جهاد مغنیه
-
بچه ها کیا حاضرن اینجا با شهدا عهد ببندن یه پیمان نامه بنویسن واینجا منتشر کنن؟ راستی یه سوال چرا هر حرکتی توانجمن اتفاق می افته بهد چند وقت ازش دلسرد میشین و دیگه ادامه نمیدین؟ البته غیر تودلی که همیشه پا برجاست وراستی اصلا کسی اینجا سر میزنه جز چند نفر خاص که میدونم
@jahad-20 هستم کی منتشر کنیم
چون بوی ظهور میاد فقط سریع وقت تنگه -
@jahad-20 هستم کی منتشر کنیم
چون بوی ظهور میاد فقط سریع وقت تنگه -
بچه ها کیا حاضرن اینجا با شهدا عهد ببندن یه پیمان نامه بنویسن واینجا منتشر کنن؟ راستی یه سوال چرا هر حرکتی توانجمن اتفاق می افته بهد چند وقت ازش دلسرد میشین و دیگه ادامه نمیدین؟ البته غیر تودلی که همیشه پا برجاست وراستی اصلا کسی اینجا سر میزنه جز چند نفر خاص که میدونم
@jahad-20 در جهاد مغنیه گفته است:
همون عهدی که باامام زمان بستیم
ودعاها
رو یه بخشیشو به شهداهدیه بدیم -
همون عهدی که باامام زمان بستیم
ودعاها
رو یه بخشیشو به شهداهدیه بدیم -
-
دیدی رفیق ؛
این جانی که داریم چقدر برایمان
عزیز است،
یک ویروس اینطور ترس به دلها
انداخته !
معلوم نیست حتما جانت را بگیرد '
حالا میفهمی سختی از جان گذشتن را '
شهدا از عزیزترین چیزی که داشتند، گذشتند ،
آن هم داوطلبانه ... -
@jahad-20 اینجا که نه ولی تو دفترایی که روی مزار شهدای گمنام هست هر وقت رفتم می نویسم.
یعنی واجب شد که برم@Target در جهاد مغنیه گفته است:
@jahad-20 اینجا که نه ولی تو دفترایی که روی مزار شهدای گمنام هست هر وقت رفتم می نویسم.
یعنی واجب شد که برمخیلی هم عالی
-
-
-
-
@jahad-20 نه متاسفانه اینم مال فعالیت های قبلنه
-
پیروز چقدر که من وحذف کردن یعنی از رو نرفتن
واقعیتش خیلی اینستا اذیت میکنه منم فعلا گفتم بذارم کنار تا بعدا
-