ولی فیلم از اواسط همان مبحث است و قسمت دایره در مقاطع مخروطی درس داده شده است در ضمن استاد حسینی فرد کلا از روی جزوه در کل جلسات تدریس استفاده میکنند ممنون از پاسخ سریع شما
با سلام،
بررسی شد، این فیلم مقاطع مخروطی مربوط به هندسه تحلیلی بود که به اشتباه در قسمت ریاضی تجربی منتشر شده بود.
ممنون که گزارش کردید، فیلم به قسمت مربوط به خودش منتقل شد. -
با سلام خسته نباشید ادامه جلسلت رو کی میذارین
-
مظاهر مقدم گفته است:
با سلام خسته نباشید ادامه جلسلت رو کی میذارین
سلام، به محض تشکیل شدن در سایت قرار می گیره
چیزی که مهمه اینه که تا قبل از عزد تموم میشه!
-
سلام جلسات ریاضی از کی شروع میشن و روی سایت قرار میگیرن؟
-
mohsen.hps1988gmail.com گفته است:
سلام جلسات ریاضی از کی شروع میشن و روی سایت قرار میگیرن؟
جلسه ی جدید (14) به سابت اضافه شد . موفق باشید
-
سلام.جلسات هر هفته در سایت قرار میگیرن؟
-
mohsen.hps1988gmail.com گفته است:
سلام.جلسات هر هفته در سایت قرار میگیرن؟
سلام
بله تقریبا هر هفته، اما ممکنه هرزگاهی طبق برنامه پیش نرن -
@parham720yahoo.com گفته است:
سلام ببخشید مبحث مشتق کی تدریس میشه من شدید بهش احتیاج دارم ...
حقیقتش مشخص نیست و دبیر با تشخیص و برنامه ی درسی خودشون ترتیب مباحث رو برای تدریس آماده می کنند . اگر شما به مبحثی نیاز دارید من به شما پیشنهاد می کنم از کلاس های دیگر که این مبحث در آنها تدریس شده است استفاده نمایید . ممنون از همراهی شما