جهاد مغنیه
-
@Zahra-Doostmohammadi خوش اومدی
-
@jahad-20 https://t.me/Abisofla/7033
دکتر علی ف جریانش چیه؟
نت من ضعیفه -
دکتر علی ف جریانش چیه؟
نت من ضعیفه@حسین-81 چی جریانش چیه ؟
-
@حسین-81 چی جریانش چیه ؟
دکتر علی ف فیلم دیگه
-
@jahad-20 من توی اعتکاف سال قبل.... همش آهنگ جهاد حامد زمانی رو میزاشتن منم خیلی کنجکاو بودم که ایشون کی هستن. به محض اینکه تموم شد و به نت دسترسی بیدا کردم رفتم و کلی تحقیق کردم..... نمیدونم که شما به قانون جذب اعتقاد دارین یا نه ولی من سر همین موضوع اعتقاد اووردم از وقتی که انتخابشون کردم یکسر همه جا یا اسمشون و میشنیدم یا عکسشون رو میدیدم توی نمایشگاه حرم حضرت معصومه (س) عکسشون رو دیدم و بعدش توی قم هر روز که میخواستیم بریم حرم از توی خیابونی رد میشدیم که اسمش جهاد مغنیه بود.و بعدشم دیدم که شهید شاخص بین المللی سال ایشون انتخاب شدن...... مطمئنم که اینا اتفتقی نبودن
-
@jahad-20 من توی اعتکاف سال قبل.... همش آهنگ جهاد حامد زمانی رو میزاشتن منم خیلی کنجکاو بودم که ایشون کی هستن. به محض اینکه تموم شد و به نت دسترسی بیدا کردم رفتم و کلی تحقیق کردم..... نمیدونم که شما به قانون جذب اعتقاد دارین یا نه ولی من سر همین موضوع اعتقاد اووردم از وقتی که انتخابشون کردم یکسر همه جا یا اسمشون و میشنیدم یا عکسشون رو میدیدم توی نمایشگاه حرم حضرت معصومه (س) عکسشون رو دیدم و بعدش توی قم هر روز که میخواستیم بریم حرم از توی خیابونی رد میشدیم که اسمش جهاد مغنیه بود.و بعدشم دیدم که شهید شاخص بین المللی سال ایشون انتخاب شدن...... مطمئنم که اینا اتفتقی نبودن
-
@jahad-20 به مرور زمان فهميدم يه نفر خيلي شبيه خودم بوده و ميتونن الگوي من بشن
از طريق يكي از دوستام كه شبيه خودم بود و از من بالاتر باهاشون اشنا شدم -
دکتر علی ف نمیدونم مینویسه شما به این سایت دسترسی ندارید
-
@jahad-20 غيرمستقيم ازشون حرف زده بشه بهتره دوست ندارم اين حسو كه شهيديو تو نظر بقيه بالاتر جلوه بدم مقامشون دست خداست
-
دکتر علی ف نمیدونم چرا باز نمیشه
-