نهاد يا مفعول
-
چشم و گوش و حواس ظاهری نمیتواند به اسرار پی برد
نهاد : چشم و گوش
مفعول: اسرار درونی
را : مفعولش
نیست: غیر اسنادینوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@محمدعلی-نیکوسحن اخه ارایه تشخیص نداره
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
يعني ميتونيم نيست رو معني كنيم و با توجه به معني بگيم گذراست يا ناگذر؟
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Adler معلومه نداره چون چشم و گوش مجاز از دید انسانی و ظرف انسانیه
-
@ملي گذرا به مفعول خواهد بود
-
@محمدعلی-نیکوسحن جناب تشخیصو قبل از اینا میگیرن وگرنه منظور از چمن و گل هم خودشون نیستن
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Adler شما هم جواب سوالمو بدين
ميشه نيستو معني كرد براساس معني گفت گذرا به مفعوله؟ نه اينجا كلا -
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Adler اینکه نور چشم و گوش نداشته باشه مگه معنی میده که نهاد بگیریم؟
-
ميشه نيستو معني كرد براساس معني گفت گذرا به مفعوله؟ نه اينجا كلانوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ملي نه
-
ميشه نيستو معني كرد براساس معني گفت گذرا به مفعوله؟ نه اينجا كلانوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ملي چون نیست که همیشه غیر اسنادی نیست ممکنه اسنادی باشه تو یه بیت دیگ بعد بشه گذرا به مسند
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@محمدعلی-نیکوسحن معنيش كه اين نميشه نور براي چشم گوش نه اينكه نور چشم و گوش داشته باشه. دارين مغالطه ميكنينا
-
@محمدعلی-نیکوسحن معنيش كه اين نميشه نور براي چشم گوش نه اينكه نور چشم و گوش داشته باشه. دارين مغالطه ميكنينا
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ملي اوکی خب یجوری بچینینش بشه نهاد
-
ميشه نيستو معني كرد براساس معني گفت گذرا به مفعوله؟ نه اينجا كلانوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ملي در نهاد يا مفعول گفته است:
ميشه نيستو معني كرد براساس معني گفت گذرا به مفعوله؟ نه اينجا كلانه به متتمه
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@محمدعلی-نیکوسحن من نميدونم آخه دليلتونو نفهميدم
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ملي اکه بگین نور برای چشم و گوش نیست انگار دارن خود بیت که پیچونده رو باز می پیچونید این از معنی اصلی دورش میکنه
معنی اصلی : اسرار درونی من در ناله های من نهفته است اما چشم و گوش و حواس ظاهری نمیتواند به این اسرار من پی ببرد( من نگفتم این معنی رو از کتاب برداشتم)
الان این معنی من نیست معنی معتبرشه حالا نقش نور در بالا چیست؟ -
@ملي اکه بگین نور برای چشم و گوش نیست انگار دارن خود بیت که پیچونده رو باز می پیچونید این از معنی اصلی دورش میکنه
معنی اصلی : اسرار درونی من در ناله های من نهفته است اما چشم و گوش و حواس ظاهری نمیتواند به این اسرار من پی ببرد( من نگفتم این معنی رو از کتاب برداشتم)
الان این معنی من نیست معنی معتبرشه حالا نقش نور در بالا چیست؟نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@محمدعلی-نیکوسحن نه ببينين معني درسته من ميگم تو معني احتمالا نبايد دنبال اجزا گشت وگرنه جفت معنيا درستن كه. چه بگيم نور براي چشم و گوش وجود ندارد چه بگيم چشم و گوش نور ندارد معنيش كه يكيه
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من کاری ندارم
فقط اگه را مفعولی باشه چطوری میدنش به نور ؟؟ ما اجزای جمله رو بدون معنی ابتدا تعیین میکنیم
-
@محمدعلی-نیکوسحن نه ببينين معني درسته من ميگم تو معني احتمالا نبايد دنبال اجزا گشت وگرنه جفت معنيا درستن كه. چه بگيم نور براي چشم و گوش وجود ندارد چه بگيم چشم و گوش نور ندارد معنيش كه يكيه
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشیوه بلاغی
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در شیوه بلاغی ما ارکان رو مرتب و بعدش نقش دهی میکنیم
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@محمدعلی-نیکوسحن اگه را رو تبديل به كسره كنيم هم از شيوه بلاغي پيروي كرديم
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ملي در نهاد يا مفعول گفته است:
@محمدعلی-نیکوسحن اگه را رو تبديل به كسره كنيم هم از شيوه بلاغي پيروي كرديم
آن نور چشم و گوش وجود ندارد؟