جهاد مغنیه
-
سلام به همه ی دوستان انشالله عزاداریاتون قبول باشه
راستش دو روز پیش ینی %(#731156)[99/6/9]
تولد یکی از عزیزام بوده🤍
تولد کسی که %(#941515)[آرامش زندگی الانمو] مدیون بودن اون هستم
ولی ب خاطر اینکه ب روز عاشورا برخوردیم نشد تولد بگیرم براش
%(#13498a)[تولد شهیدم]
🤍%(#7ea303)[شهید احمد محمد مشلب]
🤍
%(#0b5778)[#شهید_مدافع_حرم]
%(#0d91a8)[#احمد محمد مشلب]
معروف به شهید BMWسوار لبنانی
رتبه ۷تکنولوژی اطلاعات
(it) در لبنان
محل تولد: نبطیه،کشورلبنان
محل شهادت:منطقه الصوامع إدلب سوریه
تاریخ تولد:۱۳۷۴/۶/۹
تاریخ شهادت:۱۳۹۴/۱۲/۱۰
وضعیت تاهل:مجرد
نام پدر :محمد
نام مادر:سیده سلام بدرالدین
اولین فرزند خانواده
کیفیت
%(#661045)[شهادت]
:در منطقه ی الصوامع استان ادلب طی عملیاتی در مواضع داعشی ها بر اثر برخورد بمب هاون۶۰و اصابت ترکش های زیاد علی الخصوص سر و پا همان لحظه به درجه رفیع %(#661045)[شهادت] نائل شدند
نام جهادی:%(#a80561)[غریب طوس]
به دلیل ارادت و علاقه ی زیاد به امام رضا (ع)
علاقه مند به:
ائمه اطهار (سلام الله علیه السلام)
%(#10607d)[خصوصا امام رضا(ع) و امام زمان(عج الله)]
قسمتی از وصیت شهید درباره ی امام زمان (عج الله):خدا تو را کمک کند ای امام زمان زیرا که تو منتظر ما هستی...
%(#868f08)[اگر ما خود را اصلاح کنیم اقا ظهور میکند...]
%(#820c2f)[دنیارا همه میتوانند تصاحب کنند اما آخرت را فقط با اعمال نیک میتوان صاحب شد]
خب روز تولد که میشه باید به کسی که تولدشه کادو بدیم...هرکی هرمقدار صلوات که به دلش افتاد برای هدیه به روح شهید بفرسته ..ممنون
🥰
%(#0c6f80)[تولدت امام حسینی]
%(#0e7296)[#رفیقشهیدم]%(#78166e)[#غریب_طوس]
╭─┅═ঊঈঊঈ═┅─╮
@دانش-آموزان-آلاء -
-
#خاطرات_جهاددلم سوخت وقتی دیدمش شبیه بابا شده
بود ،
خون ها را شسته بودن
ولی جای زخم ها و پارگی ها بود
جای کبودی ها ، خون مردگی ها .تصاویر شهادت بابا و جهاد یکی شده بود
و یک لحظه به نظرم رسید
من دیگر نمیتوانم تحمل کنم
باز مادر ،
من و مصطفی را آرام کرد
صورت جهاد را بوسید و گفت:
((ببین دشمن چه بلایی سر جهادم آورده
البته .....
البته هنوز به تکه تکه شدن علی اکبر
حسین (ع) نرسیده....))راوی خواهر سردار شهید جهاد مغنیه ⚘نثار ارواح مطهر سرداران شهید
فرماندهان ارشد حزب الله لبنان صلوات️
#دوستت دارم رفیق جانم
️
#جهادنا -
این تاپیک چقدر خوبه
من هر وقت دلتنگ میشم میام اینجا و خیلی انرژی مثبت میگیرم
امیدوارم بتونم خادم کوچیکی برای شهیدان باشمیسنا دقیقا منم هروقت ناامیدم میام اینجا اصن ی ارامشی دارع
مخصوصا با این انرژی ک بچه های ماه الایی میفرستن... -
%(#ff0000)[باید گذاشت و گذشت ...]اللهم ارزقنا الشهادة
-
%(#ff0000)[آزاد بودن شرط شهادت است]
-
شهيد علي عباس حسين پور در مرداد 1345 در خرم آباد به دنيا آمد،تحصيلات ابتدايي را در مدرسه سعيد به پايان برد و اين درست زماني بود كه شهيد محراب آيت ا...مدني به خرم آباد تبعيد شده بود او مرادش را يافته بود و هميشه در منزل آن شهيد حضور مي يافت و در جلسات وي شركت مي ورزيد و مكبر نماز آن حضرت و دست پرورده و شاگرد آن شهيد بزرگوار بود.او مقطع راهنمايي را در حالي به پايان برد كه انقلاب با رهبري حضرت امام خميني (ره)به پيروزي رسيد و در دوران دبيرستان با توجه به اين كه مسئول انجمن اسلامي دبيرستان امام بود در اسلامي كردن جو دبيرستان تاثير فراوان داشت....
وي در عمليات والفجر 8 در حاليكه به گفته دوستانش 40 روز در استقبال از شهادت روزه بود به عنوان غواص خط شكن شركت كرد و در حاليكه در سياهي شب از موج هاي عظيم رودخانه وحش اروند كه در اثر جزر و مد در شب به وجود مي آيد گذشت،توانست همراه با ديگر همرزمان خود خط مستحكم دشمن را ساحل فاو را بشكند و راه را براي عبور نيروهاي پياده هموار سازدوي در غروب 23 بهمن 64 در فاو هنگام گرفتن وضو از ناحيه گلو مورد اصابت تركش بمب شيميايي قرار گرفت و در حال گفتن يا زهرا به شهادت رسيد
نكته بسيار جالب و قابل توجه اينكه پيكر مطهر ايشان به جاي اينكه به زادگاهش خرم آباد انتقال يابد به مشهد مقدس فرستاده شد و اين نشانه اوج اخلاص و ارادت وي به علي بن موسي الرضا (ع)و همچنين لطف و عنايت حضرت به ايشان بود.به طوري كه بعد از رسيدن جنازه به مشهد مقدس پيكر او را در حرم مطهر به طواف بردند و سپس در دانشگاه به عنوان اولين شهيد دانشگاه به گرد او حلقه زدند پيكر مطهر وي فضاي دانشگاه را معنوي نمود
روحش شاد و یادش گرامی -
#کلام_شهیدیهجوریباشکهسرنوشتتهرچیشد
ختمبهامامزمان(عج)بشه...#شهید_محسن_حججی
#سردار_بی_سر -
https://www.instagram.com/p/CCbHoFShwjN/?igshid=zqa9r821qdk2
حدیث قدسی با صدای شهید جهاد مغنیه
ZDM در جهاد مغنیه گفته است:
https://www.instagram.com/p/CCbHoFShwjN/?igshid=zqa9r821qdk2
حدیث قدسی با صدای شهید جهاد مغنیه
سلام دوستان ببخشید اسپمه من میخواستم برم تو این میگه پیدا نشداینستاگرام پاکش کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟