نحوه مطالعه گسسته و فیزیک واسه افزایش تراز
-
سلام دوستان ممنون میشم از دوستانی که ترازشون خوبه در این مورد راهنماییم کنند واقعا از اول سال درصدهام فرق نکرده
-
-
سلام
-
%(#ff0000)[روشهای مطالعه فیزیک در کنکور از زبان رتبههای برتر کنکور:]
🔹 %(#f700ff)[محسن امیرسبتکی، رتبه 5 منطقه 3]
1- مهمترین نکتهای که در حل سؤالهای فیزیک به من کمک میکرد این بود که به آخر سؤال توجه میکردم و دقیقاً روی بدست آوردن جوابی کار میکردم که سؤال میخواهد نه جوابی که خودم پس از حل بر اساس دانستههای فکری ام بدست آوردهام.
2- قبل از تدریس معلم، کتاب درسی را مطالعه می کند.
3- تمرین و مثال های کتاب را حل می کردم و می خواندم.
4- قبل از حل تست، درسنامه کتاب کمک درسی را می خواندم.
5- فرمول ها و راه حل های کوتاهی که در حل تست یاد می گرفتم را در کتاب درسی می نوشتم.
6- پاسخ های تشریحی کتاب های تست را همیشه به دقت مطالعه می کردم.
7- در مرور و یادگیری این درس تست های زیادی می زدم.🔹 %(#f700ff)[حامد چوقادی، رتبه 3 منطقه2]
من به درس فیزیک علاقه داشتم، در کلاس درس را به خوبی گوش میدادم و در همان کلاس مطلب را یاد میگرفتم.
هنگام یادگیری مطالب مفاهیم را به صورت همه جانبه مورد بررسی قرار می دادم و بین آنها رابطه برقرار می کردم.
به دلیل علاقهام به فیزیک، مطالعه آزاد هم در این زمینه داشتم.🔹 %(#f700ff)[علي كيهانی، رتبه 6 شاهد]
1- اول كتاب درسی را مطالعه میکردم
2- سپس به حل تمرينات كتاب درسی میپرداختم و گاهي به طرح سؤال میپرداختم. (مثال و تمرینهای كتاب را به تست تبدیل میکردم.)
3- در مرحله آخر از روي كتاب کمک درسی تست میزدم.:blush::cherry_blossom:
-
%(#ff0000)[روشهای مطالعه فیزیک در کنکور از زبان رتبههای برتر کنکور:]
🔹 %(#f700ff)[محسن امیرسبتکی، رتبه 5 منطقه 3]
1- مهمترین نکتهای که در حل سؤالهای فیزیک به من کمک میکرد این بود که به آخر سؤال توجه میکردم و دقیقاً روی بدست آوردن جوابی کار میکردم که سؤال میخواهد نه جوابی که خودم پس از حل بر اساس دانستههای فکری ام بدست آوردهام.
2- قبل از تدریس معلم، کتاب درسی را مطالعه می کند.
3- تمرین و مثال های کتاب را حل می کردم و می خواندم.
4- قبل از حل تست، درسنامه کتاب کمک درسی را می خواندم.
5- فرمول ها و راه حل های کوتاهی که در حل تست یاد می گرفتم را در کتاب درسی می نوشتم.
6- پاسخ های تشریحی کتاب های تست را همیشه به دقت مطالعه می کردم.
7- در مرور و یادگیری این درس تست های زیادی می زدم.🔹 %(#f700ff)[حامد چوقادی، رتبه 3 منطقه2]
من به درس فیزیک علاقه داشتم، در کلاس درس را به خوبی گوش میدادم و در همان کلاس مطلب را یاد میگرفتم.
هنگام یادگیری مطالب مفاهیم را به صورت همه جانبه مورد بررسی قرار می دادم و بین آنها رابطه برقرار می کردم.
به دلیل علاقهام به فیزیک، مطالعه آزاد هم در این زمینه داشتم.🔹 %(#f700ff)[علي كيهانی، رتبه 6 شاهد]
1- اول كتاب درسی را مطالعه میکردم
2- سپس به حل تمرينات كتاب درسی میپرداختم و گاهي به طرح سؤال میپرداختم. (مثال و تمرینهای كتاب را به تست تبدیل میکردم.)
3- در مرحله آخر از روي كتاب کمک درسی تست میزدم.:blush::cherry_blossom:
@sheyda-fkh ممنونم لطف بزرگی در حق من کردید
-
@hosein-ghorbonalizadeh در نحوه مطالعه گسسته و فیزیک واسه افزایش تراز گفته است:
خواهش میکنم :blush::pray: