جهاد مغنیه
-
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
میکشد هر جا که خاطر خواه اوست -
بابا تو رو خدا دیگه بکشین بیرون
یه ساله درمورد یه تاپیک دارید حرف میزنید
خسته نشدید؟؟ -
خسته نشدید؟؟Dr Aryan 0
به صبح عراق و شبانگاه شامش
به آهنگ سمت خراسان مهدی
به جان داده های مسیر عبورش
به شهد شهود شهیدان مهدی
مرا دائم الاشتیاقش بگردان
مرا سینه چاک فراقش بگردان -
•༒•|
|•༒•
#بخند_مؤمن⇲️
⇱
یہ جا هسٺ:•°
°•
شہید ابراهــیم هادے•°°•
پُست نگہبانےرو •°°•
زودتر ترڪ میڪنه•°°•
بعد فرمانده میگهـ •°°•
۳۰۰صلوات جریمتہ•°°•
یڪم فڪر میڪنه و میگه؛•°°•
برادرا بلند صلوات•°°•
همه صلوات میفرستن•°°•
برمیگرده و میگه بفرما از ۳۰۰تا هم بیشتر شد...
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
-
•°
•°
هرزمان...
جوانیدعایفرجمہدی"عج"
رازمزمہکند "
همزَمانامامزمان"عج"
دستهاےمبارڪشانرابہ
سوۍآسمانبلندمیکنندو
براۍآنجواندعامیفرمایند؛
چہخوشسعادتندڪسانۍڪہ
حداقلروزیۍیڪباردعآۍفرج
رازمزمہمیڪنند (:"️
- اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَج
•
•
- اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَج
-
سلام امیدوارم هر جا هستید حاال دلتون خوب باشه
میشه زندگی نامه شهید مغنیه رو توی تاپیک قرار بدید؟
ممنون -
سلام امیدوارم هر جا هستید حاال دلتون خوب باشه
میشه زندگی نامه شهید مغنیه رو توی تاپیک قرار بدید؟
ممنونaynaz masoumi
صعلام دوست خوبم
میتونی ب اولین پستای این تایپیک سر بزنی ....اونجا مطالب اولیه راجبه شهید بیشتره که دوستم زهرا زحمتشو کشیده:|
اینا رو هم برات نقل قول زدم ..همون یکی دو پست اولیه هستن
@jahad-20 در جهاد مغنیه گفته است:جهاد مغنیه در ۱۲ اردیبهشت ۱٣٧٠ (برابر با ۲ مه ۱۹۹۱) در طیر دبا در لبنان در خانوادهای مذهبی به دنیا آمد. وی تحصیلات عالیه را در رشتهٔ مدیریت دانشگاه آمریکایی بیروت ادامه داد.
به دنبال حضور شبه نظامیان القاعده و داعش در سوریه، نیروهای لبنانی خطوط دفاعی گوناگونی را در منطقه جولان ایجاد کردند تا مانع از ورود بنیادگراهای سنی به خاک لبنان شوند. فرماندهی این منطقه با جهاد عماد مغنیه بود.
@jahad-20 در جهاد مغنیه گفته است:
اولین بار وقتی مردم با چهره جهاد مغنیه آشنا شدند، که او در مراسم ختم والده سردار سلیمانی شرکت کرده بود. فرزند خوش سیمای حاج رضوان درست پشت سر سردار ایستاده بود و به میهمان خوش آمد می گفت. گاهی شانه های سردار را می بوسید و سردار گاه بر می گشت و با او نجوا می کرد. رابطه صمیمانه حاج قاسم و این جوان او را در کانون توجهات قرار داد. سردار گاه او را به بعضی از میهمانان معرفی می کرد و آنها با لبخند او را در آغوش می کشیدند. .
دو هفته بعد از شهادت جهاد، خواب دیدم آمده پیشم، مثل زمانی که هنوز زنده بود و به من سر میزد و میآمد پیشم. گفتم: جهاد، عزیز دلم، چرا اینقدر دیر آمدی؟ خیلی منتظرت بودم. جهاد گفت: بازرسیها طول کشید، برای همین دیر آمدم. در عالم خواب یادم نبود شهید شده، فکر کردم بازرسی های سوریه را می گوید. گفتم: مگر تو از بازرسی رد می شوی؟
گفت: آره، بیشتر از همه سر بازرسی نماز ایستادم. با تعجب گفتم بازرسی چی؟ گفت: بازرسی نماز. و ادامه داد، بیشتر از همه چیز از نماز صبح سؤال می شود. نماز صبح. تازه یادم آمد جهادم شهید شده. پرسیدم: حساب قبر چی؟ گفت: شهدا حساب قبر ندارند. حسابی در کار نیست. ما هم الان کارمان تمام شد و راه افتادیم...خواب مادر بزرگ شهید جهاد مغنیه -
این پست پاک شده!
-
aynaz masoumi
صعلام دوست خوبم
میتونی ب اولین پستای این تایپیک سر بزنی ....اونجا مطالب اولیه راجبه شهید بیشتره که دوستم زهرا زحمتشو کشیده:|
اینا رو هم برات نقل قول زدم ..همون یکی دو پست اولیه هستن
@jahad-20 در جهاد مغنیه گفته است:جهاد مغنیه در ۱۲ اردیبهشت ۱٣٧٠ (برابر با ۲ مه ۱۹۹۱) در طیر دبا در لبنان در خانوادهای مذهبی به دنیا آمد. وی تحصیلات عالیه را در رشتهٔ مدیریت دانشگاه آمریکایی بیروت ادامه داد.
به دنبال حضور شبه نظامیان القاعده و داعش در سوریه، نیروهای لبنانی خطوط دفاعی گوناگونی را در منطقه جولان ایجاد کردند تا مانع از ورود بنیادگراهای سنی به خاک لبنان شوند. فرماندهی این منطقه با جهاد عماد مغنیه بود.
اولین بار وقتی مردم با چهره جهاد مغنیه آشنا شدند، که او در مراسم ختم والده سردار سلیمانی شرکت کرده بود. فرزند خوش سیمای حاج رضوان درست پشت سر سردار ایستاده بود و به میهمان خوش آمد می گفت. گاهی شانه های سردار را می بوسید و سردار گاه بر می گشت و با او نجوا می کرد. رابطه صمیمانه حاج قاسم و این جوان او را در کانون توجهات قرار داد. سردار گاه او را به بعضی از میهمانان معرفی می کرد و آنها با لبخند او را در آغوش می کشیدند. .
دو هفته بعد از شهادت جهاد، خواب دیدم آمده پیشم، مثل زمانی که هنوز زنده بود و به من سر میزد و میآمد پیشم. گفتم: جهاد، عزیز دلم، چرا اینقدر دیر آمدی؟ خیلی منتظرت بودم. جهاد گفت: بازرسیها طول کشید، برای همین دیر آمدم. در عالم خواب یادم نبود شهید شده، فکر کردم بازرسی های سوریه را می گوید. گفتم: مگر تو از بازرسی رد می شوی؟
گفت: آره، بیشتر از همه سر بازرسی نماز ایستادم. با تعجب گفتم بازرسی چی؟ گفت: بازرسی نماز. و ادامه داد، بیشتر از همه چیز از نماز صبح سؤال می شود. نماز صبح. تازه یادم آمد جهادم شهید شده. پرسیدم: حساب قبر چی؟ گفت: شهدا حساب قبر ندارند. حسابی در کار نیست. ما هم الان کارمان تمام شد و راه افتادیم...خواب مادر بزرگ شهید جهاد مغنیهBitsy ممنون
-
این پست پاک شده!
Dr Aryan 0
اگه اعتقادات دیگران در نظرتون هیچ معنی نداره پس لااقل یاد بگیرید که بدون بی احترامی و توهین به اون عقاید سکوت کنید و راه خودتون رو بریداینکه اسم شهدا رو مرده و مراسم های یادبود شهدا رو مرده پرستی میزارید به خودتون مربوطه ولی حق اهانت کردن اون هم در جمع به شهدا و بچه های این تاپیک رو ندارید !
-
این پست پاک شده!
Dr Aryan 0 شهدا همیشه زنده هستند
-
این پست پاک شده!
Dr Aryan 0
کی گفته اینجا محل مرده پرستیه ؟
دوست آلایی مگه زمانی که بودن ما بودیم ؟
اصن جدا از همه اینا ....
پس باید بگی چون ائمه هم شهید شدن و رفتن تازه اونم بعد 1400 سال پیش ما نباید به یادشون باشیم ...چون رفتن پس همه این عزاداریایی ک برای امام حسین میکنی و یا ولادت ها و اعیادی رو که جشن میگیری....همه اینا بیهوده اس؟؟
شهدا زندن....
شهدا همیشه زندن و هییچ وقت نمی میرن ...
قرآنو باز کن ...
سوره آل عمران آیه 169 رو بیار/وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ /
-
l ما اینجا داریم با آدم زنده ها حرف میزنیم زندگی میکنیم .... هیچ مرده ای اینجا وجود نداره .اگرم باشه اون دلای ماهست که مرده ... نه آدمایی که ب قول شما سه سال یا هر چند سال گذشته پیش از زندون تنشون رها شدن تا آزادی شیرین بعدشو بچشن .... l
-
اون دلای ماست که مرده ....
-
-
خسته نشدید؟؟Dr Aryan 0 در جهاد مغنیه گفته است:
خسته نشدید؟؟دوست عزیز اینجا تاپیک های دیگم هستن که حتی بیشتر از یه سال بازم فعالن اینجا که هنوز به یه سالم نرسیده:)
Dr Aryan 0 در جهاد مغنیه گفته است:
میخواین یه تاپیک بزنید مرده پرستی
اگه خیلی دوست دارید
تا وقتی هستن قدر نمیدونن
بعد رفتن
سه سال از یه موضوع اسکی میریدشهدا همیشه زنده ان
و بر خلاف ما آدم های معمولی بعد از شهادتشون بیشتر شناخته میشن ماهم اینجا مرده پرستی نمیکنیم
راهشون و به دیگران یادآوری میکنیم -
این پست پاک شده!
Dr Aryan 0 در جهاد مغنیه گفته است:
میخواین یه تاپیک بزنید مرده پرستی
اگه خیلی دوست دارید
تا وقتی هستن قدر نمیدونن
بعد رفتن
سه سال از یه موضوع اسکی میریدو اگه بقران اعتقاد داشته باشید میبینید که نوشته شهدا زنده اند( ممنون از Bitsy با اون ایه زیبا که گفت)
اگر به اون هم اعتقاد ندارید پیشنهاد میکنم
من اگر خوبم و گر بد تو برو خود را باش
امیدوارم مسیرتونو پیدا کنید
روز خوش -
از یار شهید اگرچه تنها
در قاب زمانه یک نشان ماند،
ما پیر شدیم و او جوان ماند.
دکتر علیرضا فولادیسلام
اولا :))) همونطور که راحیل جان نقل کردن از قران
ZDM در جهاد مغنیه گفته است:
از یار شهید اگرچه تنها
در قاب زمانه یک نشان ماند،
ما پیر شدیم و او جوان ماند.
دکتر علیرضا فولادیدوما :)))
ZDM گفته است:من هرگز عقاید دیگران را مسخره نمی کنم ؛
این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم!
هانریش بلDr Aryan 0 موفق باشید :))))
-
شهیدان کاملا برای من محترمن
و بله همیشه زنده هستن و من هم هیچی اهانتی نکردم
ولی یه مثال بگم فکر کنید یک سال کامل در کشورمون مراسم محرم برگزار کنن
بنظرتون مردم از این کار خسته نمیشن؟
اگه مطلب متفاوت بود باشه ولی در مورد یک شهید هر روز ۱۰۰ تا حرف میزنن که شاید راضی نباشه -
اگه مطلب متفاوت بود باشه ولی در مورد یک شهید هر روز ۱۰۰ تا حرف میزنن که شاید راضی نباشهDr Aryan 0 در جهاد مغنیه گفته است:
اگه مطلب متفاوت بود باشه ولی در مورد یک شهید هر روز ۱۰۰ تا حرف میزنن که شاید راضی نباشهدوست عزیز ادم وقتی عاشق میشه دیگه براش فرقی نمیکنه وقتی تو دلت عشق جهاد باشه هر کاری انجام میدی هر لحظه یادش باشی میفهمی چی میگم
خدا جهادو با شهادت بزرگ کرد
جهادیه عشقه
و عشق خستگی نداره
-
اگه مطلب متفاوت بود باشه ولی در مورد یک شهید هر روز ۱۰۰ تا حرف میزنن که شاید راضی نباشهDr Aryan 0 چرا از نظر شما دوستی با شهدا همراه غم و غصه !؟
اگر اینطور فکر میکنید بنظرم بهتره یه سری به پشت پرده ها بزنید
همین محرم با تمام اندوهی که داره از رو اول تا اربعین سراسر عشقه ؛ به همین خاطره که می بینیم بانو زینب کبری ( س ) می فرمایند من جز زیبایی چیزی ندیدم ، چون در تمام این مسیر عشق رو دیده بود
اگر این عشق شهدا به ما نبود ، ما هم نبودیم و همین عشقه که ما رو تا به حال سرپا نگه داشته . -
عشق دنیوی با عشق شهدایی خیلی فرق داره از ما گفتن بوددددددددددد