مشکل عدیده زبان
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۸، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
سلام دوستان من قبلا جسته گریخته زبان رفتم کلاس اما چون همش ول میکردم وپیوستگی به خرج نمیدادم زبانم خیلی ضعیف هست خصوصا توسطح آزمونهای آزمایشی که افتضاحم هرکاری میکنم فایده نداره لغت، معنی کردن رو همه چی مشکل دارم واقعا چاره ای هست درس شه وضعیت؟!
-
سلام دوستان من قبلا جسته گریخته زبان رفتم کلاس اما چون همش ول میکردم وپیوستگی به خرج نمیدادم زبانم خیلی ضعیف هست خصوصا توسطح آزمونهای آزمایشی که افتضاحم هرکاری میکنم فایده نداره لغت، معنی کردن رو همه چی مشکل دارم واقعا چاره ای هست درس شه وضعیت؟!
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۸، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh
سلام
اگه هرشب یه تایم نیم ساعته واسه لغت و ریدینگ اختصاص بدید با مرور مشکلتون حل میشه
از طرفی درطول روز تایم زبانتون تست بیشتر کار کنید مخصوصا تست کنکورسالای قبل
هیچوقت ناامید نشید
الان وقت هست ولی اگه جدی شروع نکنید همین وقت هم از دستتون میره
نذارید یه درس سد راهتون بشه برای رسیدن به هدف
دوست خوبم شیدا جان رو تگ میکنم @sheyda-fkh هم اطلاعات خوبی دارن هم تاپیک های عالی دراین زمینه
بقیه بچه ها هم نظرشون رو بگن
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار -
@Shahryar-Rakhshandeh
سلام
اگه هرشب یه تایم نیم ساعته واسه لغت و ریدینگ اختصاص بدید با مرور مشکلتون حل میشه
از طرفی درطول روز تایم زبانتون تست بیشتر کار کنید مخصوصا تست کنکورسالای قبل
هیچوقت ناامید نشید
الان وقت هست ولی اگه جدی شروع نکنید همین وقت هم از دستتون میره
نذارید یه درس سد راهتون بشه برای رسیدن به هدف
دوست خوبم شیدا جان رو تگ میکنم @sheyda-fkh هم اطلاعات خوبی دارن هم تاپیک های عالی دراین زمینه
بقیه بچه ها هم نظرشون رو بگن
@دانش-آموزان-آلاء
@همیارفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۸، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهlnz دفعه قبل برا آزمون خیلی تست زدم ولی اینطوریه که معنی منسجمی به دست نمیارم ناچارا پاسخنامه رو میخونم
-
lnz دفعه قبل برا آزمون خیلی تست زدم ولی اینطوریه که معنی منسجمی به دست نمیارم ناچارا پاسخنامه رو میخونم
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۸، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh
زبان دو قسمته
یکی گرامر
یکی لغت
واسه گرامر اگه تو مفهوم مشکل نداشته باشید ،تستای گرامر نیاز به ترجمه چندانی ندارن
فقط قاعدشون رو بدونید کافیه
واسه لغت هم از جعبه لایتنرمیتونید استفاده کنید
و حتما حتما تست های کنکور سال های قبل رو اول بزنید بعد برید سراغ تست های تالیفی -
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۸، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh تو همین سایت تاپیک هایی هست که خیلی به دردتون میخوره:مثل با کد زبان یاد بگیر و.....
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۸، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این تاپیکا رو ببینید
@sheyda-fkh در گرامر زبان کنکورگفته است:
به نام او
سلام به همه ی آلایی های گل
راحتترین بخش زبان کنکور گرامر است ... (البته نه برای همه)
اگر به واژگان و ترجمه مسلط باشید که مثل آبِ خوردنه
توی کنکور فقط 5 تا تست از گرامر میاد اما به قول برخی اساتید یه تست هم یه تستِ
با تسلط در این بخش در کنار سایر بخش ها میتونید درصد بالایی در کنکور به دست بیاریدتوی این تاپیک قصد دارم که %(brown)[خلاصه نویسی های] %(green)[گرامر زبان] رو براتون به اشتراک بذارم
%(blue)[سـعـی میـکنم] که هر روز بخشی از گرامر هر درس رو قرار بدم
بریم که با همدیگه کمر این گرامـر "چغر و بد بدن" رو به خاک بزنیم
به امید موفقیت همه ی آلایی ها
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ادمین
@ناظم
@همیار@sheyda-fkh در با کُد انگلیسی رو قورت بدیم
گفته است:
به نام خدا
سلام به همه ی دوستان:hand:
یکی از %(red)[بهترین] راه های یاد گرفتم لغات انگلیسی به خاطر سپردن آنها به کمک کُد (Vocab Coding) هست
حفظکردن هیچ کمکی نمیکنه و بیشتر شما رو خسته میکنه :|توی این تاپیک قصد دارم به کمک هم کمی سطح زبان خودمون رو بالا بکشیم
علاوه بر من شما هم اگه کد خوبی پیدا کردید به %(green)[اشتراک بذارید]
ممنون میشم که شما هم به من کمک کنید
مثل همیشه %(red)[اسپم ممنوعه]
نظام جدید و قدیم هر دو میتونن کمک کنن...
با %(blue)[قدرت] شروع میکنیم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ادمین
@ناظم
@همیار
@پشتیبان-همایش-های-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۸، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرسی عزیزم از منشنت lnz
همونطور که بچه ها اشاره کردن زبان کنکور رکن اصلی اون لغات + گرامر هستبرای لغات میتونید بطور پیوسته اونهارو همراه با مثال و توی جمله بخونید و بخاطر بسپرید که منابع زیادی براش وجود داره
برای بهبود و تقویت گرامر زبان انگلیسی خودتون هم باید دستور های کتاب های درسی دستور زبان را به خوبی بخونید و بعد مرور دائمی داشته باشید مثلا اگر هر روز تعداد کمی از این نکات را یاد بگیرین می تونید دانش خودتون رو از دستور زبان را تا حد زیادی افزایش بدین.
برای متن و ریدنیگ هم باید فقط تست بزنید و مهارت کسب کنید
%(red)[اینم مطالعه کنید]
%(#ea00ff)[روش مطالعه زبان رتبه های برتر]
علی بزرگ زاده (رتبه 13 منطقه 2 کنکور تجربی 97) - درصد زبان : 100%
من درس زبان رو در کنکور 100 زدم. این درس از 4 بخش تشکیل شده؛ لغت، گرامر، درک مطلب و کلوز تست. روش مطالعه زبان من این طور بود که برای لغات ابتدا تست می زدم و لغات رو از داخل تست ها یاد می گرفتم. برای گرامر ابتدا درسنامه رو می خوندم و سپس تعداد زیادی تست می زدم. از تابستان، هر دو شب یک درک مطلب و یک کلوز تست حل می کردم.علیرضا فراهانی (رتبه 23 منطقه 2 کنکور تجربی 97) - درصد زبان : 82%
در درس زبان برای مبحث گرامر، از جزوه دبیر استفاده می کردم. لغات درس زبان انگلیسی رو از کتابچه های لغت موجود در بازار می خوندم و معانی لغات رو حفظ می کردم. روش مطالعه من در قسمت درک مطلب و کلوز تست این بود که تمرین بسیار زیادی در این مباحث داشتم.سیده فاطمه قنبری (رتبه 32 منطقه 2 کنکور تجربی 97) - درصد زبان : 100%
درس زبان انگلیسی رو به صورت درس به درس از روی کتاب درسی می خاندم و لغات رو هم به همین صورت حفظ می کردم. از بهمن ماه روزانه کلوز تست و درک مطلب حل می کردم. از یک ماه مونده به کنکور هم آزمون های جامع می زدم.امیدوارم مشکلتون رو حل کنه