b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام بچه ها
یه مشورت میخوام؛
من برای شیمی سوم و دوم، مبتکران دارم ولی برای شیمی پیش کتاب ندارم . بنظرتون شیمی میکرو گاج پیش رو بگیرم یا شیمی جامع گاج رو؟
-
good student در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام بچه ها
یه مشورت میخوام؛
من برای شیمی سوم و دوم، مبتکران دارم ولی برای شیمی پیش کتاب ندارم . بنظرتون شیمی میکرو گاج پیش رو بگیرم یا شیمی جامع گاج رو؟
خیلی سبز
-
@friend
میشه از مشخصات کتاب بگی؟ راجع بش اطلاعی ندارم -
good student در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
@friend
میشه از مشخصات کتاب بگی؟ راجع بش اطلاعی ندارمنمیدوم چی بگم؟خب سینیتیک 400 تا تست داره.درس نامه خوبی داره ولی نیازی به خوندنش ندارید اگه با مهندس میای جل.پاسخانه خوبی هم داره.البته مهم ترین وجهش به نظر من تست های خیلی خوبشه!میتونی از سایتش نمومنه بگیری بخونی
-
@friend
باشه ممنون از راهنماییت دوست عزیز -
good student
آی کیو گاج رو بگیرین -
good student فقط پیش 1 رو خیلی سبز بگیر پیش 2 رو یه کتاب دیگه بگیر 2ش زیاد جالب نیست ولی پیش1ش واقعا خوبه
-
Dr.Saraaa
سطح خیلی بالا نمیخوام -
reyhane_r
واقعا؟!خیلی متفاوت نشن یهو؟!
پس کلا ینی قید شیمی جامع گاجو بزنم بنظرتون؟ -
good student من خودم پیش1و2رو خ سبز دارم پیش1 رو راضی بودم ولی پیش2 ش خوب نیست به معلم شیمی ام که نشون دادم همین نظرش بود .کلا فاز پیش1و2 فرق میکنه پس خیلی فرق نداره پیش1 برا کدوم انتشاراته 2برا جای دیگه...پیش 1 رو خیلی سبز بگیر پیش دو رو میکروگاج بگیری بهتره..اکثرا به من همینو گفتن ولی چون نخریدم گاجونمیدونم چطوریه ولی چون خیلی سبز رو دارم پیش1 خوبه میگم بخر
-
سلام. از دوستان کسی خبر داره پاسخ نامه کلیدی کتابای استاد رو چطوری میشه پیدا کرد؟
-
سلام کسی pdf جامع استاد نداره اینا بهم ریختن بیشتر صفحاتشون نیست
-
سلام ببخشید میشه بگید استاد مبحث اب تبلور را تو کدوم قسمت توضیح دادن؟
-
Mehdi GrEEnEt از فیلم های پارسال فیلم 106 هست