جهاد مغنیه
-
بسم الرب الشهدا
آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند آیا رسد که گوشه ی چشمی به ما کنند؟
جهاد عزیزم بیست و نهمین سالگرد زمینی شدنت است در حالیکه تو مدتهاست آسمانی شدی از همان روزی که به پروردگارمان قالوا بلی را گفتی خدا تو را خرید
میگویند هر که را خدا بخرد شهیدش میکنند پس تکرا خوب خریده میشود شفاعت من را هم بکنی تا دل بی قرارم را بخرد؟
تو را استاد; میخوانم زیرا که معتقدم پا گذاشتن تو در دنیا در روز معلم تصادفی نبود
راه نما وچراغ من شدی در راه شهادت و مرا به مقصد; خواهی رساند
چه تقارن زیبایی ست شب تولدت و شب جمعه وبارانی که مرا بیشتر هوایی میکند
بهترین رفیقم سالهاست تو را میشناسم اما چندی است که تورا پیدا کرده ام رفیق شفیق ارام شب های بی قراری امشب شب جمعه است و شهدا در محضر آقا امام حسین اند مرا به اسم یادم کن بگو یک نوکر دلش هوای شما را دارد ...
بگو هر وقت دلش میگرفت حرم امام رضا میرفت اما حالا .....
بگو که دلش از زمین و زمان گرفته اما حال خوبی دارد ....
چرا که به عشق بی سر شدن زنده است ....
دوستت دارم.
ساعت:23:51
1399/2/11 -
پروردگارم شکسته ها بیشتر میخرد،اصلا جنس شکسته را بالاتر از قیمت سالمش میخرد،مخصوصا اگر دل باشد،آن وقت دیگر دیوانه خواهی شد،دیوانه عشق،عشق بی پایان،آن وقت به رضوان می رسی هرچند که کسانی هستند که از اول در دامن رضوان بزرگ بزرگ شده اند و سرانجامشان هم با رضوان خداوند است،خاک که سهل است،اهالی رضوان جان را به نظر کیمیا کنند،نظر هم زیاد است تنها اشارتی کافیست،اما امان از آن دم که دل شیدا شوق معشوق به سرش بزند،می داند بسیار کوچک تر از عشق بزرگان است،اما به کلافی خواهان یوسف است،اما رضوان در دنیا هم رضوان بود،فرزندش رضوان بود،برادرش رضوان بود،دوستش رضوان بود و آندم که به رضوان رسید نوبت ظهور همانی بود که سالیان دراز در آغوش خودش پرورانده بود برای این روز،برای روز نبودنش،رضوان بود،همچنان بود،اما دیگر تنها نبود،حالا از خاک رفته بود،ولی بود،بود و تنها نبود،بود و جهاد هم بود،سالیان درازی عمر خود را صرف جهاد کرده بود تا جهاد بیاید،تا قاسم بیاید،تا مصطفی بیاید،تا مصطفی باشد،رفتند اما فرزندانی هستند در سراسر هلال شیعی هستند که پدران رضوانیشان منتظر آنان اند،می گویم تا همه بدانند،شاید اهالی رضوان نباشند اما ما همان جان هایی هستیم که به نظر کیمیا شدیم،پدرم نمی دانم صدای فرزند گنهکارت به رضوانی که تو هستی می رسد یا نه،اما بدان دوستت دارم،پدرم پر اشتباهم اما هنوز دوستت دارم،نگاهم کن،دلتنگم،دلتنگ دیدارت،دلتنگ سلامت،دلتنگ صدای قرآنت،پدرم بارها به جهاد غبطه خوردم، اما من کجا و او کجا،من فقط یک چیزی دارم آن هم عشق،نه فراموشم شد،دل دیوانه هم هست، میخری همچون خدایت؟...
-
بسم رب الحسین
️
سفر خونین عاشقی
#قسمت_هفتمهمینطور ک خاطرات رو مرور میکنم
بیشتر پی میبرم ک زهرا به معنای واقعی کلمه یه نووجون حسینی بود
️
یه شب ک کتابای دعا رو پخش میکردنکتاب کم اومد
️ و یک کتاب سهم ما سه نفر شد
ویه جورایی سخت بود ک سه نفری از یک کتاب استفاده کنیم ولی خب دیگ مجبور بودیم ..
صوت زیبای زیارت عاشوراپخش شد ، دیدم زهرا به کتاب نگاه نمیکنه
گفتم : زهرا بیا ، یجوری کنار میایم باهم
گفت : نه شما راحت باشین ، من حفظم همونطور با مداح زمزمه میکنم
توی اون شبای عذاداری ارباب ، خیلی از آقا خواستم ک دعوتنامه منو امضا کنه و جزو ارتش میلیونی اربعین امسال حساب کنه
و از ته قلبم هم میخواستم هر چه زودتر نگار و زهرا رو بطلبهچون واقعا عطش عشق حسین رو تو وجودشون میدیدم
یه چیزی خیلی تامل بر انگیزه اینکه من مو میدیدم زهرا پیچش مو
من دیدن یه بار دیگ شهر امام رو میخواستم اما زهرا انگار وجود امام حسین رو با شراب سرخ شهادت میخواست
به این قضیه وقتی ایمان آوردم ک خاطره ای از زهرا شنیدم البته از خودش ک نه چون زهرا اهل ریا نبود و معمولا در اینجور مسائل حرفی نمیزدبلکه از زبان دوستش بعد شهادت زهرا حالا دقیق و جز به جز خاطره رو نمیدونم
ولی مثه اینکه بابای دوست زهرا میخواد بره کربلا همون چند هفته قبل از سفر ما ، دوست زهرا یه نامه ای مینویسه برا امام حسین ، زهرا هم ازش میخواد ک نامه زهرا رو هم به باباش بده ، زهرا نامه رو مینویسه
وخلاصه اینکه بابای دوستش هم مامور میشه ک اونهارو بندازه به داخل ضریح
با فکر اینکه نامه فقط از طرف دخترش بوده نامه رو باز میکنه و میبینه زهرا نوشته :
امام حسین زهرا سالاری از شما شهادت میخواد....
#ادامه_دارد
#سفر_خونین_عاشقی
#زهرا
#شهیده
#دلتنگ_محرم
#ارباب
#کرببلا
#ایوان_نجف -
شاید اگه بخوام یه مقدار علاقه هامو با یه عکس نشون بدم اون عکس همینه
-
هنگام اشغال جنوب لبنان توسط اسرائیل، روزی یکی از اشغالگران دست خود را به قصد مصافحه با شیخ دراز کرد ولی وی با او دست نداد. او پرسید: مگر دست ما نجس است؟ شیخ گفت: شما اشغالگرید، از این جا بروید، ما را با شما کاری نیست؛ و این جمله مشهورش را بر زبان آورد که: موضع ما سلاح است و مصحفه مان به منزله اعتراف
-
پیروز پيكسلا رو سفارش ميدي يا اماده ميخري؟ من خيلي گشتم دنبال اين عكسا فقط يه دونه دوستم برام خريد همونه
مذهبي دارم واسه امام حسين يا حضرت زينب ولي شهدا رو فقط شهيد سليمانيو دارم@خانوم-وكيل آماده از سایت های مختلف میخرم
-
پیروز پيكسلا رو سفارش ميدي يا اماده ميخري؟ من خيلي گشتم دنبال اين عكسا فقط يه دونه دوستم برام خريد همونه
مذهبي دارم واسه امام حسين يا حضرت زينب ولي شهدا رو فقط شهيد سليمانيو دارم@خانوم-وكيل حتما،اما همه رو از یه سایت نگرفتم
-
مذهبي دارم واسه امام حسين يا حضرت زينب ولي شهدا رو فقط شهيد سليمانيو دارم@خانوم-وكيل یه مدت به شدت از پیکسلا استفاده میکردم
خدایی زبان عکس چند برابر زبان بدن جواب میده -
https://basalam.com/nahalchap
http://dokme.co/
از این دوتا سایت خریدمشون -
@خانوم-وكيل یه مدت به شدت از پیکسلا استفاده میکردم
خدایی زبان عکس چند برابر زبان بدن جواب میده -
https://basalam.com/nahalchap
http://dokme.co/
از این دوتا سایت خریدمشون -
@خانوم-وكيل خواهش میکنم
-
-
اين هم معرفي يك كتاب خوب كه ان شاالله خودم هم بتونم به زودي بخونمش
شهيد موسوي عزيز سيد شهداي مقاومت لبنانشهيد ام ياسر بانوي بزرگوار و الگوي دينداري
شهيد حرب شيخ الشهداي مقاومت لبنان
ممنون كه قطره اي از درياي معرفتتونو قسمت اين هفته ي ما كردين
خدا بخواد وصيت نامه ي اين عزيزان رو هم امروز پيدا ميكنم ميذارم
خدا ما رو با شما محشور كنه
و اما :
سلام بر شهيد احمد كاظمي
-