b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
**نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس شیمی آقای روح الله حاجی سلیمانی**
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
**جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.**
-
-
@alk.1370yahoo.com گفته است:
سلام.ببخشید آقای حاج سلیمانی تو این فیلم ها از جزوه شون تدریس میکنند یا کتابشون؟چون گفتین فعلا از جزوه استفاده میکنند می خواستم بدونم از کتابشونم استفاده کردن؟!
جزوه ی پارسالشون در سایت موجوده ( صفحه اصلی سایت -> روی جزوات کلیک بفرمایید )
با مطالب تدریس شده در فیلم مقایسه نمایید! -
@alk.1370yahoo.com بله-اما فرق زیادی با جزوه نداره میتونی جزوه رو بخونی در کنارشم کتاب درسی رو مفهومی بخونی
-
فقط همینو میتونم بگم: حـــــــــــــــــــــــــــــاجــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی تو ایران نظیر نداره !!!!
-
شیمی استاد حاجی سلیمانی 94-1393
جلسه 44 ام ( لینک جلسه ) : http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/10/1530عنوان : فصل دوم (خواص تناوبی عنصر ها)
مدت زمان : 27 دقیقه و 33 ثانیه (5 دقیقه اول رو میتونید بزنید جلو!)
تدریس روند تغییرشعاع اتمی در جدول تناوبی عنصر ها
(سرتیتر های گفته شده در این قسمت: شعاع اتمی، کووالانسی، واندروالسی، اثر پوششی الکترون های درونی، بار موثر هسته) صفحات 43 و 44 شیمی 2 چاپ 93 -
sohrab
آقا سهراب من سعی میکنم کامل کامل هرچی گفته شده تو کلاس رو توضیح بدم که دوستان راحت تر بتونن پیدا کنن قسمت های مورد نظر رو
این اولیش فعلا خدمت شما! -
جلسه 45 ام ( لینک جلسه ) : http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/10/1531عنوان : فصل دوم (خواص تناوبی عنصر ها)
مدت زمان : 53 دقیقه و 45 ثانیه
تدریس روند تناوبی تغییر انرژی یونش عنصر ها در جدول تناوبی + حل چند تست از همین مبحث به عنوان مثال و تمرین
استاد در این قسمت از کلاس، به توضیح و تفسیر روند تغییرات انرژی یونش میپردازند و نمودار های مربوطه رو هم توضیح میدن. به همراه چند نکته و تکنیک برای تشخیص انرژی های یونش و توضیح دلیل استثناها در روند یونش.صفحات 45 و 46 شیمی 2 چاپ 93
-
m.jafari9877 در شیمی روح الله حاجی سلیمانی کلاس کنکور(1) (94-93) گفته است:
جلسه 44 ام ( لینک جلسه ) : http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/10/1530عنوان : فصل دوم (خواص تناوبی عنصر ها)
مدت زمان : 27 دقیقه و 33 ثانیه (5 دقیقه اول رو میتونید بزنید جلو!)
تدریس روند تغییرشعاع اتمی در جدول تناوبی عنصر ها
(سرتیتر های گفته شده در این قسمت: شعاع اتمی، کووالانسی، واندروالسی، اثر پوششی الکترون های درونی، بار موثر هسته) صفحات 43 و 44 شیمی 2 چاپ 93وای ممنون، توضیحاتی که نوشتید به توضیحات سایت اضافه شدند.
اینکه ریز مباحث تدریس شده رو دقیق می نویسید خیلی خوبه، ممنون میشم اگر بقیه رو هم همینطور کامل بنویسید.
با تشکر
-
جلسه 46 ام ( لینک جلسه ) : http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/10/1586عنوان : تحلیل (آزمون قلمچی) + مشاوره
مدت زمان : 42 دقیقه و 44 ثانیه
استاد در این قسمت به مشاوره و بحث با بچه ها میپردازن و تجربه های خودشون و بقیه ی دانش آموزانشون رو به بچه ها منتقل میکنن.
در این حین آزمون 9 آبان قلمچی رو هم تحلیل و سوال هارو بررسی میکنن.- « در صورتی که وقت ندارید میتونید این قسمت رو نبینید چون چیزی تدریس نمیشه ولی پیشنهاد میشه که به صحبت های استاد گوش بدید » *
-
جلسه 47 ام ( لینک جلسه ) : http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/10/1587عنوان : فصل دوم (خواص تناوبی عنصر ها)
مدت زمان : 40 دقیقه و 10 ثانیه
حل تست از مبحث انرژی یونش از جزوه ی دبیر (صفحات 45 و 46 جزوه ی موجود در سایت) + تدریس روند تناوبی تغییر الکترونگاتیوی عنصر ها (صفحه ی 49 و 50 جزوه ی موجود در سایت)
سرتیتر های تدریس شده: مفهوم الکترو نگاتیوی، روند تغییرات الکترونگاتیوی، نکات مربوط به تشخیص الکترونگاتیوی، ارتباط خصلت فلزی و نافلزی با الکترونگاتیوی
صفحات 46 و 47 کتاب درسی شیمی 2 چاپ 93این قسمت پایان فصل 2 شیمی! (در قسمت بعدی تست های این مبحث رفع اشکال میشود)
تست های فصل 2 شیمی رو بعد از این قسمت میتونید کامل بزنید -
راستش ازونجایی که جزوه ای که توی کلاس تدریس میشه با جزوه ای که توی سایت هست فرق داره یکم، باعث شده که من واسه هر قسمت ده دیقه بگردم صفحه ی جزوه رو پیدا کنم، تازه خیلی چیزا هم توی جزوه نیست و من از روی کتاب میخونم
برای همین صفحه ی جزوه و صفحه ی کتاب هم میگم که دوستانی که میبینن وقتشون تلف نشه -
راستش ازونجایی که جزوه ای که توی کلاس تدریس میشه با جزوه ای که توی سایت هست فرق داره یکم، باعث شده که من واسه هر قسمت ده دیقه بگردم صفحه ی جزوه رو پیدا کنم، تازه خیلی چیزا هم توی جزوه نیست و من از روی کتاب میخونم
برای همین صفحه ی جزوه و صفحه ی کتاب هم میگم که دوستانی که میبینن وقتشون تلف نشهسلام دوست عزیز .
من با اقای حاجی سلیمانی خوندم اینو اول بگم ایشون فوق العاده هستند .
یا بهتر بگم فوق فوق فوق العاااااده هستند .
اما جزوه ای که توی شایت هست مربوط به سال ۹۲-۹۳ میشه . من خودم فیلم های سال ۹۳-۹۴ رو دیدم ...جزوه مطالب اضافه رو در بر داره . با کتاب کامل میشه .
اینطوری به نظر منم بهتره چون باعث میشه مجبور شیم کتاب رو بخونیم .
من که اونطوری خوندم خیلی خوب بود . -
nazanin 24
بله کاملا با استاد آشنایی دارم. حتی ارتباط هم دارم با ایشون.
در عین ناباوری شمارشون هم دارم! ^__^ (براشون یه طرح از اسمشون زدم فرستادم، دیدم برام شمارشون رو فرستادن و صحبت کردیم خیلی باعث افتخار بود!!)جزوه ای که توی سایت هست یه سری چیز هارو نداره
خصوصا تو فصل 2 خیلی ضعف داره
البته من نیازی به اجبار برای کتاب خوندن ندارم! چون کتاب درسیو خیلی میخونم. ولی خب چاره ای نیست دیگه، آلاء هم تقصیری در این رابطه نداره. جزوه ی 93-94 آقای حاجی سلیمانی حتی توی کلاس هم همون روز اول آماده نبود چه برسه به وبسایت -
nazanin 24
بله کاملا با استاد آشنایی دارم. حتی ارتباط هم دارم با ایشون.
در عین ناباوری شمارشون هم دارم! ^__^ (براشون یه طرح از اسمشون زدم فرستادم، دیدم برام شمارشون رو فرستادن و صحبت کردیم خیلی باعث افتخار بود!!)جزوه ای که توی سایت هست یه سری چیز هارو نداره
خصوصا تو فصل 2 خیلی ضعف داره
البته من نیازی به اجبار برای کتاب خوندن ندارم! چون کتاب درسیو خیلی میخونم. ولی خب چاره ای نیست دیگه، آلاء هم تقصیری در این رابطه نداره. جزوه ی 93-94 آقای حاجی سلیمانی حتی توی کلاس هم همون روز اول آماده نبود چه برسه به وبسایتسلام من رو هم به حاجی برسون، بگو خیلی دوسش داریم آقا حاجی سلیمانی معلم شیمی من بود!
-
خوش به حالتون واقعا
-
سلام و تشکر از زحمات شما آلایی ها. امکانش هست جزوه جدید و کامل استاد قرار داده بشه؟
یا اگه از کتابشون که اولین جلسه صحبتش شده درس دادن معرفی کنید تا تهیه کنیم -
m.javad7596 در شیمی روح الله حاجی سلیمانی کلاس کنکور(1) (94-93) گفته است:
سلام و تشکر از زحمات شما آلایی ها. امکانش هست جزوه جدید و کامل استاد قرار داده بشه؟
یا اگه از کتابشون که اولین جلسه صحبتش شده درس دادن معرفی کنید تا تهیه کنیمسلام دوست عزیز
از وبسایت کانون قلمچی باید کتاب رو بخرید
جای دیگه موجود نیست
اسمش هم کتاب دبیران پرمخاطب هست