سوال مشاوره ای
-
رشتم تجربی 1سال پشت کنکورم معدل دیپلمم14/75 ازپازسال تابه امروزهیچی نخوندم ولی میخوام شروع به خوندن توانایی مال مشاور وازمون وکلاس کنکوروندارم3ماه تاکنکور99مونده بنظرتون تا1400میتونم پزشکی بیارم ؟
هیچی هم ازدرسا یادم نیست پایه به پایه باید شروع کنم؟
تمام کمک درسیام وگرفتم دیگه نمیتونم کمک درسی جدیدی بگیرم واینکه نمیدونم اونا خوبن یانه بنظرتون همونارو بخونم جواب میده؟ -
رشتم تجربی 1سال پشت کنکورم معدل دیپلمم14/75 ازپازسال تابه امروزهیچی نخوندم ولی میخوام شروع به خوندن توانایی مال مشاور وازمون وکلاس کنکوروندارم3ماه تاکنکور99مونده بنظرتون تا1400میتونم پزشکی بیارم ؟
تمام کمک درسیام وگرفتم دیگه نمیتونم کمک درسی جدیدی بگیرم واینکه نمیدونم اونا خوبن یانه بنظرتون همونارو بخونم جواب میده؟zare smart سلام
بیشتر از۳ماه وقت هست واسه امسال و بهتره هرچه زودتر شروع کنید:)
وقتی یه هدف مهم داشته باشید و تمام تلاشتونو واسش بکنیددیگه غیرممکنی وجود نداره،امیدتونو ازدست ندید
با یه منبع برید جلو و استرس نداشته باشید همون کافیه،فقط فراموش نشه که تستای کنکور سال های قبل رو هم حل وبررسی کنید
میتونید پایه به پایه شروع کنید ،میتونید هم دو تا پایه رو به موازات هم شروع کنید ،بستگی به خودتون داره،به تواناییتون نگاه کنید .یه مسیر رو انتخاب کنید و برنامه ریزی کنید و شروع کنید
انشالله موفق باشید
بچه ها رو هم منشین میکنم نظرشون رو بگن
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء -
تمام کمک درسیام وگرفتم دیگه نمیتونم کمک درسی جدیدی بگیرم واینکه نمیدونم اونا خوبن یانه بنظرتون همونارو بخونم جواب میده؟zare smart
سلاماول ازهمه بگم ک ازهمین الان ک دارم واست تایپ میکنم این متنووپاسخ سوالتو...
دقیقاانقدرتاکنکور مونده..عکسوملاحظه کن
ینی 5ماهو 5روز..
حالابایدچیکارکنی؟بشین قشنگ مباحث تست خیز کنکور و اول گلچین کن..ازکجا؟؟از اطلاعاتی وآماری ک بعدازکنکور هرسال درباره ی بودجه ی سوالامیادبیرون و فتوفراوون توی گوگل واین ورواونور هس..
قشنگ اول اوناروبخون..تستای کنکورای سراسریو بزن تاخیالت من بابشون راحت بشه..
بعدش میای قسمتای بعدی رو میخونی ک نخوندی..
ب همین شیوه..موفق باشی رفیقورقیب کنکوری من
-
تمام کمک درسیام وگرفتم دیگه نمیتونم کمک درسی جدیدی بگیرم واینکه نمیدونم اونا خوبن یانه بنظرتون همونارو بخونم جواب میده؟zare smart
کنکور 99 رو بچسب...
ایشالله باتلاشت قبولی..
فقط همت سخت میخواد..چون پایت ضعیفه
ولی جای نگرانی نیس.میتونی اول مباحث ساده و پایه ای رو انتخاب کنی و کارکنی و بیای بالا -
راستی..بزن رولینک زیر..برو توی تاپیک
درباره ی بودجه بندی تجربی چیزای مفیدی هس
ب دردت میخوره
https://forum.alaatv.com/topic/11829/مشترکات-وتفکیکات-نظام-قدیم-وجدید-تجربی99 -
سلام
ما خیلی از معدل ۲۰ و ۱۹ ای هایی داشتیم ک نشده توو کنکور به هدفشون برسن
همه به تلاش خودت بستگی داره
درسته امکانات زمینه رو می سازه ولی تلاش خود ادم اونو به نتیجه می رسونه
از الان استرس نگیر
اونی ک همه مطالبو خونده الزاما موفق نیس
اونی موفقه ک همون چیزی رو ک خونده مسلط باشه
با برنامه ریزی و به صورت پیوسته تلاش کن
تو الان ی کنکوری تازه نفس محسوب میشی ک برعکس خیلی از کنکوریا خسته نیس -
تمام کمک درسیام وگرفتم دیگه نمیتونم کمک درسی جدیدی بگیرم واینکه نمیدونم اونا خوبن یانه بنظرتون همونارو بخونم جواب میده؟اگه موافق باشی با هم همکلاسی مجازی بشیم و سر مطالعه درسامون رقابت بزاریم این باعث میشه بیشتر بخونیم درسامونو نظرت؟
هر کسی هم غیر از ایشون بود بگه حتما ممنون -
اگه موافق باشی با هم همکلاسی مجازی بشیم و سر مطالعه درسامون رقابت بزاریم این باعث میشه بیشتر بخونیم درسامونو نظرت؟
هر کسی هم غیر از ایشون بود بگه حتما ممنون@Dentist-zahra منم موافقم