1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
پرسش و پاسخ عربی
-
مثالم میزنم مطمئنم اینو بخونین دیگه کامل میفهمین:
ذهبَ %(#e60000)[علیّ]. اینجا فاعل اسم ظاهره چون بعد فعله و فعلمونم از افعال جایزالاستتاره
علیّ ذهبَ. فاعل %(#e60000)[ضمیر مستتر هوَ] چرا؟ چون قبل فعل اومده(جمله اسمیه س و علی مبتداست) -
MahdiNOVE سلام.
فاعل، هر نوع اسمی میتونه باشه، حتی اسم اشاره.
الان کل عبارت "هذا الطفل" در واقع همون "هُو" هست
چرا کلشو نمیگیریم؟ یا چرا الطفل رو نمیگیریم؟
این رو بدونین(چه برای تشخیص فاعل و چه مفعول و سایر نقشها) :
اسمایی که بعد از اشاره میان(تابع اشاره یا همون مشارالیه البته با "ال" چون اگه بی ال باشن نقششون خبره) یا مضاف الیه، چون نقش دارن، نقش دیگه ای نمیگیرن.
الان اینجا ما هذا الطفل رو داریم. هذا میشه فاعلمون. الطفل خودش نقش داره در واقع از همون اسم اشاره ش تبعیت میکنه.
مثال دیگه:
أراد أحدالمسافرین أن یصلی فی المسجد.
اینجا فاعلمون "أحد" هست و المسافرین مضاف الیهشه.تو همین جمله اگه أحد المسافرین قبل فعل بود اینطوری میشد:
أحدالمسافرین أراد أن یصلی فی المسجد.
اینجا دیگه فاعلمون ضمیر مستتر هُوَ هست.
و أحد مبتدا و المسافرین مضاف الیهه.امیدوارم متوجه شده باشین.( که مضاف الیه و مشار الیه نقششون همیشه همینه و این کلمه ی قبلیه که نقش میپذره، حالا یا مبتدا یا فاعل یا نائب فاعل یا مفعول و...)
-
بآهار در پرسش و پاسخ عربی گفته است:
ممنون دوتا سوال پیش اومد
یک اینکه اگه مشارالیه همون نقش اسم اشاره قبلش رو داره الان تو جمله من اسم اشاره فاعل بود اینم فاعل باشه خوب میشه دوتا فاعل ؟!
یکی اینکه تو این مثالی که شما زدید احد (به معنای یک) فاعل هست ؟
-
MahdiNOVE اينو نگفت ايشون منظورشون اين بود كه مشاراليه خودش نقشه. چطور ميگين فلان كلمه فاعل اون يكي مفعول، يكي هم مشار اليه هست يا مضاف اليه. ولي مشار و مضاف نقش نيست و ميتونه فاعل يا مفعول يا اسم افعال ناقصه يا هر چيز ديگه اي باشه ولي كلمه ي بعديش خودش نقش مستقل داره
فاعل هم قرار شد بعد فعل بيادش ديگه اون مبتدا هست نه فاعل -
بآهار فكر كنم رفتين . من خيلي واستون دعا ميكنم خيلي باشخصيت و محترم و دوست داشتني هستين. اميدوارم همچين دختري توي بالاترين مرتبه هاي علمي و اخلاقي قرار بگيره به اميد خدا️
MahdiNOVE ببخشيد تو تاپيكتون اسپم شد اخه حتما خودتون هم تاييد ميكنين چقد ماهه ايشون . بازم ببخشيد
با آرزوي موفقيت براي هر دو عزيز -
-
بآهار واي من بحث آزادارو بستم واسم اگاه سازي هم نمياد نبينم حالت بد باشه دوست گل من حالا كه كنكوري هستين پس يه عالمه دعا ميكنم از ته دلم مطمئنم اگه اراده كني امسال به هدفت ميرسي گل بهارم
منم معذرت ميخوام اسپم شدش تقصير من بود ايشون فقط جواب منو داد ️ ميتونين پاك كنين مهر دوست من هميشگيه تو دلم -
MahdiNOVE در پرسش و پاسخ عربی گفته است:
سلام یه سوال دیگه دارم .
چرا تو این جمله که خبر از نوع جمله اسمیه هست و مبتدا داره چرا خبر نداره ؟ مگر هروقت یه جمله مبتدا داشته باشه نباید خبر هم داشته باشه ؟
وقتی خبر از نوع جمله باشه همون کلمه اول ک میشه مبتدا رو میگیریم خبر
اگه از نوع فعلیه باشه فعل رو میگیریم خبر -
MahdiNOVE در پرسش و پاسخ عربی گفته است:
بآهار در پرسش و پاسخ عربی گفته است:
ممنون دوتا سوال پیش اومد
یک اینکه اگه مشارالیه همون نقش اسم اشاره قبلش رو داره الان تو جمله من اسم اشاره فاعل بود اینم فاعل باشه خوب میشه دوتا فاعل ؟!
یکی اینکه تو این مثالی که شما زدید احد (به معنای یک) فاعل هست ؟
مشارالیه خودش نقشه ک :|
-
تو یک گروه اسمی اولین کلمه نقش میگیره ... مثلا به فارسی بگیم این بچه ی خوب درسخون مودب فلان فلان ..فاعل میشه (این)ک اول جمله اومده بعدیش میشه مشار الیه بعدیاش میشن صفت و مضاف الیه
حالا به قول دوستمون اگه بدون ال بیاد دیگه اونجوری ترجمه نمیشه !!!
میشه این بچه ایست ک!!!! درسخون و مودبو این حرفاست
..این میشه مبتدا ..بچه ایست .میشه خبر