-
فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
كتاب هاي شيمي استاد اقاجاني با نام"كتاب كلاس"توسط انتشارات بيست منتشر شده است براي تهيه كتاب كلاس دوم دبيرستان و پيش 1 با اين شماره تماس بگيريد02166410000
-
حسین دهقانی پور اکثرشو بلدم ولی نکته تستیاشو بلد نیستم
اگه کامل نبینم فقط جمعبندی رو ببینم از دست نمیدم نکته هارو؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۵، ۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهglare_m_98 روزی 2 قسمت ببین حله
-
حسین دهقانی پور حالا میبینم همشو
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهglare_m_98
سلام.تو سینیتیک نکته جالبی هم گفت که لازم باشه ببینیم؟ -
glare_m_98 روزی 2 قسمت ببین حله
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com
الان رسیدم ۵۴ ^__^ مرسی از راهنماییتون -
glare_m_98
سلام.تو سینیتیک نکته جالبی هم گفت که لازم باشه ببینیم؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین دهقانی پور سلام به نظر من روشای حلشون جالبه اگه ببینی واست مفیده
تایم استراحتت ببینشون -
@alireza.yousefi75yahoo.com
الان رسیدم ۵۴ ^__^ مرسی از راهنماییتوننوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهglare_m_98
خواهش میکنم جمع بندی هم ببین خوب بود -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان سلام بر همگی.بخش محلول کلا پخشه :)))))))) یه کمکی بدین جم جورش کنیم.جلسه هاش کدوم قسمت هاست؟؟؟؟؟؟؟
-
دوستان سلام بر همگی.بخش محلول کلا پخشه :)))))))) یه کمکی بدین جم جورش کنیم.جلسه هاش کدوم قسمت هاست؟؟؟؟؟؟؟
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین دهقانی پور
جلسه ٦٥ فصل سوم شیمی(٣): محلول ها
جلسه ٨١ ادامۀ فصل سوم شیمی(٣): محلول ها (قسمت اول)
جلسه ٩٤ ادامۀ فصل سوم شیمی(٣): محلول ها (قسمت دوم)
جلسه ٩٥ ادامۀ فصل سوم شیمی(٣): محلول ها (قسمت سوم) -
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۳۹۵، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خسته نباشین
قسمت های 92 و 93 هنوز ضبط نشدن؟؟؟؟ اگه شدن بیزحمت دوباره بارگزاری کنید...
ممنون -
سلام خسته نباشین
قسمت های 92 و 93 هنوز ضبط نشدن؟؟؟؟ اگه شدن بیزحمت دوباره بارگزاری کنید...
ممنوننوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسامان جلالی
اگر ضبط بشه میزارن داداش هنوز نشده -
نوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۵، ۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام یه سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنین
با توجه به ابعاد تقریبی اتم طلا و هسته آن در یک ردیف به طول یک نانومتر به طور فرضی چند اتم طلا و چند هسته اتم طلا جای میگیرد؟ -
سلام یه سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنین
با توجه به ابعاد تقریبی اتم طلا و هسته آن در یک ردیف به طول یک نانومتر به طور فرضی چند اتم طلا و چند هسته اتم طلا جای میگیرد؟نوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۵، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmajid.hm
میشه اون گزینه ای که اولی ضرب در 10 به توان 5 بشه دومی :دی -
نوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
majid.hm
باسلام دوست عزیز شما رو ارجاع می دم به جلسه سوم از ده سال کنکور استاد روح الله حاجی سلیمانی (که میتوانید از ارشیو سایت پیدا کنید.)
امید وارم پیروز باشید. -
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام کلاس شیمی آقای آقاجانی تموم شده؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام و خسته نباشید اون جزوه ای که تو اواخر قسمت 108 تو کلاس تقسیم میشه و در مورد سلول های گالوانی و الکترولیته رو از کجا میشه دانلود کرد
-
سلام و خسته نباشید اون جزوه ای که تو اواخر قسمت 108 تو کلاس تقسیم میشه و در مورد سلول های گالوانی و الکترولیته رو از کجا میشه دانلود کرد
مدیرنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شده -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خسته نباشید لطفا یکی که وارد هست کامل کمک کنه
من دوم رو با استاد اقاجانی تموم کردم و مسلطم الانم سه ماه به کنکور مونده نمیرسم سوم و پیش رو بخونم چیکار کنم؟چن نفر بهم میگن سوم و پیش رو فقط مطالب حفظیشو بخون با دوم جواب 40درصدی بهت میده ایا درسته فقط حفظی سوم و پیش بخونم بدون هیچ مسیله و فرمول و... سوم و پیش نتیجه میگیرم؟ -
سلام خسته نباشید لطفا یکی که وارد هست کامل کمک کنه
من دوم رو با استاد اقاجانی تموم کردم و مسلطم الانم سه ماه به کنکور مونده نمیرسم سوم و پیش رو بخونم چیکار کنم؟چن نفر بهم میگن سوم و پیش رو فقط مطالب حفظیشو بخون با دوم جواب 40درصدی بهت میده ایا درسته فقط حفظی سوم و پیش بخونم بدون هیچ مسیله و فرمول و... سوم و پیش نتیجه میگیرم؟نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaminm137474gmail.com
سلام تروخدا اینقدر نگید وقت ندارم
شما شبی 2 تا فیلم ببین حله
یا بیا استوکیومتری رو از همایش ببین
بقیه رو از فیلما مطمین باش میرسی
هیچ قسمتی رو کنار نزار دوست عزیز
پیشنهاد من دیدن شبی 2 فیلم هست اگر فک میکنی نمیرسی استوکیومتری رو از همایش فرات ببین بقیرو از کلاسای استاد
یا علی -
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خسته نباشید ببخشید برای شروع کلاس شیمی اقای اقاجانی لازمه کدوم کتاب های ایشان رو داشته باشیم؟ توضیح بدید لطفا
-
سلام خسته نباشید ببخشید برای شروع کلاس شیمی اقای اقاجانی لازمه کدوم کتاب های ایشان رو داشته باشیم؟ توضیح بدید لطفا
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهomidkia4gmail.com
خیلی به کتاب نیاز نیست...من خودم تمام جلساتو دیدم بدون اینکه کتاب داشته باشم...و فقط جزوه تست هایی که ایشون حل میکردن رو از سایت دانلود میکردم....موفق باشی...