جهاد مغنیه
-
Mono نه ولی خب کسی که از ته دلش حجابشو قبول کنه و بهش عمل کنه کمتر پیش میاد دنبال این مسائل باشه ... ولی در صورتی که عمقا نپذیرفته باشه اره حرف شما درسته
-
امیر جعفری این گفتم که دیه
اعتقدات توئه
وگرنه عقل سلیم قبولش نمیکنه -
امیر جعفری خب
گفتم
دیه
انسان بودن
این که حقوق هم رو رعایت کنیم
دیگه مشکل از توئه -
امیر جعفری میدونین اون دیگ برمیگرده به خودتون ک این احساسات چه با حجاب باشه طرف چه بی حجاب میاد سمتتون و بُلد کردن خانوم های چادری توی این ی مورد به نظرم جایز نیست
-
امیر جعفری خب نگفتم
ولی نتیجشوکه دیدم
.... -
بله با حرفتون کاملا موافقم
الان دوره ای هستش که آدما ینی من خودم دیدم ب جد که با چادر دارن دلبری میکنن تو کوچهو خیابونا
چادر سرش میکنه +ناخن هم میکاره
چادر سرش میکنه+آرایش غلیظ هم داره
چادر سرش میکنه +تو کوچه و خیابون میگه و میخنده
چادر سرش میکنه+ولی روش بازه و لباساش و اندامش مشخصهمن کاملا با حرفتون موافقم راست میگید شما همه چادریا مث هم نیستن و چادری داریم تا چادری ..
حضرت زهرا چادرشون بس بلند کلفت بود تا روی زمین کشیده میشد و حر موقع می خواستن تو جامعه حضور پیدا کنن چار پنجتا زن دیگه دورشونو می گرفتن تا نامحرم نتونه دختر حضرت پیامبر رو از تو جمع ببینهمتاسفانه جامعه ما داره اینجوری پیش می ره که اوضاع چادریا البته بعضیاشون تحریک کننده تر از بی حجاباس و این قاعدتا خیلی خیلی بد تر از اونیه که بی حجابه
چون این داره ادعا میکنه من امانتدار حضرت زهرام و در عمل اینجوری نشون میده ولی یه بی حجاب یا کسی که بی چادره در مقایسه با این جور افراد از نظر من کاملا پسندسده تره
ولی بازم همونطور کع گفتم بستگی به خودتون داره
چون اخرش شمایی که روز قیامت باید جواب چشمت و فکرتو بدی
اون موقعی که چشمت به یه دختر محجبه افتاده و فکرت درگیرش شده
اون موقعه سریع یاد خدا بیفت
بگو خدایی که این موجود به این زیاییو آفریده و احسن الخالقینه
پس خودش نور علی نوره
پیشنهاد میکنم
دستتونو بزارید ر وقلبتونو یه حمد بخونید
تا اینجوری هم شیطونو از خودتون دورش کنید و هم به ارامشی برسید که مثال نزدنیه
-
@Miss-Joker نمیدونم شاید دنبال اینجور مسائل بودن جدای از دین و احکام به عقاید و غرور خود شخص بستگی داره...
Mono اون غروری که ادم برای خودش قائله هم یه بخشی میتونه باشه
-
امیر جعفری میدونی حرفت مث چیه
مث اینه که بگی شمشیر من یه کسی که سپر داره رو بیشتر زخمی میکنه
تاکسی که بدون سپره
حرفت با عقل جور درنمیاد! -
امیر جعفری در جهاد مغنیه گفته است:
نه این
خیلی ادمو... میکنه
یه بی حجاب منو اینقدر وسوسه نکرده
نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟این شخص حجابش کامله با اینکه برای اون نوع حجاب احترام زیادی قائلم ولی خب الان که خانم های محجبه دارن به مقام های علمی میرسن بعتره از همین چادر های آسین دار استفاده کنن
فک نمیکنی باید یکم چشمهاتو مدیریت کنی؟ -
امیر جعفری میای یه بحثییو شروع میکنی ومیری
بحث الکی نیست
دوست من
این بحثاس که یه جامعه سالم رومیسازه -
امیر جعفری میای یه بحثییو شروع میکنی ومیری
بحث الکی نیست
دوست من
این بحثاس که یه جامعه سالم رومیسازه -
امیر جعفری عاها این دیگ برمیگرده به خودتون و میزان کنترلی ک دارین پس به نظرم الان مشکل از جامعه یا حتی طرف مقابلم نیس توی خودتون دنبال علتش بگردین...
مراسم هایی که برای محرم گرفته میشه رو همه دیدیم...
هم دیدیم اونایی ک برای خودنماییو سالن مد اومدن...
هم دیدیم اونایی که به عشق امام حسین اومدن...
اونجا هم دختر محجبه با حیا هست...
هم دختر محجبه سر سبک...
اینکه اونا جذب کی بشن تقصیر دخترا نیست برمیگرده به اینکه طرف دنبال کی یا چی باشه...
امام حسین یا بچه بازی...؟ -
امیر جعفری خداروشکر
خوشحال میشم یه روز بهتر ببینمت داداشم -
یه اعترافی بکنم من خودم جزو ادم های با حجاب نیستم و تاحالا ن توی این تاپیک اومده بودم نه اون تاپیک عجل الولیک الفرج...
دلیلشم این بود که فکر میکردم ادمایی که معتقدن قصد توهین و تحمیل اعتقاداتشون به ماهایی که اهل حجاب نیستم و دارن(چون چند جا مواجه شده بودم)
ولی دمتون گرم دیشب ک اومدم دیدم جای خیلی خفنیه با ادمای خفن
و چیزهای جالبی دیدم و یاد گرفتم ایول موفق باشین...:)) -
تلنگر به خودم
خدا در قرآن اول فرمودند : قُلْ لِلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ (مردان مؤمن را بگو تا چشمها (از نگاه ناروا) بپوشند)
بعد فرمودند : وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا (زینت و آرایش خود جز آنچه قهرا ظاهر میشود (بر بیگانه) آشکار نسازند)
ینی اول پسر گلم چشماتو درویش کن بعدش دختر خانم شما هم حواست به خودت باشه -
یه اعترافی بکنم من خودم جزو ادم های با حجاب نیستم و تاحالا ن توی این تاپیک اومده بودم نه اون تاپیک عجل الولیک الفرج...
دلیلشم این بود که فکر میکردم ادمایی که معتقدن قصد توهین و تحمیل اعتقاداتشون به ماهایی که اهل حجاب نیستم و دارن(چون چند جا مواجه شده بودم)
و چیزهای جالبی دیدم و یاد گرفتم ایول موفق باشین...:))Mono در جهاد مغنیه گفته است:
و چیزهای جالبی دیدم و یاد گرفتم ایول موفق باشین...:))
سلامت باشید حتما بیاین
حال دلتون اروم میشه:) -
تلنگر به خودم
خدا در قرآن اول فرمودند : قُلْ لِلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ (مردان مؤمن را بگو تا چشمها (از نگاه ناروا) بپوشند)
بعد فرمودند : وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا (زینت و آرایش خود جز آنچه قهرا ظاهر میشود (بر بیگانه) آشکار نسازند)
ینی اول پسر گلم چشماتو درویش کن بعدش دختر خانم شما هم حواست به خودت باشهJavad H در جهاد مغنیه گفته است:
تلنگر به خودم
ینی اول پسر گلم چشماتو درویش کن بعدش دختر خانم شما هم حواست به خودت باشهچقد جالب تا حالا دقت نکرده بودم تذکر قران اول به آقایونه
-
و چیزهای جالبی دیدم و یاد گرفتم ایول موفق باشین...:))