-
تو شیراز کتابشون رو من پیدا نکردم.از سایتی جایی باید گرفت؟
-
تو شیراز کتابشون رو من پیدا نکردم.از سایتی جایی باید گرفت؟
حسین دهقانی پور
انتشارات بیست
شماره تماسش بالاتر هست ی گشتی بزن :دی -
سسلام لطفا جزوه ی کامل قراردهید و اینکه در مورد قلمروزی گلوکوز و.. هم لطفا توضیح بدین
-
سلام خسته نباشید.. ی سوال داشتم...
کربن مونواکسید دارای چند قلمرو الکترونی میباشد؟؟ زاویه پیوندی و ساختارش چطور هست؟ -
سلام سامان جان
پیوند 3گانه (یکیش داتیو هست)
1 جفت نا پیوندی
2 قلمرو
ساختار خطی
زاویه 180 -
سلام خسته نباشید.. ی سوال داشتم...
کربن مونواکسید دارای چند قلمرو الکترونی میباشد؟؟ زاویه پیوندی و ساختارش چطور هست؟این پست پاک شده! -
سلام خاستم بپرسم این کتاب کاری ک استاد از روش تدریس میکنن و تالیف خود ایشون هم هست اسمش چیه و هزینش چقدره و چطور میشه تهیه کرد؟؟
-
دوستان شکل هندسی اتانول و گلوکوز چطوره؟شکل هندسی اونایی ک دو اتم مرکزی دارن چی؟
-
سلام.میشه یه راهنمایی کنید فیلم آبتبلور کدومه؟؟
-
سلام.میشه یه راهنمایی کنید فیلم آبتبلور کدومه؟؟
حسین دهقانی پور سلام جلسه ۱۰۶تدریس کردن ابتبلورواستاد
-
مرسیییی
-
سلام .میشه یه راهنمایی کنید که استاد در کدوم ویدیو امواع پیوند بین مولکولی مـثل لوندون و.....رو تدریس کردند؟
-
سلام .میشه یه راهنمایی کنید که استاد در کدوم ویدیو امواع پیوند بین مولکولی مـثل لوندون و.....رو تدریس کردند؟
حسین دهقانی پور جلسه ۳۰ هستش
-
مرسی.لطف کردین.
-
سلام به همه
این لینک سوالات 85 تا 94 شیمی چهارم
http://s6.picofile.com/file/8200637884/Konkoor85_94_Shimi4_www_chemyazd_com.zip.html85تا 94 سال سوم
http://s3.picofile.com/file/8200637826/Konkoor85_94_Shimi3_www_chemyazd_com.zip.html85تا 94 سال دوم
http://s3.picofile.com/file/8200637792/Konkoor85_94_Shimi2_www_chemyazd_com.zip.html -
سلام من فیلم های استاد آقاجانی رو تا جلسه 53 دیدم با توجه به اینکه ایشون جمع بندی شون شروع شده بهتره جمع بندی شونو ببینم یا دیدن همین فیلم هارو نگاه کنم لطفا از استاد راجع به این مسئله سوال کنید ممنون
mohadese
Mnm hamintorrrrrrnmidunm chikar konm , shoma mikhayn khode class ro bebini ya jambandi ro????
-
سلام من فیلم های استاد آقاجانی رو تا جلسه 53 دیدم با توجه به اینکه ایشون جمع بندی شون شروع شده بهتره جمع بندی شونو ببینم یا دیدن همین فیلم هارو نگاه کنم لطفا از استاد راجع به این مسئله سوال کنید ممنون
mohadese گفته است:
سلام قطعا بهترین کار اینه که شما ادامه فیلم ها (از هر جلسه ای که تا الان دیدید ) را نگاه کنید
چون در کلاس های جمعبندی تدریس مفاهیم صورت نمیکیرد و فقط مرور سریع اتفاق می افتد
شما برای پاسخ گویی به تسلط روی مفاهیم نیاز دارید
گول ظاهر کلمه ی< جمع بندی >را نخورید و سریع تر برنامه های خود را پیش ببرید
موفق باشید-
ما مثلا بخوایم اتاق رو سامانه در نظر بگیریم و پنجره رو مرز ما بین سامانه و محیط باشه یعنی محیط و سامانه از طریق پنجره در ارتباط باشه تبادل انرژی و ماده صورت میگیره
اگه میشه اینجا ماده و انرژی رو مشخص کنین
و اگه پنجره ما بسته باشه چی اون موقع سامانه بسته میشه فقط تبادل انرزی صورت میگره اینجا انرژیمون چیه؟
@ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
این عبارت:
کاتالیزگر واکنش تولید الکل ضدعفونی از ساده ترین آلکن، متعلق به دسته ای ترکیب ها است که میتوانند از نفت خام تولید شود
گفته درسته، دلیلش هم این بوده که چون اسیده پس هستش داخل نفت خام
میدونم متن کتاب گفته آمینو اسید ها هم یکی از اجزا داخل نفت خام هست
ولی سولفوریک اسید که آمینو اسید نیست
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم