b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
ادامه ی جلسات اسید و باز رو کی میذارین رو سایت؟؟
-
سلام جزوه های جلسه های 72و73 که استاد سوال حل میکنه کامل نسیتتست ها از شماره79 به بعد در سایت قرار گرفته و استاد سوال های 60 65 و غیره .............را حل می کند اطفا سریع رسیدگی کنید و جزوه کامل را قرار دهید ؟ممنون از زحمات بی دریغ شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
فصل یک شیمی دو رو استاد در کدوم جلسات تدریس میکند
مرسی -
جزوه ترمو دینامیک کامل نیست چرا رسیدگی نمی کنید.............
-
سلام ببخشید میشه یه راهنمایی بکنید اگر بخوام از این فیلم ها استفاده کنم باید کتاب های اقای اقاجانی رو داشته باشم ؟؟؟؟ایشون در کلاس از روی کتاب هاشون تدریس میکنند؟؟؟؟؟ چرا جلسات اولیه جزوه دارند ؟؟؟؟یه راهنمایی کلی بکنید ممنونم
-
سلام،جزوه جلسات اول که هستش،از یه جایی به بعد چون کتاب ایشون چاپ شد دیگه جزوه هاشون روی سایت قرار نگرفتن و دیگه مجبوری کتاب های ایشون رو بخری،راهنمایی کلی اگه میخوای اینه که،کتاب های ایشون رو از انتشارات 20 که فعلا دو تای اونها به چاپ رسیده که اسمشون هم کتاب شیمی صفر تا صد سال دوم و صفر تا صد پیش 1 هست رو سفارش میدی و کتابا میان دم در خونتون،میری دم در و کتابا رو میگیری،خلاصه اینکه چون همون جلسات اول کتاب نداشتن هر فصل از صفحه 1 شروع میشه،پس یه کاری میکنی،برای سال دوم،مثلا فصل اول رو خودت از صفحه 1 شماره گزاری میکنی تا صفحه آخرش و برای فصل های بعدی هم به عنوان مثالی دیگه مثلا فصل 3 هم،از همون صفحه از شماره 1 تا صفحه آخر همون فصل شماره گزاری میکنی که وقتی استاد گفت صفحه مثلا 20 فصل دوم رو دربیارید راحت بتونی اون صفحه رو در بیاری ولی کتاب به ترتیب از اول به آخر شماره گزاری کرده،مثلا صفحه اول فصل 3 در میاد صفحه80،ولی استاد میگن صفحه اول فصل 3 رو در بیارید و خودت باید هر فصل رو شماره گزاری کنی،خلاصه کلام اینکه از به همین صورت با کتاب های صفر تا صد سال دومو تموم میکنی،و سال سوم که در ادامه باهاش موجه میشی جزوه هاش روی سایت هستن و میتونی دانلود کنی،همین طور که بری جلو میرسی به شیمی پیش و چون پیش 1 رو کتابشو تو خریدی و داریش و فکر کنم بعد از 2 یا 3 جلسه که از تدریس شیمی پیش گذشت کتاب به دست دانش آموزان میرسه و استاد هم کاملا از روی کتاب تدریس میکنن و میتونی پیش 1 رو راحت با کتاب و فیلما بخونی،میرسیم به پیش 2 و چون هنوز کتاب پیش 2 به چاپ نرسیده فصل 3 که شروع پیش 2هه،جزوه هاش روی سایت هستن و میتونی دانلود کنی،به همین صورت پیش میری،خلاصه اینم یه راهنمایی کلی،موفق باشید
-
من که این جزوه هارو تو این سایت ندیدم ولی جزوه موازنه رو تو سایت کانون میتونی پیدا کنی،فکر کنم این باشه،موازنه با سه مثال مهندس آقاجانی
،من یادمه قبلا از سایت کانون دانلودش کردم،برای واکنش ها هم میتونی از پی دی افی که استاد تو سایت خودشون گذاشتن و قیمتشم 5 هزار تومنه و باید اینترنتی بخریش استفاده کنی،اون پی دی اف تمام واکنش های شیمیایی رو از دوم تا چهارم داره -
-
سلام
ببخشید پاسخنامه ازمون اسید و باز رونمیزارین روساین؟ -
اگه سوالاي كنكوره به يك بانك تست رجوع كن