جهاد مغنیه
-
شهید محمد حسین جونی
یک دانشجوی حزباللهی واقعی بود
دکتر محمد طحینی از همدانشگاهیهای شهید جونی تعریف میکند. «داخل دانشگاه، ما همیشه در گوشهای کنار در بالای دانشگاه، نزدیک راهپلهای که دو طرف دانشگاه را به هم مرتبط میکرد، مینشستیم. پایین پلهها محل تجمع دانشجویان امل بود. اما بالای پلهها مکانی بود که دانشجوها به آن «حسینیه» میگفتند و محل تجمع دانشجویان حزباللهی بود. برای بقیه دانشجویانی که به یک حزب یا جریان خاص گرایش داشتند نیز مکانهای مخصوص به خودشان وجود داشت. خلاصه دانشگاه صحنه کوچکی از واقعیت همیشگی و معروف کشور لبنان بود.
«حسینیه» محلی بود که در اوقات فراغت ما را دور هم جمع میکرد. بهخاطر آوردم که من و محمد در روزهای اول ورودمان بهعنوان دو دانشجوی جدید روستایی چگونه بودیم. کارهای دانشجویان منسوب به بسیج تربیتی دانشگاهمان را زیر نظر داشتیم. در ابتدا بعضی چیزها برایمان عجیب به نظر میرسید؛ یعنی با آنچه تصور میکردیم فرق داشت: «به گروه منسوب به حزبالله نگاه کن! تمام تلاششان این است که تظاهر کنند. اصلاً نمیبینم کار حزبی درست و حسابی انجام دهند.» او نیز با من موافق بود.
اما بعد از مدتی متوجه شدم که او ارتباطات دوستانهای با همان جوانها برقرار کرده و کمکم به آنها نزدیک
شده است. یک روز آمد پیش من و گفت: «قضیه آنطور که من و تو فکر میکردیم نیست. این برادرها دارند با جدیت کار میکنند و نتیجه کارشان هم مثبت و مفید است.» و آهسته آهسته رابطهاش با آنها گسترش پیدا کرد تا اینکه در سال دوم درسی، پرونده دانشجویان تازهوارد را به او سپردند. خیلی به کار با آنها ایمان داشت و معتقد بود او میتواند تغییرات اساسی در گرایشها و رفتارهایشان ایجاد کند. -
شهید جهاد مغنیه و شهید جونی
-
از فرزندان و همسران و مادر شهدا شرمنده ام -
شهید محمد حسین جونی در تاریخ 94/3/14 در سن26 سالگی یعد از کمتر از یکسال از شهادت شهید جهاد مغنیه به یار شهیدش پیوست
-
zzz r سلام به شما عزیز گل
ما اینجا هر هفته یه شهید رو معرفی می کنیم
این هفته استثنایی دو شهید برا معرفی انتخاب شدن
شهید همدانی
شهید مصطفی صدر زادهبچه رزمنده قبلا ایطوری نبودا
-
ترامپ ۱ سال قبل:
ایران را از ریشه نیست و نابود میکنیم و با خاک یکسان میکنیمترامپ ۶ ماه قبل:
به مردمو ملت ایران کاری نداریم،کل سران جمهوری اسلامی را نابود میکنیمترامپ۵ ماه قبل:
ما با سران رژیم جمهوری اسلامی سر جنگ نداریم و فقط میخواهیم رژیم ایران را تغییر دهیمترامپ ۴ ماه قبل:
ما به دنبال تغییر رژیم در ایران نیستیم،فقط میخواهیم اصلاحات گستردهای در این رژیم به وجود آیدترامپ ۳ ماه قبل:
اگر رژیم ایران آرزوی مذاکره با ما را دارد باید اول خود را اصلاح کند و ما ۱۲ پیش شرط داریمترامپ ۱ ماه قبل:
رژیم جمهوری اسلامی رژیم بدی هم نیست،آمادهی مذاکره هستیم،شمارهی مستقیم خودم را به دولت ایران میدهم تا هر وقت خواستند با من تماس بگیرندترامپ دو هفته پیش:
بدون هیچ پیش شرطی مذاکره میکنیم،ایران و آمریکا منافع مشترک دارند و جنگ به نفع هیچ کشوری نخواهد بود،ما جنگ نمیکنیم و از ایران هم میخواهیم جنگ نکندترامپ هفتهی پیش:
عید سعید فطر را به تمام مسلمانان جهان مخصوصا ایرانیان عزیز تبریک میگویم
🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢
ترامپ بزودی:
توبه و انابه کردم که دیگر از این غلطها نکنمترامپ یک ماه آینده:
اشهد ان لا اله الا للهترامپ دو ماه آینده:
جانم فدای رهبرترامپ از محرم سال آینده:
شبها تشریف بیاورید حسینیه کاخ سفید روضه
-
سلام دوستان میدونم نفرات زیادی من و دنبال نمیکنن ولی میخوام اینجا رفیق شهیدم و بهتون معرفی کنم
-
شنیدی میگن جواب سلام واجبه؟؟!!
شک نکن.
چشمتو ببند و آروم توی دلت بگو
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)
-
هفتـاد و دو روز با هوایتــ ارباب هفتـاد و دو روز تا عزایتــ ارباب هفتـاد و دو بـار جـانِ من قربـانِ هفتـاد و دو یـار با وفایتــ اربابــ :) هفتاد دوروز تا محرم