جهاد مغنیه
-
اقا من یه غلطی کردم اینجا جواب یکیو دادم :| هی پی امش میاد چیکار کنم به پره پیام هایی این پست
-
زندگینامه و خاطرات #شهید_جهاد_مغنیه
1⃣1⃣#جهاد شخصی بسیار #باهوش بود و همگان به این #هوش اذعان داشتند.
وی در عین #باهوشی و #تیزهوشی، شخصیتی بسیار #لطیف و #شوخ_طبع داشت.
#هوش #جهاد تنها در امور و مسائل #نظامی محدود نمی شد، بلکه در تمامی زمینهها از این #هوش استفاده می کرد. به یاد دارم زمانی که در زمینههای #اداری به مشکلی با شرکایم برخورده بودم، #جهاد پس از فهمیدن مسأله وارد #میدان شد و ضمن صحبت با شرکای من، به آنها راهکارهای بسیار مناسبی برای پایان این مشکلات معرفی کرد. این، حاکی از #هوش سرشار #جهاد نه تنها در مسائل #نظامی، بلکه در دیگر مسائل و زمینههاست.
در هر صورت، دوره #مأموریت #جهاد در مقام #فرماندهی ستاد منطقهای در #سوریه به پایان رسید. از این مرحله به بعد #جهاد بیشتر توانست بر زمینههایی که علاقه دارد، تمرکز کند. وی در آخرین سال از عمرش، شخصیت #دینی و عرفانی خود را به صورت گسترده تقویت کرده بود.
وی تا قبل از سال آخر زندگی خود، بیش از انجام #واجبات، #فعالیت چندان دیگری در انجام #عبادات نداشت. با این حال، در آخرین سال زندگی خود به طور کلی متحول شده و به صورت گسترده به امور #عبادی روی آورده بود.راوی: یکی از دوستان نزدیک #شهیدجهادعمادمغنیه
•••✾شهید جهاد مغنیه✾•••
-
به یاد دارم روزی #جهاد با من مدام تماس میگرفت و من پاسخ او را نمیدادم.
برای بار یازدهم به او جواب دادم و گفتم که در حال گوش دادن به سخنان #سید_حسن_نصرالله بودم.
وی با #عصبانیت آمیخته با #محبت و #شوخی گفت که به منزلش بروم. آنجا #جهاد گفت که مسئولیت پرونده #جولان_اشغالی به من سپرده شده است. وی به طور مستقیم از #شهادت سخن می گفت و رسما تصریح می کرد که من از این پس دیگر #شهید می شوم. هیچگاه #جهاد را اینگونه ندیده بودم.
راوی: یکی از دوستان نزدیک #شهیدجهادعمادمغنیه
•••✾شهید جهاد مغنیه✾•••
-
miIad1 کی کجا؟
پی وی؟ -
miIad1 اون دکمه ایی ک روش عکس ی زنگ هست رو بزنید بعد تاپیک رو بذارین رو حالت نادیده گرفتن یا حالت در حال پیگیری نیستید...
-
miIad1 اون دکمه ایی ک روش عکس ی زنگ هست رو بزنید بعد تاپیک رو بذارین رو حالت نادیده گرفتن یا حالت در حال پیگیری نیستید...
-
به یاد دارم روزی #جهاد با من مدام تماس میگرفت و من پاسخ او را نمیدادم.
برای بار یازدهم به او جواب دادم و گفتم که در حال گوش دادن به سخنان #سید_حسن_نصرالله بودم.
وی با #عصبانیت آمیخته با #محبت و #شوخی گفت که به منزلش بروم. آنجا #جهاد گفت که مسئولیت پرونده #جولان_اشغالی به من سپرده شده است. وی به طور مستقیم از #شهادت سخن می گفت و رسما تصریح می کرد که من از این پس دیگر #شهید می شوم. هیچگاه #جهاد را اینگونه ندیده بودم.
راوی: یکی از دوستان نزدیک #شهیدجهادعمادمغنیه
•••✾شهید جهاد مغنیه✾•••
@DOKHTARE-BAHAR اینا رو از کجا میارین؟
-
@Kosar-Kelyabi ببخشید ولی چرا افراطی حرف میزنید
حالا کار به جایی کشید که اربعین حرم ها رو بستن
نباید تک رو باشیم
جوونای مردم واسه ما دارن جون میدن
دیدم که میگم
مخاطبم شما نیستی هاا کلی میگم بعضی ها یجوری میگن حرم باس باز شه وگرنه ال میکنیم بل میکنیم انگار اینا ضد کرونان
فقط خواستم بگم به جملاتمون دقت کنیم
ممنون@جهاد در جهاد مغنیه گفته است:
نباید تک رو باشیم
دیدم که میگم
مخاطبم شما نیستی هاا کلی میگم بعضی ها یجوری میگن حرم باس باز شه وگرنه ال میکنیم بل میکنیم انگار اینا ضد کرونان
ممنونمن کاری به کرونا ندارم
من قبل از این ماجراها یعنی پارسال نیت کرده بودم اولین باری که میرم حرم بعد از کنکورم باشه
اقا خودش خبر داره جریان چیه -
@DOKHTARE-BAHAR اینا رو از کجا میارین؟
-
@جهاد در جهاد مغنیه گفته است:
نباید تک رو باشیم
دیدم که میگم
ممنونمن کاری به کرونا ندارم
من قبل از این ماجراها یعنی پارسال نیت کرده بودم اولین باری که میرم حرم بعد از کنکورم باشه
اقا خودش خبر داره جریان چیه@Kosar-Kelyabi بله منم نیت دارم و لی منظورم شما نیستی منظورم اونایی که با حیدر حیدر وارد شدن
-
@DOKHTARE-BAHAR کدومشون؟
-
@DOKHTARE-BAHAR کدومشون؟
@DOKHTARE-BAHAR ادرسشو میدی؟
-
@hosein81 مگ چی گفتن داشم
گفتن نیام دق میکنم
خو همه دق میکنن
کسی که یه بارم شده تو عمرش رفته باشه کربلا
حسرت دلش خیلی بیشتر
از اون کسیه که نرفته
من نمیدونم ایشون رفتن یا نه
ولی ادم اذیت میشه دیگه.....Bad Fighter در جهاد مغنیه گفته است:
@hosein81 مگ چی گفتن داشم
گفتن نیام دق میکنم
خو همه دق میکنن
کسی که یه بارم شده تو عمرش رفته باشه کربلا
حسرت دلش خیلی بیشتر
از اون کسیه که نرفته
من نمیدونم ایشون رفتن یا نه
ولی ادم اذیت میشه دیگه.....نه من سعادت نداشتم تو عمرم
از این دق میکنم که بعد یه سال انتظار بازم امسال نرم -
@DOKHTARE-BAHAR کدومشون؟
-
@DOKHTARE-BAHAR این داستا نا رو میگم
-
-
بله یه کانال تو پیام رسان ایتا هست میدم لینکشو
@DOKHTARE-BAHAR در جهاد مغنیه گفته است:
بله یه کانال تو پیام رسان ایتا هست میدم لینکشو
من ایتا ندارم
-
@DOKHTARE-BAHAR این داستا نا رو میگم
-
@Kosar-Kelyabi بله منم نیت دارم و لی منظورم شما نیستی منظورم اونایی که با حیدر حیدر وارد شدن
@Kosar-Kelyabi بله منم نیت دارم و لی منظورم شما نیستی منظورم اونایی که با حیدر حیدر وارد شدن
متوجه شدم