-
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۴، ۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام آقای شاهرخی کجایید قسمت محلول دبیر جزوه محلول دارد می شود این جزوه رو قرار دهید من کتاب شیمی دوم و سوم رو گرفتم ولب کتاب سوم چاپ نشده می شهاین جزوه رو قرار دهید ممنمون از زحمات بی دریغ شما .........
-
سلام آقای شاهرخی کجایید قسمت محلول دبیر جزوه محلول دارد می شود این جزوه رو قرار دهید من کتاب شیمی دوم و سوم رو گرفتم ولب کتاب سوم چاپ نشده می شهاین جزوه رو قرار دهید ممنمون از زحمات بی دریغ شما .........
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۴، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadsalehhassni.1gmail.com
کتاب سوم چاپ شد ؟؟ -
نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۳۹۴، ۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کتاب سوم کی چاپ شده من انتشار بیست تماس گرفتم گفت نه اگه از جایی تهیه کردید به ما بگید؟ممنون می شم
-
mohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
سلام ، فکر کنم همین جزوه بوده : لینک جزوه
-
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سال نوووووووووووووووووووووووووووووووووو مببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببارک
-
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۴، ۲۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام /
همانطور که بعضی وقت ها بزرگ ترین نعمتی رو که خدا بهمون داده( سلامتی ) رو فراموش می کنیم
من هم تاثیر آلا را بر روند تحصیلی ام فراموش کرده بودم و فقط نقص های کوچیک اون رو میدیدم
واما الان لازم میدونم که یک قدردانی ویژه از آلا و آلایی های بی نظیر و پرتلاش انجام بدم و امید وارم بتونیم در سال جدید شتاب علمی کشورمون( که 11 برابر متوسطه جهانه !!) رو همچنان حفظ کنیم .
آلایی ها سال نو اتان پر موفقیت و همراه با سلامتی باشه
<< یا علی >> -
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۴، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سال نو همه آلایی ها مبارک باشه ان شاءالله
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.خسته نباشید.بنده هم به نوبه خودم سال نو رو تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت دارم.
میشه یه کمکی. کنید و راهنماییم کنید که قسمت پیوند های قطبی جزوه بخش شیمی دو کووالانسی کدومشه؟پیداش نکردم -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد آقاجانی واقعا حرفه ای درس دادند.بسیار بسیار عالی.
ایشون دانشجوی خود دانشگاه هستند؟؟ -
سلام.خسته نباشید.بنده هم به نوبه خودم سال نو رو تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت دارم.
میشه یه کمکی. کنید و راهنماییم کنید که قسمت پیوند های قطبی جزوه بخش شیمی دو کووالانسی کدومشه؟پیداش نکردمنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین دهقانی پور
احتمالا جز نواقص هست ! اگه پیدا نکردی
بهت پیشنهاد میکنم کتابشونو تهیه کنی -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو شیراز کتابشون رو من پیدا نکردم.از سایتی جایی باید گرفت؟
-
تو شیراز کتابشون رو من پیدا نکردم.از سایتی جایی باید گرفت؟
نوشتهشده در ۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین دهقانی پور
انتشارات بیست
شماره تماسش بالاتر هست ی گشتی بزن :دی -
نوشتهشده در ۳ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سسلام لطفا جزوه ی کامل قراردهید و اینکه در مورد قلمروزی گلوکوز و.. هم لطفا توضیح بدین
-
نوشتهشده در ۳ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خسته نباشید.. ی سوال داشتم...
کربن مونواکسید دارای چند قلمرو الکترونی میباشد؟؟ زاویه پیوندی و ساختارش چطور هست؟ -
نوشتهشده در ۴ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام سامان جان
پیوند 3گانه (یکیش داتیو هست)
1 جفت نا پیوندی
2 قلمرو
ساختار خطی
زاویه 180 -
سلام خسته نباشید.. ی سوال داشتم...
کربن مونواکسید دارای چند قلمرو الکترونی میباشد؟؟ زاویه پیوندی و ساختارش چطور هست؟این پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۴ فروردین ۱۳۹۵، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خاستم بپرسم این کتاب کاری ک استاد از روش تدریس میکنن و تالیف خود ایشون هم هست اسمش چیه و هزینش چقدره و چطور میشه تهیه کرد؟؟
-
نوشتهشده در ۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان شکل هندسی اتانول و گلوکوز چطوره؟شکل هندسی اونایی ک دو اتم مرکزی دارن چی؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.میشه یه راهنمایی کنید فیلم آبتبلور کدومه؟؟
-
سلام.میشه یه راهنمایی کنید فیلم آبتبلور کدومه؟؟
نوشتهشده در ۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین دهقانی پور سلام جلسه ۱۰۶تدریس کردن ابتبلورواستاد