یکمی آروم تر..
-
سلام خدمت تموم دوستای ماه آلایی،من اسمم زهراست و 17سالمه شاید این تاپیک صرفا برای این باشه که یکم خالی شم و البته یکمی آروم تر،جدیدا دچار یه معضل روانی شدم که اسمش تنبلی مفرطه جوری که از ایامی روزی کمینه 8 ساعت می خوندم رسیده به روزی 0.5 ساعت با التماس و خواهش..
سردرگمی هدفی که نمی دونم چکار کنم استارت پایه و ثابت داشته باشه
خیلی خسته شدم،کابوس روزانه من شده امروز جدی پیش میرم و تهش هیچ...
دیگه حتی روم نمیشه توی چشم مامانم نگا کنم..
همون مامانی که بخاطر من فقط برگشت به این دنیا،وقتی که حالش بد بود..
حالا من اینجوری دارم زحماتاشو جبران میکنم..
(همونطوری که گفتم این تایپیک صرفا واسه تخلیه شدن بود..اگه می تونی کمکم کنی ممنوتم اگر نه لطفا قضاوت نکن شخصیتمورو)
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
ببین منم مث تو بودم تا چن وقت پیش
بعد متوجه شدم که این فراز و فرودا طبیعین
خودتو ناراحت نکن
فقط سعی کن ساعت مطالعتو زیر 2ساعت نکشونی
یواش یواش خودش درست میشه
موفق باشی -
@amirhossein-hf چ شکلی آخه؟
نمی خوام شعار بدم ولی اکثر آدما تو زندگیشون یهویی همه چی خوب میشه و هیچ راهی ندارن که بع بقیه بگن
ولی چرا من جزوشون نیستم؟؟zahra_yp ما تو هم درست میشه
من خودم نزدیک دو هفته تو این حالت بودم الان تقریبا درست شدم -
zahra_yp قربانت
نگران نباش
طبیعیه
برا همه اتفاق می افته -
منم برات بگم نصفه این ترمو اینجور بودم مثه تو......اما وقتی ی تلنگر بخوری تو زندگیت مطمئن باش همون آدم قبلی که درس میخوند میشی.....مث الان من
-
سلام تلاشی که میکنی تهش به خودت برمیگرده شاید تنها یه افتخارش برا پدر و مادر بمونه.زندگی ادما پایین بالا زیاد داره . ادما هم تو زندگیشون کلی اشتباه میکنن مهم اونجاییه که بالاخره تصمیم درست رو بگیریم بالاخره از شر تنبلی خلاص شیم . گذشته ها رو رها کنیم و با امید جلو بریم. این فکرا هم مثل یه ترمز عمل میکنن
-
سلام تلاشی که میکنی تهش به خودت برمیگرده شاید تنها یه افتخارش برا پدر و مادر بمونه.زندگی ادما پایین بالا زیاد داره . ادما هم تو زندگیشون کلی اشتباه میکنن مهم اونجاییه که بالاخره تصمیم درست رو بگیریم بالاخره از شر تنبلی خلاص شیم . گذشته ها رو رها کنیم و با امید جلو بریم. این فکرا هم مثل یه ترمز عمل میکنن
-
تویی که خسته شدی تویی که داری دردمیکشی ازاین سردرگمی من یه پشت کنکوریم .پشت کنکوری ینی کلی سختی وعذاب.ببین اگه هدف داری اگه رویاییوتوسرت میچرخونی باااایدبراش سختی بکشی بایداشک بریزی بایددردبکشی بایدتوی راه رسیدن به اون چیزی که میخوای زخمی بشی وبجنگی پس یکم به اوضاعت نگاه کن ببین که بااین بی حوصلگی هاکاری جلونمیره تویی که داری نیم ساعت میخونی کلا,بروتوی فضایی که درس میخونی بشین وگوشیتوکلابذارکنارتااخرشب وفقط روی صندلی که درس میخونی بشین چندساعت واگه نتونستی چیزیم نخون امابه کتابات نگاه کن وبه اینده نگاه کن
به این چندسالی که زحمت کشیدی ونگاه کن به تلاش هایی که توی این چندسال کری فک کن باخودت بگواخرراهم پس بایداخرداستانوخوب که نه بلکه بایدعالی تمومش کنم .بایکم جنگیدن باافکارمنفی میتونی دوباره شروع کنی عزیزم -
یکی از رتبه های دو رقمی کنکور تجربی یه بار بهم گفت تست زیاد بزن از اینکه اشتباه میزنی خیلی خوشحال شو . اینکه یه تست رو بلدی خیلی شاهکار نکردی چون اونو بلدی . تست رو که اشتباه میزنی خوشحال شو
اخرش گفت تو زندگیت هم همینطوری باش
زیاد اشتباه بکن ! از اشتباهاتت درس بکن !
فک کنم الان ربط حرفمم رو به مشکلت فهمیده باشی ... -
زهرا خانم .اینکه فهمیدی روزات داره یکی یکی بدون هیچ پیشرفتی میگذره یعنی می خوای تغییر کنی و خواستن مثل پیمودن نصف راهه عزیزم خیلی از ماها تازه واسه چندمین بار از اول شروع کردیم مهم اینه که با قدرت شروع کنی و روی تصمیمت و قولی که به خودت میدی استقامت به خرج بدی .ما همه پشتتیم و اگه کمک خواستی بهت کمک میکنیم پس فقط شروع کن و نزار یه روز دیگه ت مثل دیروز بگذره
-
زهرا خانم .اینکه فهمیدی روزات داره یکی یکی بدون هیچ پیشرفتی میگذره یعنی می خوای تغییر کنی و خواستن مثل پیمودن نصف راهه عزیزم خیلی از ماها تازه واسه چندمین بار از اول شروع کردیم مهم اینه که با قدرت شروع کنی و روی تصمیمت و قولی که به خودت میدی استقامت به خرج بدی .ما همه پشتتیم و اگه کمک خواستی بهت کمک میکنیم پس فقط شروع کن و نزار یه روز دیگه ت مثل دیروز بگذره
@SAMAN-T
نگار بهاری
Dan wolf
واقعا ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و امید و انگیزه دادید،الان بعد از مدتی که واقعا از اینکه یه راه حل اساسی پیدا کنم خودمو به ندونم بازی می زدم فقط وقت کشی می کردم،ولی از ته ته دلم مرسی که هستین
و مرسی که الا هست... -
@SAMAN-T
نگار بهاری
Dan wolf
واقعا ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و امید و انگیزه دادید،الان بعد از مدتی که واقعا از اینکه یه راه حل اساسی پیدا کنم خودمو به ندونم بازی می زدم فقط وقت کشی می کردم،ولی از ته ته دلم مرسی که هستین
و مرسی که الا هست...