b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
mohamadreza به نظر من دکتر شکیباییان بیشتر مفهومی کار میکنن ولی من خودم با مهندس آقاجانی پیش میرم ...
تیپ سوالاتی ک مهندس آقاجانی حل میکنن خیلی خوبه
ولی دکتر شکیباییان کتابو دقیق بررسی میکنن و این خیلی خوبه من تا بتونم جلسات دکتر رو میبینم
نتخاب خیلی سخته دبیرا واقعا همشون عالین -
اقاجانی معرکه ایییییییییییییییییییییی بی نظیرییییییییییییییییییییی افرینننننننننننننننننننننننن
من از دبیر خوبی مثل شما بهره ی کامل میبرم
واقعا عالی درس میدین -
groupiranian > mohamadreza گفته است:
سلام
چرا با این که خیلی وقته که از شروع اسید و باز توسط آقای آقاجانی میگذره ولی هنوز جزوه هاشون رو سایت نیومده؟
چراااااااااا واقعا؟؟؟؟؟؟ضمن عرض سلام ، جروه ی ایشان قرار بوده کتاب شود که تا به امروز چاپ نشده . ایشان تا ابنجا به دانش آموزان جزوه ای نداده اند و در کلاس دانش آموزان با ایراد ایشان جزوه می نویسند و جزوه ی آماده ای در اختبارشان قرار نگرفته است. البته شما که بهتر از من باید بدونید تو کلاس چی گذشته اگر غیر از اینکه به ما گزارش داده اند صحت دارد به ما بگویید تا پیگیری کنیم
-
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to groupiranian on آخرین ویرایش توسط انجام شده
groupiranian گفته است:
اقاجانی معرکه ایییییییییییییییییییییی بی نظیرییییییییییییییییییییی افرینننننننننننننننننننننننن
من از دبیر خوبی مثل شما بهره ی کامل میبرم
واقعا عالی درس میدین
در كنار تماشاي فيلمهاي اقاي اقاجاني تست زدن فراموش نشود -
@tavana.tvngmail.com گفته است:
سلام،آقای شاهرخی،استاد آقاجانی و استا های دیگه تو انجمن اینجا عضو نیستن؟؟؟؟یعنی اگه سوالی به طور مستقیم از خودشون داشتیم جواب میدن؟؟
سلام ، نه عزیز ، سوالات و مطالب شما از طریق ما به گوش آنها می رسد .
-
سلام لطفاجلسات 84 و85کیفیت پایین ترروهم قراربدید . ممنونم
-
سلام ببخشید جزوه اسید و باز مشکل داره خواهش میکنم لطفا جزوه رو روی سایت قرار بدین آخه من با فیلمای استاد جلو میرم اینطوری بدون جزوه و تست استاد اصلا نمیتونم اسید و باز رو بخونم
-
آقا ببخشید،این جزوه آخری که مشکل داره،نوشته شده کتاب،یعنی کتاب درسیه؟؟ما که کتاب درسیو داریم و تستهای استاد رو لازم داریم،خواهش میکنم جزوه های آقای آقاجانی رو که تست دارن روی سایت بزارید چون اینطوری ما اصلا نمیتونیم از فیلم ها استفاده کنیم،ممنونم
-
استاد آقاجانی معرکس ولی از اول سال تا الان جزوه هاشون پوست ما رو کندن،هر جلسه که درس میدن باید برین تو سایت خودشون و اینجا هی التماس کنیم که خواهشا جزوه این جلسه رو بزارید،استاد آقاجانی تروخدا این کتاباتونو منتشر کنید ما بخریم و راحت بشیم،به شدت منتظر کتاب هاتون هستیم.
-
سلام، به همگی اومدم موضوع جزوه ی آقای آقاجانی رو یه بار کامل توضیح بدم و برم!
و چند تا نکته ی مهم رو هم همینجا یادآوری کنم لذا نکاتی رو زیر پست های شما می نویسم که دقت کنید!
قبل از هر چیز جزوه ی اسید و باز الان در سایت موجوده و می تونید دانلود کنید!samabaa گفته است:
are manam ba tavana.tvngmail movafegham hade aghal began ketabeshon to che sharayeti hast alan?
فینگلیش نوشتن خلاف قوانین سایت هست، بنا به قوانین پست های فینگلیش رو ما نه می خوانیم و نه پی گیری می کنیم!
استاد آقاجانی معرکس ولی از اول سال تا الان جزوه هاشون پوست ما رو کندن،هر جلسه که درس میدن باید برین تو سایت خودشون و اینجا هی التماس کنیم که خواهشا جزوه این جلسه رو بزارید،استاد آقاجانی تروخدا این کتاباتونو منتشر کنید ما بخریم و راحت بشیم،به شدت منتظر کتاب هاتون هستیم.
آقا ببخشید،این جزوه آخری که مشکل داره،نوشته شده کتاب،یعنی کتاب درسیه؟؟ما که کتاب درسیو داریم و تستهای استاد رو لازم داریم،خواهش میکنم جزوه های آقای آقاجانی رو که تست دارن روی سایت بزارید چون اینطوری ما اصلا نمیتونیم از فیلم ها استفاده کنیم،ممنونم
بزرگوار نیازی به التماس نیست، کاری از دستمون بر بیاد دریغ نمی کنیم!
ته این پست کامل توضیح میدم لطفا انتهای مطلب رو مطالعه بفرمایید!مصطفی۱۳۷۷ گفته است:
سلام ببخشید جزوه اسید و باز مشکل داره خواهش میکنم لطفا جزوه رو روی سایت قرار بدین آخه من با فیلمای استاد جلو میرم اینطوری بدون جزوه و تست استاد اصلا نمیتونم اسید و باز رو بخونم
چند تا نکته ی مهم شخصی برای شما ( مصطفی۱۳۷۷ ) فرستادم - در پی وی شما - تا وقتی اون موارد را درست نکنی، پست های شما پاسخ داده نمی شوند.
اگر هم تکرار کنید کلا اکانت شما مسدود خواهد شد!توضیح جزوات آقای آقاجانی
قبلش از همه ی شما عزیزان یه عذرخواهی کنم تو این مدت حسابی اذیت شدید، باور کنید ما میدانیم که بدون جزوه مطالعه کردن، سختی های زیادی دارد! اما کنترل این موضوع از دست ما خارج هست!
دوستان کتابی که چاپ میشه حق نشر داره و ما اجازه ی قرار دادن در سایت رو نداریم، اون وقت هایی که کتاب تاخیر می خوره ما با انتشارات هماهنگ می کنیم که فقط اون قسمت رو در سایت قرار بدیم!اینکه کتاب رو از کجا میشه تهیه کرد هم قبلا تو نظرات همین درس گفتم!
روال پی گیری جزوه
دوستان وقتی جزوه ای در سایت نیست باید طبق فرمت بندی که قبلا گفتیم گزارش کنید تا بتونیم پی گیری کنیم مگرنه کاری از دست ما بر نمیاد!