Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. اعتقادی - مذهبی
  4. جهاد مغنیه
یاعلی ای جان علی❤️
jahad_121J
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
قرائت قرآن
Hamid.sH
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
با امام رضا(ع) حرف بزن
f.nalistF
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
اللهم عجل لولیک الفرج
Bad FighterB
سلام تو این دوره زمونه ای که کارد به استخوان هممون رسیده تنها علاج مشکلات ظهور حضرت ولی عصر(عج)است این جا درباره ی معاد وشخصیت متعالی حضرت مهدی(عج)صحبت میکنیم اندکی صبر،سحر نزدیک است....
اعتقادی - مذهبی
کربُبلا و دگر هیچ...
Zeinab SiriZ
سلام دوستان فکر کردم شاید جای یه همچین تاپیکی خالی باشه،اینجا هرکس که به سیدالشهدا ارادت داره میتونه عکس بذاره بهتره قبل از هرچیزی چندتا نکته رو برای شما دوست عزیز متذکر بشم: 1️⃣اینجا جای بحث و جدل نیست،بحث در مورد اختلافات دینی مذهبیتون رو بذارید برای پیوی هاتون 2️⃣این تاپیک تسلی برای دل های غمگین و شکسته ی خیلی هاست که روی زمین جز اباعبدالله پناه دیگه ای ندارند 3️⃣ میوه ی دل بانوی دوعالم همیشه پذیرای میهمانان خودش بوده،مهم نیست که چقدر ازش فاصله داری..همین اینکه الان اینجایی یعنی عشقش رو تو دلت داری گر در یمنى چو با منى پیش منى ور پیش منى چو بى منى در یمنى 4️⃣از بی احترامی و توهین به عقاید هرشخصی به شدت خودداری کنید که در این صورت به @ادمین گزارش داده میشه 5️⃣اسپم آزاد و در آخر،ما هرچقدر هم که بد باشیم و نقص و ایراد داشته باشیم اباعبدالله ما رو میپذیرند و اشتباهاتمون رو اصلاح میکنند...پس ناامید نباش⚘ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا ‏
اعتقادی - مذهبی
جهاد مغنیه
jahad.20J
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
خدا
SachliS
سلام دیدم خیلی تایپک هست درمورد شهدا وامام زمان و.... اما درمورد دلیل تمام اینا تایپکی نیست(بود اما قفل شده بود یاام اونطوری که مد نظر من بود، نبود) اگه کلیپی به دلتون نشسته ، اگه متنی دوست داشتید که زندگیتون ، قلبتون باهاش آروم گرفته عکسی دیدید که آرومتون کرده و دوستش داشتید به اشتراک بگذارید تا ماهم استفاده کنیم @دانش-آموزان-آلاء @Yegane-Dehqan @N-n-good @زهرا-بنده-خدا @مهشید-حسن-زاده-0 مریم آیدی توام برام نیومد خودت بیا
اعتقادی - مذهبی
شکرگزاری شبانه✨🌙
GaladrielG
سلام دوستان عزیز الایی امیدوارم حالتون عالی باشه نماز روزه هاتونم قبول باشه این تاپیک رو زدم تا هرشب قبل خواب بیایم اینجا درحد ۲ دقیقه فوقش ۵ دقیقه وقت بذاریم و بخاطر اتفاقای اونروز شکرگزاری کنیم برای هرچیزی ممکنه تو یه روز براتون هیچ اتفاق مثبتی از دید خودتون نیوفتاده باشه براتون ولی همیشه چیزایی هست که واسش شکرگزار باشیم... شکرگزاری توی تمام ادیان مطرح شده برای وسیله ای جهت رسیدن به سعادت و آرامش اگر دوست ندارین واضح اتفاقات رو بنویسین اینجا میتونین کد بذارین برای خودتون مثلا یک اتفاقی رو با کد ۴ مشخص میکنید یا هرکدی که تو ذهن خودتونه و شب میگین خدایا بخاطر کد ۴ ازت ممنونم مهم شکرگزاریه اینکه گفتم اینجا بگیمم برای اینه که یادمون بمونه امیدوارم موفق و سلامت باشین @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @تجربیا @انسانیا @ریاضیا دوستاتون رو منشن کنید
اعتقادی - مذهبی
مداحی و دعا های ناب موزیکال
ramses kabirR
خب سلام به همگی همونطور که میدونید همون قدر که یه موزیک خوب میتونه آرامش بخش باشه که مضمون اون بتونه روح ما رو تسکین بده و چه مضمونی بهتر از توسل به اعمه و معصومین اما متاسفانه تو انجمن جا واسه یه همچین تاپیکی خالی بود و گفتم شاید بتونم با زدن یه همچین تاپیکی فرهنگی ایرانی اسلامی همراه با توسل به اعمه رو توی این فضای درسی رونق بدیم تا شاید کنی بتونیم به این فضا رنگ و بوی معنویت بیشتری ببخشیم با تشکر از همه ی دوستان الایی من
اعتقادی - مذهبی
آرامشی از جنس دعا🌿🕊
S
به نام خدای خوبی ها... سلام دوستای خوبم توی این تاپیک، تصمیم گرفتم هر روز یک عکس از آیات قرآن یا ادعیه قرار بدم. ان شاالله باعث بشه آرامشی رو به قلب‌های مضطربمون وارد کنه... هیچ وقت فراموش نکنیم خدا همراهمونه... @دانش-آموزان-آلاء
اعتقادی - مذهبی
سردار دل ها
علیرضا عفتی 2ع
با سلام خدمت دوستان آلایی . این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستان هر مطلب زیبایی در رابطه با حاج قاسم دارند به مناسبت سالگرد شهادت ایشون در اینجا قرار بدن. دوستان لطفاً توجه داشته باشند اینجا فضایی برای چت دو طرفه نیست و باید به قوانین آلا احترام گذاشت. از همین حالا تصاویر ، متن های زیبا و ... درباره سردار پرافتخار رو در اینجا قرار بدید. با تشکر
اعتقادی - مذهبی
هر چی دلت میخواد بهش بگو.
faaa31F
مهمانی خدا آمد دلم پر از بغض است دلم برای خدایم تنگ شده بود دلم برای آغوشش بسیار تنگ شده بود براستی من باکسی که عاشقم بود چه کردم آری من با معبودم چه کردم صدایم زد صدای اذانش را شب و روز شنیدمو با اوچه کردم دلم برای گفت و گو های عاشقانه سحر بسیار تنگ شده بود دلم برای نماز های اول وقت مهمانیش تنگ شده بودآری دلم دیوانه وار تنگ شده بودیادم آمد روزی که دستانش را بر روی چشمانم گذاشت وگفت زیباترین تصویر را برایت به تصویر کشیده ام ومن عاشقانه با او گفتم خدایا دستاتو برمیداری ببینمش دستانش را آرام از روی چشمانم کنار زد و من آنقدر محو زیبایی های دنیایش شدم یادم رفت منتظر است تا از او تشکر کنم فراموش کردم دلش را میشکنم فراموش کردم منتظر است فراموش کردم و من با معبودم چه کردم با سری افکنده دوباره آمده ام مهمانیش دوباره مثل هر سال آمدم بگویم شرمنده باز نتوانستم آن کسی باشم که توخواستی آمده ام بگویم خدا محتاجم به بودنت به این یاورم باشی آمده ام بگویم بد کردم ولی گناه دارم آمدم بگویم با کوله باری پر گناه دوباره آمده ام و با کوله باری پر تقاضا با کوله باری پر از خواسته آمدم بگویم خدا خودت گفتی بخوانم تا استجابت خدا خواندمت یاورم باش خدا یاریم کن چشمانم فقط سمت و سوی تو باشد و دلم فقط حرم تو باشد نه کس دیگر آری خدا در مهمانیت بگذار بهترین مهمانت باشم یاورم باش خدااا ببخش ببخش یا قاضی الحاجات پناهم باش فقط همین. سلام بچه های خوب آلایی . از موضوع مشخصه میخوایم تو این تایپک هر چی دلت میخواد به خدات بگی هر چی.هر دعایی هر آرزویی هر چی خواستی بگو دعا کن وامیدوارم تمام خواسته هامون مورد درگاه حق قرار بگیره .آمین. [image: 8428200-b.jpg]
اعتقادی - مذهبی
♡شهدا♡
زهرا بنده خداز
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
چله ی عاشقی
زهرا بنده خدا 2ز
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
حفظ قرآن کریم
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
احادیث مهم
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
تفسیر بیکران
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
معنی آیات قرآن
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
بدون موضوع
E
تنها هدفم از این کار بازگشت مجدد به خدا هست. کسی که همیشه بهم توجه داشته حتی زمانی که من ازش غافل بودم. قبول دارم ممکن هست به خاطر مشغله های ذهنی که مدت ها هست تمام وجودم رو درگیر کرده، خدا رو فراموش کرده باشم. سنگینی این روز های روحم هم به خاطر کمرنگ تر شدن حضورش در زندگیم هست. البته این من بودم که عامل تمام این اتفاقات هست وگرنه تو هیچوقت من رو رها نمیکنی. چه جاهایی که من رو از قعر چاه بیرون کشیدی و من هم مثل همیشه شرمسار از اینکه چرا به کسی که انقدر بهم علاقه داره، بی توجهی میکنم. به خودم اومدم و دیدم چقدر ازت فاصله گرفتم. روحم، روانم و جسمم بهت عادت کرده بوده، زندگیم با حضورت رنگین بود، سخنی ها قابل تحمل بود چون تو کنارم بودی. از امشب دوباره میشم همون صبا گذشته. هر شب باهات صحبت میکنم بلکه دوباره به سمتم برگردی. بین جمعیتی انبوه از دغدغه های زندگی میترسم تو رو گم کنم. پس مثل یک مادری که توی شلوغی کودک نوپا رو در آغوش میگیره، دوباره من رو در آغوشت بگیر... ولی انقدر محکم که نتونم فرار کنم. ما که روزی پروانه می شویم، بگذار روزگار هرچقدر می‌خواهد پیله کند.
اعتقادی - مذهبی
🌸تفسیر قرآن کریم
jahad_121J
سلام وقت همگی بخیر ان شاء الله زیر سایه لطف و رحمت خداوند و کتاب نورانی قرآن کریم و درسلامت باشید عذر میخوام که وقتتون رو می گیرم خواهش میکنم مطالب که درادامه هست برسی کنید اگر که خداوند توفیق بدهد قرار است اینجا هر روز تفسیر 1 ایه از ایات قرآن رو گوش بدیم و بهتر بگم هم گوش بدیم و هم ببینم که به این صورت است که جلسات تفسیر حجت الاسلام قرائتی رو دنبال می کنیم. که به صورت تصویری است در اپارات. که لینکش قرار میگرد و مدت زمان ان به همراه ایه و معنی ان ایه ای که قرار هست اون روز تفسیرش رو دنبال کنیم. در مقدمه تفسیر المیزان آمده است: روایت هایی از پیامبر(ص) و ائمّه اهل بیت(ع) در این خصوص، وارد شده است، مانند این فرمایش آنان که: «قرآن، ظاهری دارد و باطنی، و باطن آن هم باطنی دارد، تا هفت باطن» یا «تا هفتاد باطن». وقال النبی(ص): «إنَّ لِلقُرآنِ ظَهراً وبَطناً، ولِبَطنِهِ بَطنٌ إلی سَبعَةِ أبطُنٍ» و ورد «سَبعینَ» و «سَبعَ مِائَةٍ» و «سَبعینَ ألفٍ» و غَیرُ ذلک.[۶] پیامبر(ص) فرمود: «قرآن ظاهر و باطنی دارد، و باطن آن هم باطنی دارد، تا هفت باطن». و «هفتاد باطن» و «هفتصد باطن» و «هفتاد هزار باطن» و جز اینها روایت شده است. (جامع الأسرار ومنبع الأنوار، ص ۵۳۰.) امام على عليه السلام : إنَّ أحسَنَ القَصصِ و أبلَغَ المَوعِظَةِ و أنفَعَ التَّذكُّرِ كتابُ اللّه ِ جلَّ و عَزَّ . بهترين داستان و رساترين اندرز و سودمندترين پند، كتاب خداوند عزّ و جلّ است. ( الكافي : ۸/۱۷۵/۱۹۴) اميرمومنان علي(ع) مي فرمايد: «و هذا القرآن انما هو خط مسطور بين الدفتين، لاينطق بلسان و لابدمن ترجمان و انما ينطق عنه الرجال...» اين قرآن نوشته ها و سطرهايي است كه بين دو جلد قرار دارد. با زبان سخن نمي گويد بلكه بايد افرادي نوشته ها و آياتش را معنا كنند. سپس براي تفسير و ترجمان قرآن مي فرمايد: «فنحن احق الناس به.» (5) ما براي تفسير و ترجمه قرآن سزاوارترين مردم هستيم. «قال علي (ع): انا القرآن الناطق.» (6) حضرت علي(ع) فرمود: من قرآن ناطق هستم. @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @رتبه-های-انجمن-آلاء هرکس امکانش رو دارد همراهی کند که هر روز تفسیر 1 ایه رو و جلسه تفسیرش رو ببینم درپناه حق
اعتقادی - مذهبی

جهاد مغنیه

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده اعتقادی - مذهبی
4.3k دیدگاه‌ها 135 کاربران 64.2k بازدیدها 105 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • BioB Bio

معاویه:
    قوی‌تر از ذوالفقار علی سراغ داری؟
    عمروعاص:
    آری، جهل مردم! تا جهل مردم هست از شمشیر علی باکی نیست!

jahad.20J آفلاین
    jahad.20J آفلاین
    jahad.20
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط jahad.20 انجام شده

Bio در جهاد مغنیه گفته است:

معاویه:
    عمروعاص:

چقدر جمله خوبی
    جهل مردم قوی تر از ذوالفقار علی
    جهل مردمی که کسی که امر به معروف میکنه رو جاهل میشمرن و به خاطر اون سر امامشون بالایه نیزه هامیره
    و ارتباط با نامحرم و خارج از عرف و با فرهنگی میدونن

نمیدانم حسین غریب تر است
    یا کسانی که با حسین رفیق نیستند :)

BioB 1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • Kosar A003K Kosar A003

ZDM کاش الان کسی خونه نبود تا من خودمو خالی میکردم
      کاش اینلحظرو تنها بودم
      کاش زودتر میشناختم

Z آفلاین
      Z آفلاین
      ZDM
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Kosar A003 رفیق شهیدتونو پیدا کردید :)))

Kosar A003K 1 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • Kosar A003K Kosar A003

@jahad-20 مرسی عزیزم
        یه دنیا مرسی
        راستش من الان دستوپامو گم کردم نمیدونم یهو چیشده
        ممنون که کمک میکنید بله میخوام بیشتر بدونم

jahad.20J آفلاین
        jahad.20J آفلاین
        jahad.20

Kosar A003 در جهاد مغنیه گفته است:

@jahad-20 مرسی عزیزم
        یه دنیا مرسی
        راستش من الان دستوپامو گم کردم نمیدونم یهو چیشده
        ممنون که کمک میکنید بله میخوام بیشتر بدونم

چشم حتما شمارو کمک میکنیم برای آشنایی با رفیق شهیدتون🌹

نمیدانم حسین غریب تر است

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • jahad.20J jahad.20

معاویه:
          عمروعاص:

چقدر جمله خوبی
          جهل مردمی که کسی که امر به معروف میکنه رو جاهل میشمرن و به خاطر اون سر امامشون بالایه نیزه هامیره
          و ارتباط با نامحرم و خارج از عرف و با فرهنگی میدونن

BioB آفلاین
          BioB آفلاین
          Bio

@jahad-20 در جهاد مغنیه گفته است:

معاویه:
          عمروعاص:

چقدر جمله خوبی
          و ارتباط با نامحرم و خارج از عرف با فرهنگی میدونن

سر امام منو کسی از برید که زانو هاش پینه بسته بود!

گنهکار اندیشناک از خدای

به از پارسای عبادت نمای

پیروزپ 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • Z ZDM

Kosar A003 رفیق شهیدتونو پیدا کردید :)))

Kosar A003K آفلاین
            Kosar A003K آفلاین
            Kosar A003

ZDM کاش لیاقت اشناییشو داشته باشم

Z ا 4 پاسخ آخرین پاسخ
            6
            • Kosar A003K Kosar A003

کاش اینلحظرو تنها بودم
              کاش زودتر میشناختم

Z آفلاین
              Z آفلاین
              ZDM

کاش اینلحظرو تنها بودم
              کاش زودتر میشناختم

عزیزجان
              به شدت اعتقاد دارم که هر چیزی توی زمان خودش اتفاق میوفته
              به نظرم دقیقا همین لحظه بوده که شما باید رفیق شهید خودتونو پیدا میکردید :)))
              التماس دعای فراوون

1 پاسخ آخرین پاسخ
              4
              • Kosar A003K Kosar A003

Z آفلاین
                Z آفلاین
                ZDM

حتما دارید
                حتما
                :)))

1 پاسخ آخرین پاسخ
                4
                • Kosar A003K Kosar A003

ا آفلاین
                  ا آفلاین
                  ابراهیم طاها

Kosar A003 منم دقیقا بار اول که داداش جهادو شناختم حسم خاص بود
                  تبریک میگم شما از رحمت VIPبهره مند شدید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  4
                  • Kosar A003K Kosar A003

Z آفلاین
                    Z آفلاین
                    ZDM

وصیت نامه شهید احمد مشلب
                    ربِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی وَیسِّرْ لِی أَمْرِی وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی یفْقَهُواْ قَوْلِی - پروردگارا سینه‌ی مرا گشاده گردان و کارم را آسان ساز و گره از زبانم بگشای تا گفتار مرا بفهمند (سوره طه آیه 25 تا 28)

احمد در ابتدای وصیت خود سلام مفصلی به شهدا، صدیقین و بندگان مخلص خدا می‌دهد و در ادامه می‌گوید:

«السلام علیک یا اباعبدالله، یا مظلوم کربلا رحمة الله و برکاتُه. سلام بر حضرت زینب سلام‌الله علیها و برادرش ابوالفضل العباس علیه‌السلام، سلام بر امام مهدی صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و با آرزوی تعجیل در فرجش و درود بر نائب بر حق او، امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و درود بر روح امام راحل بنیان‌گذار جمهوری اسلامی، درود بر مرد مقاومت و استقامت سید حسن نصرالله (حفظه الله)، درود و رحمت و برکات خدا بر شما باد.

قطعاً شهادت گل رُز زیبایی است که هنگامی‌که فکرمان به آن نزدیک می‌شود آرزوی مشاهده‌ی آن را داریم و زمانیکه شهادت را مشاهده می‌کنیم آرزو داریم رایحه‌ی خداوند را استشمام کنیم و هنگامی‌که آن رایحه‌ی الهی را استشمام کردیم صفحات روحمان به جهان جاودانگی کشیده می‌شود و این می‌تواند یک آغاز باشد. بسیاری از ما از آن‌ها (شهدا) درس شهادت را فراگرفته‌ایم و سعی کردند شهادت را برای ما مجسم کنند؛ بسیاری آرزوی شهادت دارند و منتظر آن هستند.

ای برادرانم، ای مجاهدان راه خدا، باید هرکدام از شما عنصر فعالی باشید تا پایان زندگی‌تان با شهادت خاتمه یابد و به خدا قسم که پایان زندگی نمی‌شود،‌ به‌جز شهادت باشد. دنیا را همه می‎توانند تصاحب کنند، اما آخرت را فقط با اعمال نیک می‌توان تصاحب کرد. می‌گویم من نیز این مسیر را طی کردم که بسیاری فکر می‌کنند سخت است، اما اگر از دید خدایی به آن بنگریم چیزی به‌جز آسانی در آن نمی‌بینی و من این مسیر را برای رسیدن به خدا و نزدیکی به او طی کردم. این راه امتداد مسیر کربلاست و ادامه‌دهنده‌ی این راه هستم و در این مسیر گام خواهم برداشت.

به مادرم که خون رگ‌هایم از اوست؛ مادرم! به تو دعایی همراه با لبخند برای دیدار پروردگارم هدیه می‌کنم. مادرم! ای نور چشمانم، ای مهربان، آیا می‌توان لحظه‌ای بهتر و شیرین‌تر از شهادت به دست آورد؟

ای اولین کلمه‌ای که از زبانم خارج شد؛ ای اولین آموزگار مکتب شهادت، که با شیر خود جهاد درراه خدا را به من یاد دادی، ای کسی که با دستانش مرا تکان داد، ای کسی که مرا بزرگ کرد تا مردی از مردان صاحب‌الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف باشم، سلام! گرم‌ترین سلام‌ها بر تو زن صبور باد. ای کسی که درراه شهادت، بیشتر از من پرسیدی و در این راهِ کربلایی تأکید کردی به قرآن و اهل‌بیت علیهم‌السلام تمسک بجوی؛‌ مرا در دعایت فراموش نکن، که دعای تو مستجاب می‌شود و امیدوارم که تو را در جوار سرور زنان، حضرت فاطمه سلام‌الله علیها روسفید کنم. خبر شهادتم خبر آسانی برای تو نخواهد بود. ولی به امید خدا، دیدار ما در بهشت در کنار حضرت زینب سلام‌الله علیها و اهل‌بیت علیهم‌السلام خواهد بود. ای مادرم! صحبت با تو خیلی خوب است ولی وقت تنگ است. مرا ببخش و از تقصیراتم بگذر. مادرم! دوستت دارم و تو خسته شدی و زحمت کشیدی تا مرا بزرگ کردی. می‌خواهم به تو بگویم که مثل حضرت زینب سلام‌الله علیها صبر کنی. مثل ام‌البنین سلام‌الله علیها که چهار پسر تقدیم کرد و صبور ماند و برای پسرانش ناراحت نشد و برای امام حسین علیه‌السلام ناراحت شد. تو یک پسر تقدیم کرده‌ای و باید پسران بیشتر و جوانان بیشتری تقدیم کنی و صبور باشی. قطعاً باید صبور و مؤمن باشی، چون تو مرا در این خط بزرگ کردی و برای تو عجیب نیست که پسرت شهید شود. تو بودی که برای شهادتم دعا کردی و مرا برای آن تربیت کردی. پس صبور و مؤمن باش و مرا ببخش و برایم دعا کن. می‌خواهم به تو بگویم؛ دوری سخت است ولی دوباره همدیگر را در بهشت ملاقات می‌کنیم. از من راضی باش و مرا ببخش.»

در این لحظه از قرائت وصیت‌نامه به‌شدت متأثر می‌شود و به فیلم‌بردار می‌گوید: «دیگر نمی‌دانم چه بگویم!» دوباره خطاب به مادرش می‌گوید: «می‌خواهم تو هم مانند مادر دیگر شهدا صبور باشی و سرت را بالا بگیری که پسرت شهید شده است.» سپس ادامه می‌دهد: «قطعاً خود مادرم هم می‌داند که قلب پسر و مادر چقدر به هم نزدیک است و قلبشان برای هم می‌تپد... (می‌دانم) او چقدر دوستم دارم و من چقدر دوستش دارم که مرا از بچگی بزرگ کرد و به اینجا رساند و قطعاً خدا پاداش این کار را به او خواهد داد و نمی‌دانم که چطور خواهد شد و وقتی‌که در منطقه، کوچک و بزرگ به او بگویند پسرت شهید شده چه‌کار می‌کند و چگونه گریه خواهد کرد؟ دوستت دارم مادر.»

«پدر عزیزم؛ سلام بر تو ای مرد راستگو و ای رفیق، ای کسی که عشق به اهل‌بیت علیهم‌السلام و شهادت را به من یاد دادی، از تو ممنونم ای پدرم، زیرا تو بودی که این راه را به من نشان دادی. پدرم! اگر روزی برایت کم گذاشتم از تو طلب بخشش می‌کنم و اگر روزی به تو بد کردم مرا ببخش. به پدرم بگویید درست است که من از تو دورم و تو از من دور هستی و فقط با تلفن باهم در ارتباط هستیم ولی دل‌هایمان به هم نزدیک است. تو خود می‌دانی چگونه است و ما همیشه به هم فکر می‌کنیم. درست است که بین ما دوری است، ولی من تو را دوست دارم خیلی برایم عزیز هستی مرا ببخش. برایم دعا کن که قطعاً تو صبور خواهی ماند. زیرا هنگامی‌که تو این مسیر را پیمودی هیچ‌کس در آن قدم نگذاشته بود و تو متوقف شدی و من باید راه تو را تمام می‌کردم و کارَت را به پایان می‌بردم، مرا ببخش و برایم دعا کن و مرا دوست داشته باش.

علی الهادی ای برادر عزیزم! چه سخت است زندگی دور از تو،‌ من به انتخاب خودم این راه را انتخاب کردم که نزدیک خدا باشم و این دنیای فانی را ترک می‌کنم. پس از فراق و رفتنم ناراحت نباش که شهدا زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند. من منتظر تو هستم و مشتاق دیدنت هستم و تو را به ادامه راه جهاد و شهادت وصیت می‌کنم. برادرم مرا ببخش اگر به تو بد کردم و مرا از دعای خیرت فراموش نکن. ای برادرم! علی الهادی! تو را به مادرم وصیت می‌کنم، چراکه او در نزد تو امانت است؛ در خشنود نگه‌داشتنش حریص باش...»

خطاب به آقای دقدوق: «عموی عزیزم! گرم‌ترین سلام بر تو باد ای مرد گران‌بها، مرا در دعایت یاد کن و مرا ببخش اگر روزی در حقت بد کردم. من؛ مادر، خواهر و برادرم را به تو می‌سپارم، و همه‌ی شمارا به خدا می‌سپارم، مواظبشان باش و مرا ببخش. عمو جان می‌خواهم به تو بگویم که خدا پاداش تو را بدهد، زیرا تو مادرم را در تربیت من کمک کردی و حال در تربیت برادر کوچکم. امیدوارم همه شما به خدا نزدیک شوید و می‌خواهم از خواهرم حمایت کنی و مواظبش باشی زیرا که او دختر توست، مرا ببخش و برایم دعا کن که ما نسبت به تو حس پدرانه داریم و اگر چیزی کم گذاشتم یا اشتباه کردم مرا ببخش.»

«خواهرم! دوستت دارم،‌ درست است ما هر دو به هم وابسته‌ایم، مواظب خودت باش و در خط اهل‌بیت علیهم‌السلام باش، مواظب دین و نماز و حجاب و مادر خود باش. در همه‌ی این امور مراقب باش و بدان تو را دوست دارم.»

«سلام بر شما ای برادران! مرا ببخشید و دعا کنید و صبر کنید و بدانید که دنیا فانی است و من در کنار پروردگار هستم. به جوانان توصیه می‌کنم که نماز خود را در اول وقت بخوانید، قرآن بخوانید زیرا که بسیار مهم است. مواظب نماز و دین خود باشید. محرم و عاشورا را زنده نگه‌دارید و زیارت عاشورا را بخوانید که بسیار مهم است، حتی شده روزی یک‌بار، زیرا بسیار مهم است. مواظب خود باشید و برای ما دعا کنید و مرا ببخشید. شاید شمارا کم می‌دیدم و فرصت برای باهم بودنمان کم بود، پس مرا ببخشید و مواظب خود باشید.»

«و به دختران مسلمان! اینکه مواظب حجاب خود باشید که این مهم‌ترین چیز است. در اجتماع ما کسی به فکر رعایت حجاب و اخلاق نیست، ولی شما به فکر باشید و زینبی برخورد کنید. سه‌چهارم دختران حال حاضر حجابشان حجاب نیست و چیزهایی که می‌پوشند واقعاً حجاب نیست. ممکن است عبا بپوشند ولی عبایشان دارای مُد و زرق‌وبرق است که من برای اولین بار است که می‌بینم و حجابشان حجاب نیست. (چرا) ما داریم به سراغ بدعت‌ها می‌رویم. برخی حجاب دارند ولی بدن‌نما و یا حجاب دارند ولی به مردان نگاه می‌کنند. باید چشمان خود را به زمین بدوزند و احترام عبایی را که بر سردارند را نگه‌دارند. ما باید از فاطمه زهرا سلام‌الله علیها الگو بگیریم. حضرت زینب سلام‌الله علیها به‌گونه‌ای بود که غیر از حضرت علی علیه‌السلام کسی او را نمی‌دید. عده‌ای حجاب بر سردارند ولی همراه با مدل‌های جدید،‌یا صورت‌ها را آرایش می‌کنند!»

«الآن همه‌ی رابطه‌ها در موبایل است و روابط بین دختر و پسر بسیار زیاد شده است، عجیب است که این‌ها از کجا می‌آیند؟ همه می‌دانند که من از موبایل و فیس‌بوک استفاده می‌کنم و همه‌ی مردم مرا می‌شناسند که در فیس‌بوک از نکته‌های طنز و عکس استفاده می‌کنم؛ ولی هیچ‌گاه اموری که در حال وقوع است برای من رخ نمی‌دهد. من هم مثل جوان‌های دیگر هستم و من هم جوان هستم و فیس‌بوک و همه‌ی چیزهای دیگر را دارم و از اغلب برنامه‌های اجتماعی و دنیای مجازی استفاده می‌کنم ولی...»

«حضرت صاحب‌الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف خدا به شما صبر دهد،‌ زیرا او منتظر ماست نه اینکه ما منتظر او باشیم. هنگامی می‌شود گفت منتظریم که خود را اصلاح کنیم ولی اگر خود را اصلاح نکنیم هیچ‌گاه ظهور نخواهد کرد. اما صادق علیه‌السلام می‌فرماید: از تقصیرهای بر گردنم گریه می‌کنم و به سؤالی که در قبر قرار است از من پرسیده شود. اگر از من در قبر بپرسند که تو برای جبهه و این راه چه کرده‌ای چه خواهی جواب بدهی، می‌گویی که می‌توانستم در این راه گام بردارم؟ می‌توانستی؟ چرا نرفتی؟ باید بیدار شد... می‌توانی و نمی‌آیی؟ من خواب بودم بیدار شدم...!»

«اکنون جهاد کردم و به جبهه آمدم،‌زیرا از تو سؤال می‌شود که چه می‌کنی و چه کرده‌ای برای این راه؟ این راهی است که امام حسین علیه‌السلام و اهل‌بیت علیهم‌السلام ویارانش برای آن شهید شدند و ما الآن داریم آن را ادامه می‌دهیم ولی مردمی را می‌بینی که به این راه ایمان ندارند، واقعاً چرا این‌طور می‌شود؟ می‌گویند چگونه این‌ها می‌روند؟ این راه امام حسین علیه‌السلام است و او به خاطر ما و دین و ناموس‌مان شهید شد و الآن جوانان به جبهه می‌آیند و می‌جنگند و برای دین و ناموس‌شان شهید می‌شوند...»

«می‌خواهم با عناصر حزب‌الله سخن بگویم... اینکه پیرو ولی و بزرگان باشید. من از کودکی در این راه بوده‌ام و شاید برخی اوقات به دلیل شغل نتوانستم حضور داشته باشم، ولی این راه و افراد و عناصرش زمینه‌ساز ظهور صاحب‌الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف هستند و راهی که در پیش داریم راهی است در مسیر خدا و با شهادت به خدا خواهیم رسید.»

«به دوستانم خصوصاً آن‌هایی که در منطقه‌ی محل زندگی‌ام بودند؛ مرا ببخشید و مرا به یاد داشته باشید و برایم نماز بخوانید و روزه‌بگیرید. پشتیبان تمام عناصر باشید و در این راه قدم بردارید، خصوصاً شیخ عباس که از بزرگان است. پسران منطقه از کوچک و بزرگ مرا ببخشید و دعا کنید و مرا به یاد داشته باشید. جوانان منطقه از کوچک تا بزرگ و کسانی که با من هم‌بازی بودند و کسانی که باهم پلی‌استیشن و کامپیوتر بازی می‌کردیم. درود بر شما،‌مرا ببخشید و دعا کنید. تمام مردم منطقه هرکسی مرا می‌شناسد یا نمی‌شناسد مرا ببخشید و هر شهید دیگری را نیز (که می‌شناسید) ببخشید چون انسان است و گاهی دست به کار اشتباه می‌زند و بازهم می‌گویم که اهل محله و همه دوستانم مرا ببخشید.»

«و محمد قبای نیز زحمت‌های زیادی برای جهاد کشید. او فرمانده گردان است. خدا به او اجر دهد. تو (محمد قبای) امیددهنده به گردان هستی باور کن، جدی می‌گویم. برایم دعا کن و مرا ببخش. شاید کسی را فراموش کرده باشم؛ مرا ببخشید اگر بدی کردم...»

«این پایان وصیت است. خدا به شما عافیت بدهد و از تمامی مخاطبان این وصیت‌نامه تشکر می‌کنم و آخرین دعا این است؛‌ خدا را شکر می‌گویم. خداوند من و شما را از مجاهدین در راهش و از عمل‌کنندگان به وعده (الهی) و ازجمله شهیدان قرار دهد و بدن‌هایمان غرق در خود به‌سوی دنیای دیگر و اباعبدالله علیه‌السلام برود.»

السلام علکیم و رحمة الله – احمد محمد مشلب – غریب طوس

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    7
                    • BioB Bio

معاویه:
                      عمروعاص:

چقدر جمله خوبی

گنهکار اندیشناک از خدای

به از پارسای عبادت نمای

پیروزپ آفلاین
                      پیروزپ آفلاین
                      پیروز
                      دانشجویان پیراپزشکی

معاویه:
                      عمروعاص:

چقدر جمله خوبی

گنهکار اندیشناک از خدای

به از پارسای عبادت نمای

دقیقا همین طوره سر امام شما رو کسانی بریدند که مال حرام چشم و گوششونو بسته بود وقتی امامشون تا لحظه آخر حتی وقتی روی سینه امام نشسته بود داشتن سعی میکردن هدایتشون کنن اما حتی حاضر به شنیدن حرف امامشون نبودن میدونید چرا؟ چون فک میکردن خودشون راه درستن پسر پیغمبرشون اشتباه میکنه
                      جهل یعنی غرور جهل یعنی تفکر نکردن
                      التماس تفکر 🙏

قوی باش مثل یک لبخند،پر از بغض🙂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      5
                      • jahad.20J آفلاین
                        jahad.20J آفلاین
                        jahad.20
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط jahad.20 انجام شده

تلنــگــــــــــــــر 🔔🔔

💢شـنـیـده ام که این روزها حال و هوای جهاد دلتـ❤️ را زیـر و رو کـرده.از دلتـنـگـی هایت بر روی صـفـحـه ی کاغذ📝 دیده بودم...❗️

💢از نوشته های شهید مشلب
                        دختران حواستان باشد 👌
                        حجاب حجاب حجاب
                        حواستان به فضای مجازی باشد...

💢دخترانی را میبینیم که عکسهایشان را با نامحرمان به اشتراک میگذراند
                        من منظورم با همه نیست❌
                        من هم از فیسبوک استفاده میکنم
                        ⚡️اما تاکنون همچین اتفاقاتی رخ نداده😊....

💢 دلنوشته_هایت را خـوانـده ام ⚡️امـا
                        آنـلاین📱 ک میـشوی هـشـدارها♨️ را جدی بگیر؛عکس پروفایلش را ک دیدی!!! انگشتانت را برای تایپ ب تـبـعیـد ببر...✔️

💢مبادا پروفایل نامحرم را مجـوز ورود بدانی📛 هر چند اگر عکسش چادرخاکی کوچه های مدینه باشد...

💢 بـرادر،آرزوی شـهـادتت رابا نامحرم قسمت نکن❌ .آری ... درد ودل کردن تو را امیدوار میکند✌️ .⚡️اما یادت نرود این گفتگو تو را از خاک سوریه و شام...به سواحل آنتالیا میکشاند..

💢رفته رفته آرزوی شهادتت به رابطه ی پنهانی تبدیل میشود😔. اندک اندک جای عکس دوستان شهید، عکس نامحــرم جایگزین میشود🚫

💢طرز فکرت عوض میشود😔
                        تا جایی ک میگویی: جهاد برای خودشان ما در داخل دفاع👊 خواهیم کرد ،اگر دفاعی درکار باشد...

💢بـرادر هوشـیار باش🚨؛دلـسـرد شدنت را احساس میکنی..⁉️
                        🚫فـــــقــــــط یـــــادت بــــــاشـــــــد🚫
                        جلو جلو عواقب چت 📱کردنت را ب تو یادآوری کـردم ؛روز مـحـشـر نگویی که ندانسته وارد پـرتـگاه شدم

💢من آنروز به آگاهیت شهادت میدهم یادت باشد☝️ شیرینی شهادت که کمرنگ شود غلظت شهوت بالا میرود

💢راسـتـی اول مـاجـرا را بـیـاد داری⁉️
                        اولین پی ام ات سـلام خـواهـر بود...
                        از بعدی ها دیگر نـمیـگـویـم🙊 😔

♨️فــقــط یــک ســوال
                        هنوز هم نامحــرم را خواهرصدا میزنی⁉️😔

التـمـاس کـمـی تـفـکـر😭

نمیدانم حسین غریب تر است

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        7
                        • Z آفلاین
                          Z آفلاین
                          ZDM

کاش بزاریم جو تاپیک قشنگ بمونه :)))
                          چون الانم اتفاقا یکی از دوستامون رفیق شهیدشونو پیدا کردن
                          بیاید به شناخت بیشتر ایشون و همینطور شناخت خودمون در مورد شهید کمک کنیم :)))

پیروزپ jahad.20J 2 پاسخ آخرین پاسخ
                          3
                          • Kosar A003K Kosar A003

Z آفلاین
                            Z آفلاین
                            ZDM

Kosar A003 کتابی هم که در مورد شهید احمد مشلب نوشته شده
                            به نظرم اسمش ملاقات در ملکوت هستش.

Kosar A003K 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            4
                            • Z ZDM

پیروزپ آفلاین
                              پیروزپ آفلاین
                              پیروز
                              دانشجویان پیراپزشکی

ZDM حق با شماست 🌹

قوی باش مثل یک لبخند،پر از بغض🙂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • Z ZDM

jahad.20J آفلاین
                                jahad.20J آفلاین
                                jahad.20

ZDM در جهاد مغنیه گفته است:

کاش بذاریم وبا حرفامون وکارامون ذهنیت بقیه رو نسبت به شهدا خراب نکنیم:))

نمیدانم حسین غریب تر است

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                4
                                • Z ZDM

Kosar A003 کتابی هم که در مورد شهید احمد مشلب نوشته شده
                                  به نظرم اسمش ملاقات در ملکوت هستش.

Kosar A003K آفلاین
                                  Kosar A003K آفلاین
                                  Kosar A003

ZDM ممنون ازت عزیزم
                                  ممنون از همتون بچه ها
                                  الان ادمایی که دور و بر منن حسم رو درک نمیکنن شاید دارن بهم میخندن ولی
                                  خوشحالم که در این لحظه شماهارو دارم
                                  ممنون که کمکم میکنید تا دوستمو بشناسم

ا Z پیروزپ jahad.20J 5 پاسخ آخرین پاسخ
                                  6
                                  • Kosar A003K Kosar A003

ZDM ممنون ازت عزیزم
                                    ممنون از همتون بچه ها

ا آفلاین
                                    ا آفلاین
                                    ابراهیم طاها

Kosar A003 یادتون باشه نماز اول وقت ویژگی همه شهدا بود

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • ا آفلاین
                                      ا آفلاین
                                      ابراهیم طاها

بچه ها مجله پنجره میشناسین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • ا آفلاین
                                        ا آفلاین
                                        ابراهیم طاها

من شماره 226 شو میخوام
                                        پیدا نمیکنم
                                        چیز های جالبی توش هست انگار

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • Kosar A003K Kosar A003

ZDM ممنون ازت عزیزم
                                          ممنون از همتون بچه ها

Z آفلاین
                                          Z آفلاین
                                          ZDM

Kosar A003 التماس دعا عزیزم
                                          خیلی حس خوبیه خیلی خیلی :)))

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 212
                                          • 213
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه