جهاد مغنیه
-
من و دوست عزيزتر از جانم @jahad-20 مبنا رو واسه اين هفته شناخت شهيد دكتر چمران قرار داديم و به ايشون متوسل ميشيم
اگه مطلبي داشتين مارو در افزايش معرفتمون نسبت به شخصيت ايشون كمك كنين
با احترام به همه ي شهدا
فاتحه
(سرعت اينترنت انقدر بالاس كه تا عكس لود شه رفتم ٨ صفحه كتابمو خوندم)
@خانوم-وكيل در جهاد مغنیه گفته است:
من و دوست عزيزتر از جانم @jahad-20 مبنا رو واسه اين هفته شناخت شهيد دكتر چمران قرار داديم و به ايشون متوسل ميشيم
اگه مطلبي داشتين مارو در افزايش معرفتمون نسبت به شخصيت ايشون كمك كنين
با احترام به همه ي شهدا
فاتحه
(سرعت اينترنت انقدر بالاس كه تا عكس لود شه رفتم ٨ صفحه كتابمو خوندم)
ی کتابی هست ب اسم مرد رویا ها در مورد شهید چمرانه البته من نخوندمش تا حالا ولی اونایی ک خوندن میگن قشنگه
-
یکم کم کار شدیم @Fighter-Bad
@gole.narges
@خانوم-وكيل
پیروز
@jahad-20 -
@gole.narges
@خانوم-وكيل
پیروز
@jahad-20 -
@jahad-20 اوکی
-
https://www.instagram.com/p/B-4YJSYgaE0/?utm_source=ig_web_copy_link
هوایی های مشهد نگاه کنند
اینقدر هوای مشهد دارم از زمان قرنطینه 3 بار خواب حرم دیدم -
توجه کنید خداوند چه کسی را مجاز کرده تا هر روز تنها کنار کعبه در این روزهای کرونایی نماز گذارد؟! او یک نظافت چی است!نه پادشاه است،نه وزیر و نه یک شاهزاده.خداوند او را بر همه ترجیح داده.پول،مقام و منصب به هیچ وجه از نظر خدا ملاک نیست. خدایا مارا از شر تکبر و غرور و ریاخلاص بفرما -
توجه کنید خداوند چه کسی را مجاز کرده تا هر روز تنها کنار کعبه در این روزهای کرونایی نماز گذارد؟! او یک نظافت چی است!نه پادشاه است،نه وزیر و نه یک شاهزاده.خداوند او را بر همه ترجیح داده.پول،مقام و منصب به هیچ وجه از نظر خدا ملاک نیست. خدایا مارا از شر تکبر و غرور و ریاخلاص بفرما -
یکی همسن من همسن تو اهل همینجا بود
یکی مثل من و تو ، توی قلبش آرزو بود
میون دفتراش عشقی بدون مرز پیدا بود
پدر یک روز رفت اما چه جای غصه آقا بود
شهادت مرد می خواد....
عشق می خواد
لیاقت می خوادگاهی اوقات با خودم فکر می کنم تا کجا قراره یک تنه تا اعماق گناهام پارو بزنم
قراره چقدر بین آسمون خراشا و سرسام بنزها و نوار ها دست ب دست بشمقراره تا کی گم باشم بین این دنیای رنگین کمونی نحس و نفرین شده
تا کی می خوام خمار ب دست اوردن نون شبم باشم
و خوشا ب حال اونایی که قلبشون اونقدر سرشار از خدا هست که فکرو ذکرشون رسیدن ب اونه
من که لیاقت اینا رو ندارم
اما شمایی که دلت پاکه
قول بده
اون وسط دعاهات
منو هم جابدی -
@gole.narges
@خانوم-وكيل
پیروز
@jahad-20@حسین-81 بله
درسته -
@حسین-81 بله
درسته