جهاد مغنیه
-
بچه ها فکر میکنم اگر هر روز مختص یک شهید باشه باعث آشنایی همه با شهدای مختلف هستیم و به یک ماه نرسیده با 30شهید آشنا شدیم و از زندگی شهید میدونیم
-
اگر موافق هستید فردا فقط درباره شهید محمودرضا بیضایی هر کس هر جی میدونه بگه که همه با ایشون آشنا بشیم
-
اگر موافق هستید فردا فقط درباره شهید محمودرضا بیضایی هر کس هر جی میدونه بگه که همه با ایشون آشنا بشیم
Mohammad Afshar اگر امکانش رو دارید تاپیک جدید بزنید بهتره!
-
@narjes-hashemi فکر خوبیه
-
@narjes-hashemi دقیقا
اینجوری مطالب در هم بر هم میشوند
-
@narjes-hashemi فکر خوبیه
Mohammad Afshar اسم خوب بزارید
-
یه سوال ببخشید من سوال زیاد میپرسم شما قول هایی که به رفیق شهیدتون میدید رو یادداشت میکنید یا خیر؟
-
اسم تایپیک سلام بر شهید
-
به تو حسادت میکنند، تو مکن. تو را تکذیب میکنند، آرام باش. تو را میستایند، فریب مخور. تو را نکوهش میکنند، شکوه مکن. مردم از تو بد میگویند، اندوهگین مشو. همه مردم تو را نیک میخوانند، مسرور مباش… آنگاه از ما خواهی بود.
تکه ای از وصیت نامه شهید بابک نوری
-
-
یه سوال ببخشید من سوال زیاد میپرسم شما قول هایی که به رفیق شهیدتون میدید رو یادداشت میکنید یا خیر؟
مهدیه بانو در جهاد مغنیه گفته است:
میتونی بنویسشون عزیز جان
میتونی یه دفتر برداری شب قبلش یه قول بدی به شهید مثلا نمازمو اول وقت میخونم
بعد فردا کارای روزانتو تو دفتر وقتی انجام دادی بنویسی نماز اول وقتاتو درشت و خوشگل بنویسی که یعنی به خاطر شما انجام دادم و هر روز قولاتو بیشتر کنی (: -
مهدیه بانو در جهاد مغنیه گفته است:
میتونی بنویسشون عزیز جان
میتونی یه دفتر برداری شب قبلش یه قول بدی به شهید مثلا نمازمو اول وقت میخونم
بعد فردا کارای روزانتو تو دفتر وقتی انجام دادی بنویسی نماز اول وقتاتو درشت و خوشگل بنویسی که یعنی به خاطر شما انجام دادم و هر روز قولاتو بیشتر کنی (:@jahad-20 آها ممنونم
️
-
مگر میشود که تو ماه باشی
و شب من تیره و تار باشد ...
اینجا آرام تر از همیشه ی زندگی ، قرار گرفته ام در پناهت ...️السلام علیک یا قمر بنی هاشم
میلاد سراسر نور حضرت مشکل گشا ، باب الحوائج ابالفضل العباس علیه السلام بر عاشقانش مبارک⚘⚘
التماس دعا....
-