جهاد مغنیه
-
«مسعود بارزانی» رئیس سابق اقلیم کردستان در شمال عراق خاطرهای از کمک شهید سپهبد قاسم سلیمانی تعریف کرده است که بسیاری آن را شنیده اند، اما در این روزها جا دارد بازهم یادآوری شود.بارزانی تعریف میکند که داعش به دروازه اربیل رسید. من با آمریکا، ترکیه، انگلیس، فرانسه و حتی عربستان سعودی تلفنی تماس گرفتم، اما همه یک جواب دادند که ما نمیتوانیم کاری انجام دهیم.
وی در ادامه میافزاید: همین امر باعث شد که با دولت ایران تماس بگیرم و به آنها بگویم اگر شما به من کمک نکنید، من استان را از جمعیت تخلیه میکنم. آنها شماره موبایل حاج قاسم سلیمانی را به من دادند و بلافاصله با او تماس گرفتم و اوضاع را برای او توضیح دادم، بنابراین او به من گفت فردا بعد از نماز صبح من در اربیل خواهم بود. من به او گفتم وضعیت مناسب نیست، اما وی به من گفت که کاکا مسعود امشب مقاومت کنید و استان خود را حفظ کنید
-
: قاسم مجروح شده بود. برای درمان او را به مشهد فرستاده بودند. چون شکمش ترکش خورده بود از زیر قفسه سینهاش تا روی مثانهاش را باز کرده بودند و وضع بدی داشت. ۴۶-۴۵ روز کسی نمیدانست قاسم سلیمانی زنده است یا شهید شده. در آن زمان هم فرمانده گردان بود که مجروح شد. بالاخره شهید موحدی کرمانی پسر همین آقای موحدی کرمانی قاسم را در مشهد پیدا کرد و گفت طبقه سوم یک بیمارستان در مشهد است. پزشک حاج قاسم از منافقین بود و میخواست حاج قاسم را بکشد، به همین دلیل شکم قاسم را باز گذاشته بود که منجر به عفونت شده بود. یک پرستار باشرف کرمانی به خاطر حس کرمانی قاسم را شب دزدیده بود، جایش را با دو مریض دیگر در یک طبقه دیگر عوض کرد و به دکتر گفته بود قاسم را از اینجا بردند. قاسم باز یک دوره دیگر از ناحیه دست مجروح شد ، تا میگفتند برو بیمارستان در میرفت. فضای ما در جنگ این بود. من از هویت ملی و اعتماد به نفسی صحبت میکنم که جنگ با خودش آورد و این ملت را آبدیده کرد.
-
درود بر داداشا و آبجیا
خداوند همه را شفا دهد.
یه پیشنهاد دارم دوستان،
میگم بد نیست توی تلگرام یه گروه بزنید و با هم در ارتباط باشید. اینجوری خیلی اذیت میشین که خب هی عکس رو بیار اینور و آپلود کن و بیصار و فلان. اینجوری سرورهای آلاء هم یاد بدبختیاشون نمیافتن با این مطالب -
درود بر داداشا و آبجیا
خداوند همه را شفا دهد.
یه پیشنهاد دارم دوستان،
میگم بد نیست توی تلگرام یه گروه بزنید و با هم در ارتباط باشید. اینجوری خیلی اذیت میشین که خب هی عکس رو بیار اینور و آپلود کن و بیصار و فلان. اینجوری سرورهای آلاء هم یاد بدبختیاشون نمیافتن با این مطالب -
درود بر داداشا و آبجیا
خداوند همه را شفا دهد.
یه پیشنهاد دارم دوستان،
فرازی از وصیت نامه شهید احمد محمد مشلب
به جوانان توصیه می کنم کهنماز خود را در اول وقت بخوانید. قرآن بخوانید؛ زیرا که بسیار مهم است؛ قرآن بخوانید و مواظب نماز و دین خود باشید. محرّم و عاشو را را زنده نگه دارید؛ که بسیار مهم است حتّی شده روزی یک بار؛ زیرا بسیار مهم است.مواظب خود باشید و ما را دعا کنید.
الان همه ی رابطه ها در مبایل است و رابط بین دختر و پسر بسیار زیاد شده است.عجیب است که این ها از کجا می آید؟؟؟؟
همه می دانند که من از موبایل و فیس بوک استفاده می کنم، همه ی مردم مرا می شناسند که در فیس بوک از نکته های طنز و عکس استفاده می کنم، ولی هیچ گاه اموری که در حال وقوع است برای من رخ نمی دهد، من هم مثل جوان های دیگر هستم و من هم جوان هستم و فیس بوک و همه ی چیزهای دیگر را دارم و از اغلب برنامه های اجتماعی و دنیای مجازی استفاده می کنم.
توصیه های شهید به دختراناینکه مواظب حجاب خود باشید که این مهم ترین چیز است.
در اجتماع ما کسی به فکر رعایت حجاب و اخلاق نیست، ولی شما به وفکر باشید و زینبی برخورد کنید .
سه چهارم دختران در حال حاظر حجابشان حجاب نیست و چیزهایی که می پوشند، واقعاً حجاب نیست. ممکن است عبا {چادر }بپوشند، ولی عبایشان دارای مد و برق است که من برای اوّلین بار است که می بینم و حجابشان حجاب نیست .داریم به سراغ بدعت ها می رویم.یا حجاب می پوشیم ، ولی بدن نما .
یا حجاب دارد ولی به مردان نگاه می کند. باید چشم خود را به زمین بدوزد و احترام عبایی {چادر} را که بر سر دارد نگه دارد.
ما باید از فاطمه زهرا سلام الله علیها الگو بگیریم.
حضرت زینب سلام الله علیها به گونه ای بود که غیر از حضرت علی (علیه السلام) کسی او را نمی دید.
الان حجاب بر سر دارد ، ولی همراه با مدل های جدید ، یا صورت آرایش کرده است.
-
درود بر داداشا و آبجیا
خداوند همه را شفا دهد.
یه پیشنهاد دارم دوستان،
میگم بد نیست توی تلگرام یه گروه بزنید و با هم در ارتباط باشید. اینجوری خیلی اذیت میشین که خب هی عکس رو بیار اینور و آپلود کن و بیصار و فلان. اینجوری سرورهای آلاء هم یاد بدبختیاشون نمیافتن با این مطالبVonarian در جهاد مغنیه گفته است:
درود بر داداشا و آبجیا
خداوند همه را شفا دهد.
یه پیشنهاد دارم دوستان،
میگم بد نیست توی تلگرام یه گروه بزنید و با هم در ارتباط باشید. اینجوری خیلی اذیت میشین که خب هی عکس رو بیار اینور و آپلود کن و بیصار و فلان. اینجوری سرورهای آلاء هم یاد بدبختیاشون نمیافتن با این مطالب
با نهایت احتراااام -
فرازی از وصیت نامه شهید احمد محمد مشلب
به جوانان توصیه می کنم کهنماز خود را در اول وقت بخوانید. قرآن بخوانید؛ زیرا که بسیار مهم است؛ قرآن بخوانید و مواظب نماز و دین خود باشید. محرّم و عاشو را را زنده نگه دارید؛ که بسیار مهم است حتّی شده روزی یک بار؛ زیرا بسیار مهم است.مواظب خود باشید و ما را دعا کنید.
الان همه ی رابطه ها در مبایل است و رابط بین دختر و پسر بسیار زیاد شده است.عجیب است که این ها از کجا می آید؟؟؟؟
همه می دانند که من از موبایل و فیس بوک استفاده می کنم، همه ی مردم مرا می شناسند که در فیس بوک از نکته های طنز و عکس استفاده می کنم، ولی هیچ گاه اموری که در حال وقوع است برای من رخ نمی دهد، من هم مثل جوان های دیگر هستم و من هم جوان هستم و فیس بوک و همه ی چیزهای دیگر را دارم و از اغلب برنامه های اجتماعی و دنیای مجازی استفاده می کنم.
توصیه های شهید به دختراناینکه مواظب حجاب خود باشید که این مهم ترین چیز است.
در اجتماع ما کسی به فکر رعایت حجاب و اخلاق نیست، ولی شما به وفکر باشید و زینبی برخورد کنید .
سه چهارم دختران در حال حاظر حجابشان حجاب نیست و چیزهایی که می پوشند، واقعاً حجاب نیست. ممکن است عبا {چادر }بپوشند، ولی عبایشان دارای مد و برق است که من برای اوّلین بار است که می بینم و حجابشان حجاب نیست .داریم به سراغ بدعت ها می رویم.یا حجاب می پوشیم ، ولی بدن نما .
یا حجاب دارد ولی به مردان نگاه می کند. باید چشم خود را به زمین بدوزد و احترام عبایی {چادر} را که بر سر دارد نگه دارد.
ما باید از فاطمه زهرا سلام الله علیها الگو بگیریم.
حضرت زینب سلام الله علیها به گونه ای بود که غیر از حضرت علی (علیه السلام) کسی او را نمی دید.
الان حجاب بر سر دارد ، ولی همراه با مدل های جدید ، یا صورت آرایش کرده است.
-
Vonarian در جهاد مغنیه گفته است:
درود بر داداشا و آبجیا
خداوند همه را شفا دهد.
یه پیشنهاد دارم دوستان،
میگم بد نیست توی تلگرام یه گروه بزنید و با هم در ارتباط باشید. اینجوری خیلی اذیت میشین که خب هی عکس رو بیار اینور و آپلود کن و بیصار و فلان. اینجوری سرورهای آلاء هم یاد بدبختیاشون نمیافتن با این مطالب
با نهایت احتراااام -
من اگه شهدا نبودن هيچي نبودم ميخواين باور كنين ميخواين نكنين. عميق ترين شاديام رو هم از اين بزرگان دارم. اصراري ندارم با حضورم بقيه رو اذيت كنم اگه حالتون بد ميشه ادامه نميدم ولي هركسي خود ميداند و خداي خودش كه چه درديست در كجاي دلش. موفق باشيد
-
من اگه شهدا نبودن هيچي نبودم ميخواين باور كنين ميخواين نكنين. عميق ترين شاديام رو هم از اين بزرگان دارم. اصراري ندارم با حضورم بقيه رو اذيت كنم اگه حالتون بد ميشه ادامه نميدم ولي هركسي خود ميداند و خداي خودش كه چه درديست در كجاي دلش. موفق باشيد
مليكابانو در جهاد مغنیه گفته است:
عزیزم کسی با حرفش ناراحتت کرده ؟؟؟ -
عزیزم کسی با حرفش ناراحتت کرده ؟؟؟ -
مليكابانو
اگه ی دوست خوبیه دوستشو بخاد هوای حال دل دوستاشو هم داره پس این اسمو (دوست ) رو نذار روش
مهم اینه که ما همه با هم هستیم ..........:facepunch: :facepunch: :facepunch: :facepunch: :facepunch: :facepunch: :facepunch: :facepunch: -
مليكابانو
اگه ی دوست خوبیه دوستشو بخاد هوای حال دل دوستاشو هم داره پس این اسمو (دوست ) رو نذار روش
مهم اینه که ما همه با هم هستیم ..........:facepunch: :facepunch: :facepunch: :facepunch: :facepunch: :facepunch: :facepunch: :facepunch:@دختر-بهار نه من دوست ندارم واقعا بقيه اذيت شن من ارتباطم دليه و فكر ميكردم اين تاپيك حال بقيه رو هم مث خودم خوب ميكنه نميدونستم اينطور فكري ميشه در موردش. خدا علقبت هممونو بخير كنه من ادامه نميدم به احترام اونايي كه دوست ندارن ولي دعا ميكنم شهدا خودشون برن سراغ ايشون تا يه روز معناي حرفاي الانمو متوجه شن. خدانگهدار
-
@دختر-بهار نه من دوست ندارم واقعا بقيه اذيت شن من ارتباطم دليه و فكر ميكردم اين تاپيك حال بقيه رو هم مث خودم خوب ميكنه نميدونستم اينطور فكري ميشه در موردش. خدا علقبت هممونو بخير كنه من ادامه نميدم به احترام اونايي كه دوست ندارن ولي دعا ميكنم شهدا خودشون برن سراغ ايشون تا يه روز معناي حرفاي الانمو متوجه شن. خدانگهدار
@دختر-بهار نه من دوست ندارم واقعا بقيه اذيت شن من ارتباطم دليه و فكر ميكردم اين تاپيك حال بقيه رو هم مث خودم خوب ميكنه نميدونستم اينطور فكري ميشه در موردش. خدا علقبت هممونو بخير كنه من ادامه نميدم به احترام اونايي كه دوست ندارن ولي دعا ميكنم شهدا خودشون برن سراغ ايشون تا يه روز معناي حرفاي الانمو متوجه شن. خدانگهدار
چی بگم .............