-
@Dr.hamid نخیر میخوام ببینم اگ درست حل کرده باشم جوابو بگم.صب حل کردم فک کنم 0/02 شد جوابش
مطمئن نیستم -
@Dr.hamid

-
sahba بسیار عالی ممنون از این کمک شما
این سوال تو یکی از این کتاب های کمک اموزشی بود که دیدم وقتی پاسخ نامه ر ونیگاه کردم چیزی سر در نیاوردم
ولی مثل اینکه روش شما جالب تر بود عین روشو من تو فصل دوم برای بدست اوردن ثابت تعادل بود دیدم (k) و نمیدونستم که برا اینجا میشه از اون روش استفاده کرد -
8لیتر گاز N2O4 با 12 لیتر N2H4 را در شرایط استاندارد وارد یه ظرف میکنیم تا به صورت زیر با هم واکنش دهند .اگر پس از گذشت 5 دیقه حجم مخلوط گازی موجود در ظرف 28 لیتر باشد سرعت متوسط تولید N2 چند لیتر بر ثانیه هست
N2O4+2N2H4میدهد 3N2+4H2O معادله رو از راست به چپ بخونید
با تشکر از دوستان الایی@Dr.hamid داداشم جوابش میشه 0.02.....اگه درسته بگو توضیح بدم ملتفتت کنم.
-
اون دوست عزیز جواب دادن ولی شما هم جوابشو بگید شاید روش شما جالب تر باشه بله درسته جواب همون 0.02 میشه
-
sahba بسیار عالی ممنون از این کمک شما
این سوال تو یکی از این کتاب های کمک اموزشی بود که دیدم وقتی پاسخ نامه ر ونیگاه کردم چیزی سر در نیاوردم
ولی مثل اینکه روش شما جالب تر بود عین روشو من تو فصل دوم برای بدست اوردن ثابت تعادل بود دیدم (k) و نمیدونستم که برا اینجا میشه از اون روش استفاده کرد@Dr.hamid میشه روش کتابو هم بذارید؟
-
این فیلم ها کامله؟
ارزش وقت گذاشتن داره؟اگه مثل سری جدیدش خوبه که نگا کنیم
-
@Dr.hamid :/ ابی قلمچی از کجا بیارم :/
حداقل روششو در حد چن خط بگید -
با توجه به قانون نسبت های حجمی گی لوساک در ازای مصرف یک لیتر N2O4و2لیتر N2H4 مقدار 3لیتر N2 و 4لیتر H2O تولبد میشود یعنی در اثر انجام واکنش حجم مخلوط گازی از 3لیتر به 7 لیتر افزایش می یابد بنابراین 4 لیتر افزایش حجم داریم .البته به ازای مصرف 8لیتر N2O4 و 12 لیتر N2H4 حجم مخلوط گازی از 20 لیتر به 28 لیتر افزایش یافته است یعنی 8 لیتر افزایش حجم داریم  -
با توجه به قانون نسبت های حجمی گی لوساک در ازای مصرف یک لیتر N2O4و2لیتر N2H4 مقدار 3لیتر N2 و 4لیتر H2O تولبد میشود یعنی در اثر انجام واکنش حجم مخلوط گازی از 3لیتر به 7 لیتر افزایش می یابد بنابراین 4 لیتر افزایش حجم داریم .البته به ازای مصرف 8لیتر N2O4 و 12 لیتر N2H4 حجم مخلوط گازی از 20 لیتر به 28 لیتر افزایش یافته است یعنی 8 لیتر افزایش حجم داریم  -
sahba در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
@Dr.hamid

عههه این روشهه خیلی باحاله من بیشتر سوالا شیمیو این مدلی حل میکنم فاز میده
-
@Dr.hamid

عههه این روشهه خیلی باحاله من بیشتر سوالا شیمیو این مدلی حل میکنم فاز میده
DR.PeRshIA جدا؟خخخ
-
DR.PeRshIA جدا؟خخخ
DR.PeRshIA جدا؟خخخ
اون قسمت اول سمت چپ این مدل برای تمام سوالای شیمی به جز فصل دوم شیمی سوم که مسله هاش استیوکتری نیستن جواب میده خیلی خفنه
-
DR.PeRshIA جدا؟خخخ
اون قسمت اول سمت چپ این مدل برای تمام سوالای شیمی به جز فصل دوم شیمی سوم که مسله هاش استیوکتری نیستن جواب میده خیلی خفنه
DR.PeRshIA درسته
-
سلام کسی میتونه سوال 38 ((تجربی 98 خارج کشور)سنتیک حل کنه واسم لطفا؟؟؟؟؟
-
sahba@ سوال تو جزوه هست
بخوام تایپ کنم نیم ساعت طول میکشه
سوال 38 تجربی 89 خارج کشور
ممنون میشم جواب بدین بهم مرسی -
sahba@ سوال تو جزوه هست
بخوام تایپ کنم نیم ساعت طول میکشه
سوال 38 تجربی 89 خارج کشور
ممنون میشم جواب بدین بهم مرسی
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
موفق باشید :rose: :heart:
:information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:
:male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی